hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
soustružník

9. 12. 2021, 3:42

Matka, 73 let, kardiak, částečně zvápenatělé plíce, po 14 dnech stále teploty, slabost. 15 metrů na toaletu na hranici možností. Doporučení lékařky - Paralen.
testone
Sponzor fora

9. 12. 2021, 4:28

doncarlos píše: 9. 12. 2021, 11:52 A jakou máš jistotu, že se to vyřeší vakcinací ? V tuto chvíli leží na JIP 194 očkovaných !
A proč k tomu nenapíšeš taky počet neočkovaných co leží tamtéž?
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Josef
Sponzor fora

9. 12. 2021, 4:48

testone píše: 9. 12. 2021, 4:28
doncarlos píše: 9. 12. 2021, 11:52 A jakou máš jistotu, že se to vyřeší vakcinací ? V tuto chvíli leží na JIP 194 očkovaných !
A proč k tomu nenapíšeš taky počet neočkovaných co leží tamtéž?
Je právě spíše irituje, že tam ti očkovaní zabírají místo těm hrdinným antivaxserům.
soustružník

9. 12. 2021, 5:12

Krucinál proč tolik nevraživosti, každý by měl mít možnost udělat to, co uzná pro své zdraví za nejlepší a zbytečně neškodit ostatním. Zpočátku epidemie si lidé pomáhali a přáli zdraví. Teď to občas vypadá jak kdyby si skupiny očkovaných a neočkovaných vzájemně přáli to nejhorší jen aby obhájily, že jejich cesta je lepší.
lapa
medaile za lepsi forum

9. 12. 2021, 5:38

soustružník píše: 9. 12. 2021, 5:12 Krucinál proč tolik nevraživosti, každý by měl mít možnost udělat to, co uzná pro své zdraví za nejlepší a zbytečně neškodit ostatním. Zpočátku epidemie si lidé pomáhali a přáli zdraví. Teď to občas vypadá jak kdyby si skupiny očkovaných a neočkovaných vzájemně přáli to nejhorší jen aby obhájily, že jejich cesta je lepší.
Jednoduche - covid nemocnych je tolik, ze zahlcuji zdravotnictvi a uz na to doplaceji obycejni nemocni s jejich odkladanymi vykony.
No a protoze v covid nemocnych je vyrazna az velmi vyznamne prevazujici vetsina neockovanych a vetsina neockovanych jsou hlavne ti "z principu" (zacalo to i tim legendarnim - nenosme rousky - chteji nam tim zavrit hubu, jsou to vladni nahubky), tak se nemuzou divit, ze uz neockovani zacinaji ty ockovane sr....
A bude hur - az zacnou davat neockovanym financni odmenu za to, ze konecne milostive nechaji ockovat ... sousedovy prachy jsou v Cechach velmi vyznamne tema ...
A doted byli slyset hlavne ti neockovani - az se adekvatne projevi ti ockovani (tzv. mlcici vetsina), to bude mozna zajimave ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

9. 12. 2021, 5:40

Ano akorat ta jedna skupina to ma podlozene realnymi daty a dukazy a stve ji ignoranstvi, sobectvi, zabednenost te druhe. A realita neustale potvrzuje predpoklady ktere ma.

Ta druha ma jen presvedceni ktere je postavene na omylu a chybne interpretaci a manipulaci s daty. A neopravnene si o te duhe skupine mysli totez. A ignoruje stale dokola ze jeji predpoklady v realu jaksi nefunguji tedy ze se musi v necem mylit.

Jinak co se tyce platby za ockovani. Ja ockovany jsem za pustit par tisicovek ze sveho nekolika neockovanym za to ze pujdou. Jde o to ze se mi to v konecnem dusledku vyplati.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Josef
Sponzor fora

9. 12. 2021, 6:32

Obávám se, že ani finance nebudou tím správným argumentem pro lidi postižené dezinformační kampaní proti západním vakcínám. Tady jedna americká firma slíbila zaměstnancům, že pokud se naočkuje snad dvě třetiny lidí, tak dostanou 5 litrů. Za první dávku dostal každý naočkovaný 2 litry. Po druhé dávce chybělo cca 6% k dosažení cílovky. Tak alespoň pro ty co si šli pro druhou dávku uvolnili zase po dvou litrech. Takže podtrženo, sečteno, očkovaní nedostali litr a neočkovaní přišli o pět litrů. O penězích to nebude. Dobře cílenou dezinformaci lehce nepřeplatíš.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

9. 12. 2021, 7:36

Josef píše: 9. 12. 2021, 6:32 Obávám se, že ani finance nebudou tím správným argumentem pro lidi postižené dezinformační kampaní proti západním vakcínám.
Myslím že i kdyby byl na výběr Sputnik tak by se počet očkovaných moc nezměnil ,ono spíš jde u některých o ten pocit že někam patří , že jsou znalí a důležití.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

9. 12. 2021, 7:45

Ano ty dezinfo weby prvni co programuji do hlavy je: ty nejsi ovce, ty vis tu jedinou pravdu kterou ti povime jen my. Pak se z techto 'osvicencu' stanou nadlidi kteri o tom webu ani trosku nepochybuji a neoveruji. Cokoli je v rozporu s jejich ucenim byt je to hmotny dukaz je podle nich konspirace.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Josef
Sponzor fora

9. 12. 2021, 7:50

fmodel píše: 9. 12. 2021, 7:36
Josef píše: 9. 12. 2021, 6:32 Obávám se, že ani finance nebudou tím správným argumentem pro lidi postižené dezinformační kampaní proti západním vakcínám.
Myslím že i kdyby byl na výběr Sputnik tak by se počet očkovaných moc nezměnil ,ono spíš jde u některých o ten pocit že někam patří , že jsou znalí a důležití.
Když se šušká, že Sputnik je vlastně Astra Zeneca, tak přeci nemohou jít do toho, co kdyby sraženina, kterou se oháněli na tu vakcínu. Přeci nebudou žrát týden Aspirin. A to, že někam patří je důsledek dezinformací. Znám jednu ezoteričku a je odmítačem. Říkal jsem si proč? A ve výkladu Šlerky jsem viděl, do jakého klustru patří i ezoterici a mám jasno odkud vítr vane. No a ten kamarád, co to v jednašedesáti nedal, taky všem říkal, že jsou ovce. Mně teda ne, protože věděl, že na to téma s ním nebudu diskutovat. Měl jsem to zkusit já, ale už je pozdě... :(
QNX
Kontaktovat uživatele:

9. 12. 2021, 8:54

Já pořád nechápu, proč to tak hrotíte. Kdo se očkovat chtěl, tak tu možnost už dávno využil. Kdo se očkovat nechce, tak pro to má nějaký důvod a je to jeho věc. Nechte lidi, ať se očkují, nebo neočkují a vzájemně se nepruďte.
pafik

10. 12. 2021, 8:53

QNX píše: 9. 12. 2021, 8:54 Já pořád nechápu, proč to tak hrotíte. Kdo se očkovat chtěl, tak tu možnost už dávno využil. Kdo se očkovat nechce, tak pro to má nějaký důvod a je to jeho věc. Nechte lidi, ať se očkují, nebo neočkují a vzájemně se nepruďte.
Osobní věc každého by to byla, kdyby to nepřenášel dál na další lidi. Kdy tuhle základní věc popírači pochopí? Ti blbí asi nikdy, u těch s aspoň průměrným IQ je to bezohlednost.
QNX
Kontaktovat uživatele:

10. 12. 2021, 9:07

robokop: Přenášejí to i očkovaní. Kdy tuhle základní věc očkofanatici pochopí? Ti blbí asi nikdy, u těch s aspoň průměrným IQ je to bezohlednost.
Grad

10. 12. 2021, 9:09

Je tady ještě jedna skupina lidí :? viewtopic.php?p=435751#p435751

Nebo žeby bylo nalezeno a fakt spuštěno konečné řešení jak ven z reálné situace, kdy je nám planéta mala? :wink:
Kdo se dobrovolně vzdáte "svatého práva na neomezený konzum"? Hlaste se a možná získáte šanci... :lol:
Green deal to fakt nevyřeší.
Charon
Sponzor fora

10. 12. 2021, 9:11

pafik píše: 10. 12. 2021, 8:53
QNX píše: 9. 12. 2021, 8:54 Já pořád nechápu, proč to tak hrotíte. Kdo se očkovat chtěl, tak tu možnost už dávno využil. Kdo se očkovat nechce, tak pro to má nějaký důvod a je to jeho věc. Nechte lidi, ať se očkují, nebo neočkují a vzájemně se nepruďte.
Osobní věc každého by to byla, kdyby to nepřenášel dál na další lidi. Kdy tuhle základní věc popírači pochopí? Ti blbí asi nikdy, u těch s aspoň průměrným IQ je to bezohlednost.
Jde to říct i jinak, demokracie a osobní svoboda je fajn, ale moje začíná tam, kde jejich končí, a moje končí tam, kde začíná jejich :!: Prostě nic lepšího teď nemáme, tak vopíchat všetky :mrgreen:
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“