A nebyli jste na stejné IP adrese?prochaska píše: ↑1. 11. 2021, 8:48Nevím jak to dělají, ale mají to zmáklý dokonale, jak už jsem sám vícekrát pozoroval. Kolega hledal na netu hledal postup jak něco změřit a mně začaly chodit reklamy na osciloskopy. To člověk vždycky jen vyvalí očiMart_68 píše: ↑1. 11. 2021, 5:52 koupil jsem si v Kauflandu "čelovku"..nic co by stálo za pozornost, taková náhodná koupě, nikdy jsem o čelovce neuvažoval ale...
najednou mi internet zobrazuje reklamu na čelovky ,aniž bych před tím, nebo potom takové zboží
na netu vyhledával. Jediná digitální stopa, by mohla být platba kartou v Kauflandu na pokladně, a navíc to byla firemní karta..je možné,
že jsme tak moc online marketingem špiclováni ?![]()
hospudka
Moderátor: sysel
-
- Kontaktovat uživatele:
Horsie je ked sa o nejakej veci rozpravas s kamosom (mobily vo vrecku) a o pol hodku ti na tu vec hodi reklamu...Mart_68 píše: ↑1. 11. 2021, 5:52 koupil jsem si v Kauflandu "čelovku"..nic co by stálo za pozornost, taková náhodná koupě, nikdy jsem o čelovce neuvažoval ale...
najednou mi internet zobrazuje reklamu na čelovky ,aniž bych před tím, nebo potom takové zboží
na netu vyhledával. Jediná digitální stopa, by mohla být platba kartou v Kauflandu na pokladně, a navíc to byla firemní karta..je možné,
že jsme tak moc online marketingem špiclováni ?
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, to bylo v práci, ale "kdosi" musel z jeho činnosti na síti poznat, jaký výrobek začne brzo potřebovat a že je na mě, abych ho objednal

Aleš Procháska
Před chvilkou jsem se musel zasmát. Dnes jsem přezouval zimní, byly už sjeté. Jelikož nebral kartu, jel jsem pak do bankomatu vybrat a platil hotově. No a před chvilkou vyskočila reklama za zimáky!

A ještě mně vrazil do ruky UTPčko, ať mu vyměním konektor. Tak čekám reklamu na RJčka a krimpovací kleště. Případně kombo a kytaru

Reklama na zimáky chodí v téhle době každému, kdo má na sebe napsané auto.
Já vím, jen jsem se zasmál po přčtení příspěvků v tomto vlákně. Ale ještě přidám poznatek, že doobjednával další gumy, protože mně dal poslední sadu co měl a další dodávka už bude o 10% dražší.

