hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
bobik

4. 12. 2021, 10:26

robokop píše: 4. 12. 2021, 8:58 I kdyby neco uniklo principu funkce a testovani jsou uzakonene postupy kdo a jak bude kompenzovat. Pravdepodobnost toho co pises je spise na urovni konspiracnich teorii jako i dalsi tvrzeni na konci tveho postu. Kazdy z nas se setkava dene s celou radou patogenu na kterou si okamzite vyrabi protilatky. Tohle je o jeden pripad navic. Ta davka je ovsem mnohem vetsi ale take je to samo o sobe nezhoubne narozdil od viru s kterym se neni jistojiste kazdy setka. Procenta umrtnosti na corona virus jsou k dohledani. S novymi mutacemi se ruzne meni. Prozatim k horsimu. Mas nejake lepsi reseni?
Jistě, očkovat jen rizikové skupiny na dobrovolné fázi. Ostatním to na sílu netlačit. Posílit zdravotnictví. Zbytek nechat na přírodě.

Pro Pafíka. No v průměru nejsme takový Chlapy, jako naši dědové. Tak z větší části to má na svědomí degenerace naší civilizace, kdy hojnost vede vždy ke změkčilosti. To je vidět na té panice kolem covidu. Ale hormonální antikoncepce vylučovaná močí a dostávající se do vodních toků mění rybí samce na samice a výrazně zhoršuje jejich schopnost plodit potomky. Dá se předpokládat, že nějaký nežádoucí vliv hormonální antikoncepce obsažené v pitné vodě na nás chlapy mít bude. JInak je hezký, že se o tomhle minimálně 15 let ví, ale antikoncepční byznys jede vesele dál beze změny. Šak ony se ty ryby možná přizpůsobí a zženštilej chlap je dneska in.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

4. 12. 2021, 10:33

ano rizikove skupiny
jsou lidi kteri to dostanou a zemrou a jsou lidi kteri to dostanou a ani o nicem netusi
bez ohledu na vek a zdravotni dispozice, umiraj novorozenci deti pubertaci lidi v nejlepsim veku i starci
neco lze vycist z velmi draheho vystupu sekvenovani dna a pry je to dost jiste ale neoveroval jsem
neco lze s urcitou pravdepodobnosti urcit ze zdr. stavu
nic neni jiste nebo dostupne
z toho vyplyva rozmne reseni chranit vsechny
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Mart_68
Trol

4. 12. 2021, 10:56

bobik píše: 4. 12. 2021, 10:26
.... a zženštilej chlap je dneska in.
kdybys nevěděl jak si správně dělat makeup, tak tady to máš:
https://youtu.be/S-VgUYLfcYg
bobik

4. 12. 2021, 11:14

Tak do června tohoto roku zemřelo 6 dětí do 15 let. Ale očkovat budeme od 5 let. Tak i u těch dětí snad dokážeme určit rizikové skupiny. Nedělat to plošně. Určitě ne na sto procent. A rozhodně ne u těch, co to prodělali bezpříznakově. A už na to seru, o cividu tady nenapíšu ani slovo. Zbytečně si zvyšuji tlak. :D
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

4. 12. 2021, 12:20

Tak to je zase typicka manipulace. V cervnu to tu jeste zdaleka nebylo o delte takze to deti obchazelo obloukem. Ted uz je to o detech o dost vic. Co bude dal se uz vubec nevi. A neni to samozrejme jen o detech. Jde o to ze nikdo nema spolehlivy dostupny klic na to urcit koho se to tyka a koho ne. Musim to psat opravdu dvakrat? Spis mi z toho vyplyva to ze nevidis a nezapocitavas spoustu veci co se toho tykaji. A to jsem nabidl jen to co si treba uvedomuji ja. Co teprv lidi co jsou profici maji k dispozici spousty dat, jsou v tom studovani....
fmodel
Kontaktovat uživatele:

4. 12. 2021, 12:36

Mart_68 píše: 4. 12. 2021, 10:56
.... a zženštilej chlap je dneska in.
kdybys nevěděl jak si správně dělat makeup, tak tady to máš:
https://youtu.be/S-VgUYLfcYg
Nedávno přijel zákazník co dělá instalateřinu a má i nějaký zedníky a obkladače ,u kafe jsme probrali kde co a došlo na téma že dřív dělali v barákách na přání dva záchody ,dnes dvě koupelny protože tam někteří hošani stráví stejně času co jejich manželky :lol:

A o ty budoucí generace bych se nebál ,v Africe je dost Chlapů co splní sny nově vyrůstajících cuckoldů a jejích paní :mrgreen:
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Habešan
Kontaktovat uživatele:

4. 12. 2021, 12:44

bobik píše: 4. 12. 2021, 8:50Všechna vajíčka necháme v jednom košíku.
Já znám jiné přísloví:
Neser strýčka Nguena, když je vožralej!
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Grad

4. 12. 2021, 12:51

robokop píše: 4. 12. 2021, 8:58 ... Mas nejake lepsi reseni?
Jistě, očkovat jen rizikové skupiny na dobrovolné fázi. Ostatním to na sílu netlačit. Posílit zdravotnictví. Zbytek nechat na přírodě.

...
Pokud to vzešlo z tohoto příspěvku viewtopic.php?p=434925#p434925
nechápu kdo a z čeho to zravotníctví posílí, když už dnes téměř žádná jiná péče než Covidová ve zdravotníctví nefunguje...
Já rozhodně další prachy do kanálu=svobodným antivaxerům házet nehodlám, když už teď nedostávám od zravotníctví to, na co bych jinak měl nárok. Zato antivaxeři svou svobodomyslností nezodpovědně a bezohledně spotřebují 94% rozpočtu :?

Jak v tom odkazu píšu, nikomu nic nenutit, ale neočkuješ se, povině se pojisti, když ani pojištění né, pak si péči zaplať na 100% a každý se může svobodně rozhodnout jak se k tomu postaví... 8)
Jasné že ti chytrolíní budou nadávat že je to bezohledný nátlak. No, asi je ale rozhodnout se můžou svobodně. :D
Nějak jim ale nedochází, že jejích stávající přístup neočkovat, bez náhubku kdy chtějí a kam chtějí, zato když to na ně příjde a Covid přiškrtí přívod O2 pak už je jim nemocniční péče dobrá, že za peníze těch očkovaných co nikam nechodí a když už musí pak náhubky nosí... :twisted: :roll: :?
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

4. 12. 2021, 1:19

jo vsechno vede ke kompletni privatizaci zdravotnictvi a pojisteni
zadne naroky na zdravotni peci tim ze se narodis, vse dopredu zaplat a pak mozna nejakou peci dostanes
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

4. 12. 2021, 1:24

Jeste me napada kolik leku, doplnku stravy, alternativnich pripravku, potravin,... ma test na 4 miliardach subjektu? A pritom je do sebe denne cpeme beze strachu, co z toho za 20 let budem mit.
Mart76

4. 12. 2021, 1:35

Já bych zdravotnictví neposiloval a nechal bych to na přírodě.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Mart_68
Trol

4. 12. 2021, 1:49

Mart76 píše: 4. 12. 2021, 1:35 Já bych zdravotnictví neposiloval a nechal bych to na přírodě.
tak ona si příroda stejně nakonec udělá sama co chce..nikdo tady není antivaxer, akorát jde o ten způsob nasazení a tlaku. Plošné nebo dokonce povinné okčkování zdravých lidí a dětí je něco co je zásadně v rozporu s přirozeným vývojem života na planetě. Naočkojme tlusťochy, astmatiky a milion dalších lidí co mají zdravotní defekty a zbytek nechme na přírodě.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

4. 12. 2021, 2:07

Mart_68 píše: 4. 12. 2021, 1:49
Mart76 píše: 4. 12. 2021, 1:35 Já bych zdravotnictví neposiloval a nechal bych to na přírodě.
tak ona si příroda stejně nakonec udělá sama co chce..nikdo tady není antivaxer, akorát jde o ten způsob nasazení a tlaku. Plošné nebo dokonce povinné okčkování zdravých lidí a dětí je něco co je zásadně v rozporu s přirozeným vývojem života na planetě. Naočkojme tlusťochy, astmatiky a milion dalších lidí co mají zdravotní defekty a zbytek nechme na přírodě.
No je tu problém ,včera jsem byl na nákupu u autolakýrníka a potkal jsem tam 30letýho kluka který se od jara nedal dohromady z covidu a to je mladej, štíhlej ,rekreační sportovec, nekuřák ,až do covidu v perfektním zdravotním stavu .Jak chceš hledat tyhle ?
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mart76

4. 12. 2021, 2:09

Mart_68 píše: 4. 12. 2021, 1:49 nikdo tady není antivaxer, akorát jde o ten způsob nasazení a tlaku
Takže kdyby se na lidi netlačilo a nenasazovalo, tak už by byli všichni naočkovaní?
Mart_68 píše: 4. 12. 2021, 1:49 Naočkojme tlusťochy, astmatiky a milion dalších lidí co mají zdravotní defekty a zbytek nechme na přírodě.
Ale to se teď děje. Naočkovalo se 60% tlusťochů, astmatiků a dalších lidí, co mají zdravotní defekty.
Ale místo abysme nechali zbytek na přírodě, tak ji do toho pořád fušujem. Teda ne my, ale zdravotníci.

To je jako moje neteř, když jsem se jí ptal, proč se nechce nechat naočkovat.
Prý protože se jí nelíbí, jak se na lidi tlačí. Když jsem se jí zeptal, proč se tedy nenechala naočkovat v době, kdy se na lidi ještě tolik netlačilo, tak na mě hleděla jak tele na nové vrata a nevěděla, co říct.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Milan199

4. 12. 2021, 2:18

To není moc dobrý nápad ! Stejně můžeš nechat na přírodě hasiče, policii, armádu ...
To jsou pojistky pro případ, že se něco vytelí.
Tady se zdravotnictví spoustu let optimalizuje stejně idiotsky jako v průmyslu. U lůžek se sleduje "obložnost" a když není n% - lůžko zrušíme. Zdravotním sestrám // které musí mít v podstatě vysokou školu // teprve nedávno překročil plat státní průměr. Doktoři vystudují a nežli by udělali atestace, dělali by za velmi otrockých podmínek. Tak se na to vykvajznou a jdou do zahraničí.
Vezmi si kolik se zavřelo oddělení za posledních pět let před covidem.
Zdravotní systém jede spoustu let na personální dluh. Začínají být obrovské problémy s dětskými lékaři, zubaři, očaři ...
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“