hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
bobik

28. 11. 2021, 10:12

Zrovna židivské hvězdy mi jako analogie k současnému stavu jako hloupé moc nepřijde. Jejich nositelé upozorňují společnost, že se stali občany druhé kategorie. Stejně jako židé za druhé světové na němci obsazených územích. Nošením hvězdy to tenkrát začalo, a genocidou skončilo.
Máš ty, robokope, jistotu, že nám tu nějaká skrytá genocida zrovna neprobíhá? Můžeš vyloučit umělé vypuštění viru? Před rokem bylo nemyslitelné povinné očkování dnes smutná skutečnost. Jen jsem zvědavý, jakou formou donutí lidi na to povinné očkování jít.
Charon
Sponzor fora

28. 11. 2021, 10:37

Jenže si tu druhou kategorii dobrovolně zvolili, takže teď na svojí hloupost upozorňovat mi nepřijde košer, tenkrát ti chudáci jaksi neměli možnost volby.
Nějak jsem si nevšimnul, že by po očkování na covid někomu narostlo třetí voko nebo osas, zato když jedou na safari absolvují povinně opíchání proti malárii, ebole a já nevím jakých dalších sraček, a proti tomu nikdo neprotestuje?
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 11. 2021, 10:53

ta analogie je uplne mimo protoze dnes muzes volit zda jsi nebo nejsi ockovany
zidem se narodis
jestli tohle nevnimas jako zasadni, ZASADNI!!! rozdil tak je mi lito ale tady zadna diskuse nepomuze

povinne ockovani bylo v diskuzi uz na samem pocatku kdyz byla vyvinuta vakcina a zacla se testovat
takze nekdy skoro pred dvema roky, a bylo dost vedeckych duvodu to zvazovat, ano hned na zacatku
to ze se nezajimas a nevis a ted jsi prekvapeny je jen tvoje minus
ale hned na zacatku slo velmi snadno spocitat kolik bude potreba proockovat
bylo jasne z minulosti ze minimalne u jedne vakciny bylo nezbytne naridit povinne ockovani aby to bylo vymyceno a perfektne to zafungovalo

delat ted prekvapeneho je trosku hloupe
obzvlaste s prichodem mnohem agresivnejsich variant to uz nebylo vubec tematem diskuze ale jistotou, jen politici to davkuji po kouskach

bobik píše: 28. 11. 2021, 10:12 Zrovna židivské hvězdy mi jako analogie k současnému stavu jako hloupé moc nepřijde. Jejich nositelé upozorňují společnost, že se stali občany druhé kategorie. Stejně jako židé za druhé světové na němci obsazených územích. Nošením hvězdy to tenkrát začalo, a genocidou skončilo.
Máš ty, robokope, jistotu, že nám tu nějaká skrytá genocida zrovna neprobíhá? Můžeš vyloučit umělé vypuštění viru? Před rokem bylo nemyslitelné povinné očkování dnes smutná skutečnost. Jen jsem zvědavý, jakou formou donutí lidi na to povinné očkování jít.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 11. 2021, 10:56

Jestli nekomu prijde troska tuku stabilizatoru a mrna jako chemie tak by se mel pripravit na toto:
FB_IMG_1638009200237.jpg
Podle tendence krivky posledni vyznamne mutace to ted bude fakt jizda a ty mrazaky na mrtvoly mozna budou v kazdem vetsim meste ne jen ve dvou jako to bylo doted.
Grad

28. 11. 2021, 10:58

fmodel píše: 27. 11. 2021, 9:30 Co mě to jenom připomíná???
Co by tomu někteří řekli na traktorech ?
Obrázek
Trefné, bohužel u cílovky se to mine nejspíše účinkem...
Vidím to tak, že kdosi nahoře nemá v níže uvedeném jasno, nemá pod čepici, ale nejspíše jenom nemá politické koule rozhodnout že očkování je vlastně pojistka. :?
- zdravotníctví již dávno není pro nikoho zadarmo, proto si všichni POVINNĚ platí zdravotní pojištění :!:
- u jakéhokoliv pojištění obvykle platí, že pokud existuje nástroj k předejítí pojistné události a pojištěnec ho použije má slevu a naopak při pojistné události platí jak mourovatej :idea:
- u jakéhokoliv pojištění existují výluky - nelze pojistit = nelze platit z pojištění pojistnou událost :D

Tak o co vlastně tady jde vůbec nechápu. :(
Máš zdravotní pojištění a chytneš Covida?
OK, péče probíhá standardně, ale na konci příjde zůčtování. :wink:
Byl pojištěnec očkován ?
Ano - péčí hradí pojišťovna
Ne - péči hradí pacient

Proč to takto nefunguje opravdu, ale opravdu nechápu. :?
Ovšemže, musí to platit i opačně, naočkuji se a mám z toho následky, pak musí platit pojišťovna toho výrobce vakcíny, kterou jsem si nechal zobnout...
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 11. 2021, 11:22

souhlas
a fakt me stve nest nasledky za neci nezodpovedne chovani
jak omezeni ktere trva do nekonecna tak treba dozivotni sponzoring zbytecnych covid invalidu na inv. duchodu, nove vytvarene mutace a jejich rizika kdyz uz mohlo byt pomalu po vsem atd...
lapa
medaile za lepsi forum

28. 11. 2021, 11:37

Proboha, diskutovat s temi ruznymi odmitaci po tom, co se tady uz nejmene rok a pul deje, je zcela zbytecne.
To je jako diskutovat s vericimi o existenci Boha (toho praveho - tj - Boha, Allaha a jinych vyskytu teze entity) - jsou to zcela neslucitelne argumentacni zaklady.
Tedy ja jejich argumenty za argumenty vubec nepovazuju - jen zasnu, co jsou schopni hlasat (ti aktivni opinionmakeri) a papouskovat (ti pasivni).

Pro mne to jsou velice omezeni sobci, na jejichz sobectvi (a to jsem velmi mirny v pridavnych jmenech) doplaci cela spolecnost - vyhazuji se zbytecne prachy na peci o ne (a s velkou pravdepodobnosti stejne nakonec zemrou), normalni pacienti se uz nedostavaji na standardni zakroky atd ... .
Diky nim se porad rozsiruji ekonomicka omezeni, ktera nakonec dopadnou i na jejich rodiny a jeich ekonomicky zivot - obvykle ti odmitaci rekl bych nejsou zrovna moc ekonomicky silni/pripadne sobestacni, takze si globalne podrezavaji vetev, ale to je "tak slozita souvislost", ze to zrejme nechapou :-)

Lze jedine doufat, ze se prirozenou selekci protridi volicska zakladna ... a zatim to v malem tak vypada ...

A navic - Babis for prezident ("ja ridim vsechna opatreni proti covidu" - uz je to zapomenuto?) - pripadne Anicka modelka ... hruzna perspektiva ...

Ad forum a odmitaci - hodte si je do "nepratel" a rozklikavejte je podle potreby ...

BTW: nejde nastavovat nepritele podle temat/okruhu?
Docela mne mrzi rozklikavat trebas Mexe v odbornych tematech - protoze jako covidak je pro mne zcela mimo, ale odborne - lasery, elektronika ... je docela zajimavy.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
bobik

28. 11. 2021, 11:48

Židem se můžeš stát dle vlastního rozhodnutí, nejenom se do něj narodit. To jenom pro okraj. Občané druhé kategorie byli za minulého režimu i antikomunisté a to z vlastního přesvědčení.
Zatím žádná vakcína na covid není certifikovaná, jsou brané jako nouzové. Jsou to rychlokvašky. Já osobně neznám nikoho, kdo zemřel na covid, ale mám spolužáka o rok staršího, co po očkování třetí den zemřel na infark. V 51 letech. Moje sestra měla po očkování dva dny 40cítky horečky. Po třech měsících po očkování covid stejně chytla. Možná měla díky tomu lehčí průběh. Nevím. Můj strýc po očkování se mu najednou otevírají žíly na noze. Už dvakrát se mu to stalo. Bezbolestně z něj najednou vyteče hromada krve a on to pozná, že mu něco čvachtá v botě. Jestli se mu to stane v noci, když spí, tak je to konečná. Já osobně našim vládnoucím šmejdům a odosoběné státní správě nevěřím ani dobrý den. A kdybych se z povinnosti platit zdravotní pojištění mohl vyvázat, tak neváhám. Jen to chce mít mít síť soukromých doktorů s nějakou normální hodinovou sazbou a ne že ti za jednu plombu naúčtujou 5000Kč, jak už to probíhá u zubařů, kteří jsou také součástí toho našeho "bezplatného" zdravotnictví.
A lapa, ty jseš také věřící. Věříš holt těm smejdům, kterým nevěřím já. Můžete se ohánět vědou, ale se složitostí systému se i z vědy stává víra. Viz to ekonáboženství, zaštíťující se "vědou".
Zv.Petr
Kontaktovat uživatele:

28. 11. 2021, 12:20

robokop píše: 28. 11. 2021, 11:22 a fakt me stve nest nasledky za neci nezodpovedne chovani
Určitě jsi měl na mysli volné pobíhání a netestování očkovaných přenašečů viru. Nebo snad ne? :lol:
lapa
medaile za lepsi forum

28. 11. 2021, 12:22

Ad bobik - naposledy v tomto tematu na tebe doufam reaguji - kolik veci, ktere pouzivas v beznem zivote - bys nepouzival, nebyt vedy?
Uvedomujes si vubec, kolik produktu je z toho, cemuz neveris?
Nebo mas za smejdy jen ty biologicke vedy?
Pro mne vubec nevis, o cem s velkym presvedcenim hovoris ... :lol:

Tvych pribuznych je mi lito - ale takova drobnost - jde o korelaci nebo pricinnou souvislost?
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 11. 2021, 12:38

Vakciny jsou normalne certifikovane. O zadne rychlokvasky se nejedna. Jsou vyvijene uz pomerne dlouho ale zatim nebylo do covidu treba je takto masove nasadit. Pokud vim bylo naockovano prez 4 miliardy lidi. Ruzne projevy co popisujes muzou pochazet prave treba od nejake mensi bezpriznakove infekce covidem. Nebo cehokoli jineho. Rozhodne ani jeden z nas na to nemame patricnou odbornost to posoudit. A jelikoz nemame zadnou odbornou zpravu kde by se z jejiho zaveru dalo soudit to ci ono. Tak je chyba z toho delat takoveto zavery a brat to jako fakt. Problem je v tom ze spousta lidi neumi zpracovavat cizi informace a pracovat s tim jak moc jsou relevantni. Jakou vahu maji jednotlive informacni zdroje a s tema vahama to potom jako celek posuzovat. Kdyz budes aktivne patrat a korektne posuzovat zdroje vyjdou ti uplne jine zavery. Kdyz se spolehnes na data typu jedna pani povidala budes se motat v chybach. Situace je natolik vazna ze si tu dukladnost fakt zaslouzi.
bobik píše: 28. 11. 2021, 11:48 Židem se můžeš stát dle vlastního rozhodnutí, nejenom se do něj narodit. To jenom pro okraj. Občané druhé kategorie byli za minulého režimu i antikomunisté a to z vlastního přesvědčení.
Zatím žádná vakcína na covid není certifikovaná, jsou brané jako nouzové. Jsou to rychlokvašky. Já osobně neznám nikoho, kdo zemřel na covid, ale mám spolužáka o rok staršího, co po očkování třetí den zemřel na infark. V 51 letech. Moje sestra měla po očkování dva dny 40cítky horečky. Po třech měsících po očkování covid stejně chytla. Možná měla díky tomu lehčí průběh. Nevím. Můj strýc po očkování se mu najednou otevírají žíly na noze. Už dvakrát se mu to stalo. Bezbolestně z něj najednou vyteče hromada krve a on to pozná, že mu něco čvachtá v botě. Jestli se mu to stane v noci, když spí, tak je to konečná. Já osobně našim vládnoucím šmejdům a odosoběné státní správě nevěřím ani dobrý den. A kdybych se z povinnosti platit zdravotní pojištění mohl vyvázat, tak neváhám. Jen to chce mít mít síť soukromých doktorů s nějakou normální hodinovou sazbou a ne že ti za jednu plombu naúčtujou 5000Kč, jak už to probíhá u zubařů, kteří jsou také součástí toho našeho "bezplatného" zdravotnictví.
A lapa, ty jseš také věřící. Věříš holt těm smejdům, kterým nevěřím já. Můžete se ohánět vědou, ale se složitostí systému se i z vědy stává víra. Viz to ekonáboženství, zaštíťující se "vědou".
Mart_68
Trol

28. 11. 2021, 12:39

kolikrát za den z médií slyšíte že tečka za covidem je očkování a kolikrát za den slyšíte, že se nemáte přežírat, máte se hýbat (nesedět celý den za PC), nemáte kouřit..proč se mluví o povinném očkování a nemluví se absolutním zákazu prodeje tabáku (v jakékoliv formě) bavíme se o respirační nákaze, že ?
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 11. 2021, 12:43

Hlavni dezinformator nam tu chybel
Vsak ted to dopisu a hned udelas tu samou chybu na kterou poukazuji.

Jakou pravdepodobnost informaci prisoudis informacim pochazejicim od politika?
To jsou lidi jejichz pracovni naplni je lhat.
bobik

28. 11. 2021, 2:16

lapa píše: 28. 11. 2021, 12:22 Ad bobik - naposledy v tomto tematu na tebe doufam reaguji - kolik veci, ktere pouzivas v beznem zivote - bys nepouzival, nebyt vedy?
Uvedomujes si vubec, kolik produktu je z toho, cemuz neveris?
Nebo mas za smejdy jen ty biologicke vedy?
Pro mne vubec nevis, o cem s velkym presvedcenim hovoris ... :lol:

Tvych pribuznych je mi lito - ale takova drobnost - jde o korelaci nebo pricinnou souvislost?
Ve zkratce.
Věda: matematika, fyzika, chemie ... ano todle vygenerovalo ty běžné věci, co používám
Pavěda: makroekonomika, klimatologie, biologie ... studie tak složitých systémů, že ve skutečnosti nevíme, co se tam děje. Ale řídíme dle toho své životy s vírou, že víme co děláme.

Víra je také společenská smlouva. Věříme, že když zajdeme na úřad, že nás příslušný úředník obslouží v souladu s našimi zákony a právy. Samozřejmě nesmysl, úředník nic o zákonech neví, jedná dle nějakého nastaveného procesu. A dokavaď dle této víry společnost funguje, je to v pořádku. Ale poslední dobu cítím, ža tahle společenská smlouva má vážné trhliny. Kdyby totiž byla v pořádku, tak více než 90% společnosti by už byla vakcinovaná.

No a šmejdi jsou u mě ty u moci, vláda a státní správa. Státní dluh neustále roste, jenom splácení úroků nám zabraňuje nějaký rozvoj. Kolik temelínů jsme mohli za těch prošustrovaných 100 miliard ročně mít? ...no teď už stratili všechny zábrany v dalších 10 letech to bude minimálně 200 miliard ročně zbytečně prožraných peněz. Pro daňového plátce je to 40 000Kč, které by danit nemusel. Každýmu z nás by tahle částka zůstala v kapse. Buhužel musíme jí dát šmejdům.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 11. 2021, 4:38

Proc zrovna biologii jsi vyjmul z ved?
Citis se byt chytrejsi nez vsichni vedci sveta ze posuzujes ktera jejich veda je a ktera neni vedou?
Tady je asi neco spatne ne?

Vsechny vedy jsou o hledani pravdy a prirodnich principu a principu fungovani sveta. Zadna z tech ved neni u konce sveho hledani. Paklize ta veda neco tvrdi tak je to v ramci jasne definovanych parametru opakovatelne overene a jinymi zpusoby overitelne a da se na tom budovat cokoli dalsiho.

Kdo jsi ty a z jakeho titulu si klidne prijdes, smetes ty dukazy a data ze stolu a zacnes tvrdit bez dukazu jen na zaklade nejakeho presvedceni ze to znas lepe?
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“