...haló, Pizza Giovanni ... ?
... jistě pane, ale nyní jsme Google Pizza....
... sakra, spletl jsem si číslo, omlouvám se ...
... nikoli pane, Google koupil pizzerii Giovanni ...
... ok, mohu si tedy objednat ...?
... jistě pane, dáte si jako obvykle ...?
... jak, jako obvykle ... ? ... vy mě znáte ... ?
... přihlédnu-li k vašemu číslu telefonu, které se mi zde zobrazuje, objednal jste si za posledních 12 týdnů 12x pizzu quatro formagi, s přídavkem chorizza
... jo to souhlasí ...
... mohu vám k tomu nezávazně, jen na vyzkoušení, učinit nabídku naší nové pizzy ... ? ... tentokrát doporučujeme pizzu s fenyklem, tomaty a salátem ...
... ne v žádném případě, mám hrůzu ze zeleniny … děkuji ...
... ale váš cholesterol není nejlepší ...
... co vo tom můžete vědět ... ?
... no z vašich minulých mailů na Seznamu, kdy jste konzultoval výsledky rozboru vaší krve s vaším lékařem … máme tady výsledky za posledních 7 let ...
... ok, ok, ale já nechci vaší zeleninovou pizzu ... a na zvýšený cholesterol beru pravidelně léky ...
... to ano, ale neberete je dostatečně pravidelně ...
... jak to můžete vědět ...?
... protože poslední krabičku léku s 30 pastilkami jste zakoupil před čtyřmi měsíci v lékárně U Salvátora, na Karlově náměstí č. 3,
Praha 2 ...
... jenže další léky jsem si koupil v jiné lékárně ...
... ale to nefiguruje na vašem bankovním výpisu z karty ...
... platil jsem hotově ...
... ale na vašem bankovním výpisu není žádný výběr hotovosti z poslední doby ...
...no a co ... mám i jiné příjmy ...
... ty ale nefigurují na vašem daňovém přiznání, takže chcete říci, že máte příjmy nelegální, které nedeklarujete ...?
... tak to by už stačilo ... přivezete mi objednanou pizzu, nebo jdu jinam ...
... zajisté pane, k vašim službám, omlouváme se, ale naše poznámky a postřehy vám sdělujeme pouze pro vaše dobro, aby jste se cítil spokojeně, že je o vás pečováno ... ostatně na kterou hodinu vám máme pizzu dodat ...?
... no, manželka se vrací z Pardubic kolem 19 hodiny, takže na 20:00 to bude nejlepší ...
... mohu si dovolit malé doporučení ... ?
... samozřejmě ... poslouchám vás ...
... vaše žena nemůže být doma kolem 19 hodiny, protože je právě 18 hodin 15 minut, a vaše žena platila přesně v 18:00 hod. platební kartou jedny Rolexky v hodinářství Halada v Chrudimi ...
... sakra, jak to můžete vědět ... ?
... protože stejnou kartou, ostatně registrovanou na váš soukromý účet ve Švýcarsku, platila dnes ráno v Chrudimi i ve čtyřhvězdičkovém hotelu účet za dvoulůžkový pokoj ... noclehy byly placeny na 3 dny stejně jako účty v hotelové restauraci, vždy za dvě osoby a stále stejnou kartou ...
... mohl bych prosím vědět v jaké výši byly ty útraty a kolik bylo celkem z našeho účtu odepsáno ... ?
... nikoli pane, lituji, takové údaje vám nemůžeme sdělit ... to nám zakazuje směrnice GDPR, my musíme respektovat soukromí klientů a občanů ...
... tak to už stačí ... strčte si tu vaši pizzu do prdele ... už mám dost Googlu, Facebooku, Twitteru i Whattsapu ... opevním se na pustém ostrově, kde nebude žádný internet, žádný chytrý telefon, ani počítač ... a hlavně tam nebudou žádní špióni, kteří o mně budou podávat informace ...
... jistě ... plně vás chápu, pane…, ale informace kterými disponujeme, jste na sebe prozradil vy sám, nebo jste dal k jejich sdílení souhlas. ... ostatně na pustý ostrov se s občankou EU nedostanete ... napřed si musíte požádat o nový pas ... ten váš propadl před 3 roky a 4 dny ….
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
A to jeste ti nerekli, ze te uz nepojisti na urcite druhy neduhu (az budes menit pojistku na vhodnejsi, pac podle tve profilace jsi nachylny na rady od financnich poradcu a asi za 2-3 roky zase budes menit pojistku na lepsifmodel píše: ↑1. 11. 2021, 10:24 .........
... jistě ... plně vás chápu, pane…, ale informace kterými disponujeme, jste na sebe prozradil vy sám, nebo jste dal k jejich sdílení souhlas. ... ostatně na pustý ostrov se s občankou EU nedostanete ... napřed si musíte požádat o nový pas ... ten váš propadl před 3 roky a 4 dny ….

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz sa mi medzi recou chlap od zakaznika (automotive) pochvalil ze pomaly odstavuju vyrobu hlinikovych komp. do aut lebo nieje horcik, a vraj zavody co robia Alu polotovary zatvaraju do konca roka. Som zvedavy co pride dalsie...
No ono to bude trochu jinak ,kalitelné slitiny hliníku obsahují většinou pár procent hořčíku a proto už teď zdražují ,ostatní slitiny májí cenu stejnou .Problém nastane u sléváren co jedou na plyn ,tam bude příští rok velkej problém .
Tohle mě pobavilo
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ve-f ... .seznam.cz
Už se těším na soud až některá ...... přijde s tím že jí obviněný znásilnil protože před tím než s ním dobrovolně spala jí tvrdil že vydělává velké peníze v nadnárodní firmě, a po sexu zjistila že dělá skladníka v obchoďáku tak že je to vlastně znásilnění

Už se těším na soud až některá ...... přijde s tím že jí obviněný znásilnil protože před tím než s ním dobrovolně spala jí tvrdil že vydělává velké peníze v nadnárodní firmě, a po sexu zjistila že dělá skladníka v obchoďáku tak že je to vlastně znásilnění

Když půjdeš s kurvou a zaplatíš jí falešnejma bankovkama, tak to bude znásilněnífmodel píše: ↑2. 11. 2021, 11:42 Tohle mě pobavilo![]()
Už se těším na soud až některá ...... přijde s tím že jí obviněný znásilnil protože před tím než s ním dobrovolně spala jí tvrdil že vydělává velké peníze v nadnárodní firmě, a po sexu zjistila že dělá skladníka v obchoďáku tak že je to vlastně znásilnění![]()
![]()

Né, to bude jízdenka do JIP blízké nemocnice až tě dožene její pasák 

Používáte někdo v autě odpojovač baterie, jaký, spokojenost? Jde mi o normální osobák, 62Ah (540A startovací prd) baterka. Mívám auto hodně dlouho odstaveno (řádově měsíc i víc). Ď., T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino