Asi jim to dobře sníží emise
hospudka
Moderátor: sysel
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ano, koupil si to pro sebe.
Byl na kardiologii preventivně, jakože "screening", namontovali mu měřák na 24 hodin. Vyšla mu lehká arytmie s počtem výskytů, které má "skoro každej".
Pak si koupil tohle.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Poněkud háklivé téma a je mi divné, že se to ještě tady neobjevilo.
Co si myslí místní popírači o té Landově výzvě (Zlatý špendlík) k emailovému zahlcení hygienických stanic?
A o jeho skutečném následném provedení - skutečném emailovém zahlcení.
A rovnou hodím návnadu:
Můj názor je, že Landa a spol mají právo na názor, ale nemají právo blokovat činnost v aktuální době silně přehlcené instituce - teď konkrétně hygienických stanic. A nehraje roli, jak moc efektivně hygieny v daném průseru fungují.
Příště možná vymyslí hromadnou a pomalou jízdu v okolí urgentních příjmů nemocnic ...
A jeho post odvolávání se na to, že jen využili svého práva na informace mi přijde jako výmluva malého kluka (který poněkud nedomýšlí důsledky svého jednání) ... a je to určitě nehodno "takového chlapáka", jakým Žito zcela jasně je
.
Takže doufám, že dostane po koulích (a ta jeho partička) tak maximálně, jak to jen možné ...
Co si myslí místní popírači o té Landově výzvě (Zlatý špendlík) k emailovému zahlcení hygienických stanic?
A o jeho skutečném následném provedení - skutečném emailovém zahlcení.
A rovnou hodím návnadu:
Můj názor je, že Landa a spol mají právo na názor, ale nemají právo blokovat činnost v aktuální době silně přehlcené instituce - teď konkrétně hygienických stanic. A nehraje roli, jak moc efektivně hygieny v daném průseru fungují.
Příště možná vymyslí hromadnou a pomalou jízdu v okolí urgentních příjmů nemocnic ...
A jeho post odvolávání se na to, že jen využili svého práva na informace mi přijde jako výmluva malého kluka (který poněkud nedomýšlí důsledky svého jednání) ... a je to určitě nehodno "takového chlapáka", jakým Žito zcela jasně je
Takže doufám, že dostane po koulích (a ta jeho partička) tak maximálně, jak to jen možné ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
lapa: Já k tomu mám celkem neutrální postoj, takže bych ho za to nechválil a netrestal. Myslím, že systém to měl bez větších problémů zvládnout.
Že to systém nezvládal, to je chyba systému. Myslím, že to klidně mohlo řešit pouhých pár lidí a pokud tam na to těch pár lidí nebylo, tak je bylo možné sehnat (lidí je dost). Ono by to nakonec stejně fungovalo tak, že 99% tazatelů by uspokojila hromadná odpověď (byť by nebyla zcela v souladu s postupem podle zákona) a nakonec by se z toho řešilo to jedno procento urputných tazatelů. Pokud to systém nezvládal, vidím to jako důvod pro změnu vedení.
Paní z lejna ,a ti ostatní jsou opravdu magoři .
https://echo24.cz/a/Sgb9h/eu-zakazala-v ... d=14425576
https://echo24.cz/a/Sgb9h/eu-zakazala-v ... d=14425576
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
bezesporu mas pravdu ale je tam jeste ta stranka nouzoveho stavu, ohrozeni zdravi, sabotaz snahy s tim neco delat (ted nemluvim o tom jak je ten system postaveny, to je taky sabotaz, jako cely pristup vlady ke covidu)
QNX píše: ↑2. 12. 2021, 8:54 Že to systém nezvládal, to je chyba systému. Myslím, že to klidně mohlo řešit pouhých pár lidí a pokud tam na to těch pár lidí nebylo, tak je bylo možné sehnat (lidí je dost). Ono by to nakonec stejně fungovalo tak, že 99% tazatelů by uspokojila hromadná odpověď (byť by nebyla zcela v souladu s postupem podle zákona) a nakonec by se z toho řešilo to jedno procento urputných tazatelů. Pokud to systém nezvládal, vidím to jako důvod pro změnu vedení.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
V ty dobe zadnej nouzovej stav nebyl pokud se nepletu. Tohle vysputil pred nekolika tydny.robokop píše: ↑2. 12. 2021, 9:27 bezesporu mas pravdu ale je tam jeste ta stranka nouzoveho stavu, ohrozeni zdravi, sabotaz snahy s tim neco delat (ted nemluvim o tom jak je ten system postaveny, to je taky sabotaz, jako cely pristup vlady ke covidu)
QNX píše: ↑2. 12. 2021, 8:54 Že to systém nezvládal, to je chyba systému. Myslím, že to klidně mohlo řešit pouhých pár lidí a pokud tam na to těch pár lidí nebylo, tak je bylo možné sehnat (lidí je dost). Ono by to nakonec stejně fungovalo tak, že 99% tazatelů by uspokojila hromadná odpověď (byť by nebyla zcela v souladu s postupem podle zákona) a nakonec by se z toho řešilo to jedno procento urputných tazatelů. Pokud to systém nezvládal, vidím to jako důvod pro změnu vedení.
Nezastavam se ho resi to s horkou hlavou, ale libi se mi ze nekdo poukazuje na ty chyby, ktery pak smete soud a nikdo za ne nenese odpovednost.