Abych byl upřímnej tak u tohohle kusu nevím jaký to je dřevo. Našel jsem v lese větev bez kůry na první pohled nic, moc. Ale když jsem z ni zkusil říznout špalík a trochu to zpracovat vylezlo to co je na fotce. Bomba kresba ... Třešeň mám ale taky.
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Mně v takových chvílích pomáhá kapalný dusík. Strčil bych doprostřed váleček z pěnového polystyrénu jako špunt a jako ochranu aby se nemrazilo co nemá a na ložisko bych nalil dusík. Vychází krásně kilo dusíku (1 1/4 litru) na kilo železa, jakmile se všechen vypaří, železo má -200 stupňů (tedy zhruba) a vypadne samo.
Aleš Procháska
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Nevím co to je, ale hledě na tu fotku vzpomněl jsem si na typologii lidí podle toho čím slepují věci. Končí to tuším, že vědec použije kaptonovou pásku 

Aleš Procháska
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzial je to monolit

Pan co to vyrabal robil v nastrojarni unas tak sa stym vyhral- vnutro plochy vsetky brusene,aj tie c niesu funkcne

No asi tam heftnem nejaky plech a vyklepnem, to bude asi najjednoduchsie, diky
Tak se musím pochlubit, laskavostí kamaráda jsem získal svůj první laser, předělal jsem odsávání, mám centrální, a když jsem chtěl upravit zapojení, vytrhal jsem z toho komplet silovinu a udělal ji novou. Nějak jsem nemohl rozdejchat červenou fázi a tmavě modrý N, a čínský chaos v drátech. Chtěl jsem tam přidat spouštění chlazení a ofuku, no tak z toho byla větší akce...
Už běží ovládání přes Lan, dostal jsem k tomu nainstalované pc, ale zprovoznil jsem RDWorks pokusně na sedmách na Dellím pc a jede to naprosto stabilně.

Už běží ovládání přes Lan, dostal jsem k tomu nainstalované pc, ale zprovoznil jsem RDWorks pokusně na sedmách na Dellím pc a jede to naprosto stabilně.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz