Přehlížíš jednu podstatnou věc. Všechno tohle dělaj USA daleko od nás, a bezprostředně nás to neohrožuje (když pominu migranty, ale to je jiná kapitola, tam zapracovala Makrela). Zatímco Rusko máme za humny a máme s ním špatné zkušenosti. Kdyby amíci obsazovali Rakousko, Maďarsko, Balkán, a dělali si z nich svoje kolonie, tak bychom se asi taky bouřili.fmodel píše: ↑16. 12. 2021, 9:28 Je krásný jak máme dvojí metr .
USA - když jejich vojáci vtrhnou na území svrchovaných států ,nebo provedou puč za pomoci CIA tak jen rozšiřují sféry vlivu a nastolují demokracii západního typu a tak je to v pořádku .Ve své sféře vlivu si udělají pořádek velmi rychle a nejlépe výměnou vládnoucí skupinky viz jižní Amerika ,Afrika ,Asie .
Pokud by někdo začal stěhovat zbraně k jejich hranici tak ten stát samozřejmě smetou z povrchu země protože ohrožoval sféru vlivu a to je v pořádku protože nikdo nemůže ohrožovat sféry vlivu USA .
Pokud je někde válka a není tam ropa,plyn ,diamanty a vzácné kovy tak o amerického vojáka ani nezakopnete ,v opačném případě jsou tam dřív než válka vypukne.
hospudka
Moderátor: sysel
A to je jako omluva ,ať si dělají jinde co chtějí ,tak že dvojí metr je v pořádku?
A co sféra vlivu? USA může mít beztrestně sféru vlivu kdekoliv a Rusové skoro nikde ,když byla Kubánská krize tak to byla málem 3 světová ,ale to že USA mělo rakety nejen v Turecku bylo v pořádku .
Ono to vypadá že je potřeba rozjet zase studenou válku aby se většinové populaci přiškrtili kohoutky, a zbrojaři aby zase pár bilionů vydělali ,přeci jenom pokud za prezidentem stojí štědří zbrojařští sponzoři tak se vládne líp.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Opravdu si myslíš, že zrovna já někoho nekriticky miluju a ztrácím kvůli tomu soudnost?
Dva příklady.
Mám moc rád Landu. Dlouhodobě. Líbí se mi jeho muzika, a líbily se mi i jeho životní postoje.
Ale to neznamená, že se mi bude líbit i jeho současné působení. V kauze očkování a hlavně napadení hygien se podle mě zachoval jako naprostý debil.
Asi mě to časem přejde, ale teď mám trochu problém si i pustit nějakou jeho písničku.
Mám rád Václava Klause staršího. Je to politik mého srdce. Dokud byl v politice aktivní, tak jsem nikdy neměl problém koho volit. Podle mě umí vystihnout podstatu problému, je realista a umí vidět dopředu.
Ale jeho působení kolem bojkotu hygienických opatření a očkování považuju za úlet a magořinu, a nikdy bych s ním v tomto nesouhlasil.
Jsou tady teď v módě kvízy. Tak taky jeden přidám.
Rok 1981, vrcholná normalizace.
Strana vybrala na post ministra zahraničí pana X.Y.
Tři čtvrtiny poslanců ho neznají, nikdy ho neviděli a nic o něm neví. Zbylá čtvrtina ho zná, myslí si o něm že je to naprostý debil, který problematice nerozumí. Ale je to dobrý straník a ví, kdy má políbit kterou prdel.
Hlasování parlamentu: X.Y. byl jednohlasně zvolen. Na případný dotaz by kterýkoli poslanec (ten co ho nezná i ten, co si o něm myslí, že je debil) odpoví zhruba toho: Je to kvalitní kandidát. Bude to správný člověk na tomto důležitém postu, který bude příkladně reprezentovat naši zemi a vnese do problematiky nový a neotřelý pohled. Neumím si tam představit nikoho lepšího.
Střih, o 40 let později.
Rok 2021, vrcholná demokracie.
Strana vybrala na post ministra zahraničí pana J.L.
Tři čtvrtiny poslanců ho neznají, nikdy ho neviděli a nic o něm neví. Zbylá čtvrtina ho zná, myslí si o něm že je to naprostý debil, který problematice nerozumí. Ale je to dobrý straník a ví, kdy má políbit kterou prdel.
Hlasování parlamentu: J.L. byl jednohlasně zvolen. Na případný dotaz by kterýkoli poslanec (ten co ho nezná i ten, co si o něm myslí, že je debil) odpoví zhruba toho: Je to kvalitní kandidát. Bude to správný člověk na tomto důležitém postu, který bude příkladně reprezentovat naši zemi a vnese do problematiky nový a neotřelý pohled. Neumím si tam představit nikoho lepšího.
Kvízová otázka: najdi 3 rozdíly.
Hlasování parlamentu: X.Y. byl jednohlasně zvolen. Na případný dotaz by kterýkoli poslanec (ten co ho nezná i ten, co si o něm myslí, že je debil) odpoví zhruba toho: Je to kvalitní kandidát. Bude to správný člověk na tomto důležitém postu, který bude příkladně reprezentovat naši zemi a vnese do problematiky nový a neotřelý pohled. Neumím si tam představit nikoho lepšího.
Střih, o 40 let později.
Hlasování parlamentu: J.L. byl jednohlasně zvolen. Na případný dotaz by kterýkoli poslanec (ten co ho nezná i ten, co si o něm myslí, že je debil) odpoví zhruba toho: Je to kvalitní kandidát. Bude to správný člověk na tomto důležitém postu, který bude příkladně reprezentovat naši zemi a vnese do problematiky nový a neotřelý pohled. Neumím si tam představit nikoho lepšího.
v roce 1981 u nás nehrozila energetická chudoba a neexistovali exekutořiMex píše: ↑16. 12. 2021, 11:50 Jsou tady teď v módě kvízy. Tak taky jeden přidám.
Střih, o 40 let později.

Minimálně dost nekriticky, pokud jsi například na prozření, co je pan DL zač, potřeboval až tuto kauzu (na které je myslím úplně nejvýmluvnější tato dohra). Stejně nekriticky hejtíš (Piráti, #metoo, LGBT, EU atd.). Tak mi to alespoň přijde, možná jsem něco přehlédl, vše tady nečtu.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Z týdoby si pamatuji uhelné prázdniny.Mart_68 píše: ↑16. 12. 2021, 12:11v roce 1981 u nás nehrozila energetická chudoba a neexistovali exekutořiMex píše: ↑16. 12. 2021, 11:50 Jsou tady teď v módě kvízy. Tak taky jeden přidám.
Střih, o 40 let později.
Kvízová otázka: najdi 3 rozdíly...a taky nebyl žádný titul Bc.
![]()

Ano, v tomto máš pravdu.
Skutečně probuzené neolevici nemůžu přijít na jméno.
Uznávám, že v tomto jsem už asi neobjektivní, a že na tom může být i něco dobrého.
Jen se mi zatím ještě nepovedlo najít co.
Ale jsem optimista - třeba na to časem přijdu.
taky si to pamatuji např. 1986, ale to nebyla chudoba ve smyslu chodit na úřad pro příspěvky na sipo (energetické žebračenky které chystá nová vláda)
ale toho uhlí bylo v - 20 st C fakt málo a zamrzalo na vagonech..bylo to vcelku od komoušů rozumné opatření, školáci, studenti doma, průmysl valil. Ale my dnes tu energii máme a přesto pošlem lidi na úřad a některé až finanční dno. Tehdy to byly chyby v plánování, teď už je toto čirý progresivistický debilismus..a do budoucna hodně nebezpečný.
Naposledy upravil(a) Mart_68 dne 16. 12. 2021, 12:55, celkem upraveno 1 x.
To není omluva, to je vysvětlení. Myslíš si, že ruské sféry vlivu někde ve světě se v našich sdělovacích prostředcích probíraj tak, jako ty v naší blízkosti? Maximálně snad Sýrie, ta ještě není dostatečně daleko.fmodel píše: ↑16. 12. 2021, 11:15A to je jako omluva ,ať si dělají jinde co chtějí ,tak že dvojí metr je v pořádku?
A co sféra vlivu? USA může mít beztrestně sféru vlivu kdekoliv a Rusové skoro nikde ,když byla Kubánská krize tak to byla málem 3 světová ,ale to že USA mělo rakety nejen v Turecku bylo v pořádku .
Ono to vypadá že je potřeba rozjet zase studenou válku aby se většinové populaci přiškrtili kohoutky, a zbrojaři aby zase pár bilionů vydělali ,přeci jenom pokud za prezidentem stojí štědří zbrojařští sponzoři tak se vládne líp.
jj jako heterosexuální bílý zaprděnec
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
V mejch 67 letech, kdy mi asi brzo začne ten "němec" krást věci není můj názor až tak směrodatnej, ale přeci jenom. Nechali by si amíci na Kubě postavit ruskou raketovou základnu? Proč se amíci serou do Nord Streamu? Asi před půl rokem byl rozhovor s "atomovou bábou" na spolehlivost ruska. Tehdá řekla, že politicky to je problém, ale za celou éru našich atomovejch elektráren s rusama a jejich dodávkama nebyl sebemenší problém ani s kvalitou ani s termíny. Paradoxní je, že malý reaktory umí rusáci fakt dobře, možná nejlíp na světě. Zase je pravda, že jsem se jel podívat do Istambulu a hned první večer mě přepadli a okradli a byla to ruská mafie.
Ale to jsou takový kecy o hovně, ta Ukrajina je průser úplně jinýho rozměru. Pokud se nedohodnou o NATO, tak tam rusové vlítnou a docela je chápu viz druhý řádek tohodle cancu. Evropa, teda amíci nahodí sankce a rusi přepnou plyn do číny. Všichni budou spokojený, že si můžou honit ocas ebonitovou tyčí a nebo naopak?
Ale to jsou takový kecy o hovně, ta Ukrajina je průser úplně jinýho rozměru. Pokud se nedohodnou o NATO, tak tam rusové vlítnou a docela je chápu viz druhý řádek tohodle cancu. Evropa, teda amíci nahodí sankce a rusi přepnou plyn do číny. Všichni budou spokojený, že si můžou honit ocas ebonitovou tyčí a nebo naopak?

Jsou to úvahy úplně mimo realitu, vykonstruované pod tlakem hradní antikampaně proti straně a jedincům co hradním sponzorům skazili=zakázali kšefty...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... ada-183460
K těm sférám vlivu, jak Rusáci tak Amící si nezadají a tak si nemají co vyčítat...
Postoj a názory jedinců, ale i států na tu kterou stranu je určen vztahem-jakoukoliv závislosti na té které mocnosti.

S Rusáky zde již nějaké zkušenosti jsou - ideologické, ekonomické, vojenské,... některým to zjevně nestačilo.

To jo. Tak to asi bude.Grad píše: ↑16. 12. 2021, 2:24 Jsou to úvahy úplně mimo realitu, vykonstruované pod tlakem hradní antikampaně proti straně a jedincům co hradním sponzorům skazili=zakázali kšefty...
K těm sférám vlivu, jak Rusáci tak Amící si nezadají a tak si nemají co vyčítat...
Postoj a názory jedinců, ale i států na tu kterou stranu je určen vztahem-jakoukoliv závislosti na té které mocnosti.![]()
S Rusáky zde již nějaké zkušenosti jsou - ideologické, ekonomické, vojenské,... některým to zjevně nestačilo.![]()
Plány revanšistů zhatí Lipavský boubelatý.
Ten rým ti nedupe, mělo tam být ... NÁŠ Lipavský boubelatý ....Mex píše: ↑16. 12. 2021, 2:33To jo. Tak to asi bude.Grad píše: ↑16. 12. 2021, 2:24 Jsou to úvahy úplně mimo realitu, vykonstruované pod tlakem hradní antikampaně proti straně a jedincům co hradním sponzorům skazili=zakázali kšefty...
Postoj a názory jedinců, ale i států na tu kterou stranu je určen vztahem-jakoukoliv závislosti na té které mocnosti.![]()
S Rusáky zde již nějaké zkušenosti jsou - ideologické, ekonomické, vojenské,... některým to zjevně nestačilo.![]()
Plány revanšistů zhatí Lipavský boubelatý.