hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
fmodel
Kontaktovat uživatele:

21. 12. 2021, 9:45

Thomeeque píše: 21. 12. 2021, 9:19 Sice jsi něco napsal, ale jako obvykle to neobsahuje odpověď na můj dotaz. Bavil ses privátně s někym, koho znáš? Jinak myslet si, že pokud tam někdo rok dva studuje, tak zároveň nabere jasný obraz o slastech a strastech místního obyvatestva, je taky imho dost naivní.
Ano i privátně, máš potřebu přečíst si moje emajly nebo poslechnout tlf. hovory aby jsi uvěřil?
Navíc to o co šlo je sociální kredit a ne o to co kde můžeš psát nebo říkat ,to kdyby jsi popravdě napsal u nás co si myslíš o mladých pěkně oblečených s iphone v ruce migrantech tak skončíš taky v nějaké místnůstce a to nemluvě o jiných jako BLM,LGBT atd . Prostě skoro jako za totáče ,jen s tím že můžeš cestovat a držkovat v daných mezích, teda má to ještě výhodu že nemusíš pracovat a stejně nějakou tu dávku dostaneš to je ale na jinou diskuzi.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Thomeeque

21. 12. 2021, 10:01

fmodel píše: 21. 12. 2021, 9:45 Ano i privátně, máš potřebu přečíst si moje emajly nebo poslechnout tlf. hovory aby jsi uvěřil?
Tak, celkem by mě to i zajímalo, ale hlavně jsi to prvně nenapsal.

fmodel píše: 21. 12. 2021, 9:45 Navíc to o co šlo je sociální kredit a ne o to co kde můžeš psát nebo říkat
Jde o to, co ty víš o tom, jak reálně ty kredity fungují (když Josef ví hovno) a to je pak dáno tím, co ti o tom kdo může říct atd.. no nic..

fmodel píše: 21. 12. 2021, 9:45 ,to kdyby jsi popravdě napsal u nás co si myslíš o mladých pěkně oblečených s iphone v ruce migrantech tak skončíš taky v nějaké místnůstce a to nemluvě o jiných jako BLM,LGBT atd . Prostě skoro jako za totáče ,jen s tím že můžeš cestovat a držkovat v daných mezích, teda má to ještě výhodu že nemusíš pracovat a stejně nějakou tu dávku dostaneš to je ale na jinou diskuzi.
Co si myslíš o migrantech, LGBT, BLM atd. tady popravdě píšeš ty a milion dalších v českém veřejném prostoru (sem tam se přidá i prezident) od rána do večera, tak buď jste všichni strašně odvážní nebo to s tou místnůstkou nebude tak žhavé..
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Grad

21. 12. 2021, 10:17

Taková akademicko-řečnícka otázka.
Kdo asi tak (smýšlením, vztahovo, přesvědčením, atp...) chodí studovat do Číny či třeba Ruska?
fmodel
Kontaktovat uživatele:

21. 12. 2021, 10:32

No ona už čína nevyrábí jen čínská pera, a protože na rozdíl od nás tam jsou preferované technické obory a tak tam mají i dost výzkumných pracovišť , no a protože se Čína dere na vrchol je jasný že získat tam zkušenosti a poznat rozdílnosti je asi zajímavější než zůstat ve známé bublině kde patří k vrcholu likvidovat sochy bývalých mořeplavců ,případně přemísťovat černé kameny z nádvoří vysokých škol.
Kolik lidí tam bylo najdeš jednoduše na netu ,není to nic tajného.
QNX
Kontaktovat uživatele:

21. 12. 2021, 10:45

Grad: A kdo chodí studovat do jiných zemí? Já v tom tedy nevidím rozdíl, to bude prostě skupina lidí, která je ochotná studovat v zahraničí. Kde konkrétně to je, to už je celkem nepodstatné.
A jak píše fmodel, zrovna ta Čína může být hodně zajímavá.
lubbez

21. 12. 2021, 1:31

Syn mého kámoše jezdí už tři roky na dva měsíce studovat do ruska. Ale jinak je zaměstnanej a vystudovanej tady, akorát že dělají neco pro vesmírný program (ruskej), tak potřebujou lidi co umí velmi dobře rusky, ale jsou schopní zvládnout i použité technologie.
Fifík

21. 12. 2021, 3:19

QNX píše: 21. 12. 2021, 10:45 Grad: A kdo chodí studovat do jiných zemí? Já v tom tedy nevidím rozdíl, to bude prostě skupina lidí, která je ochotná studovat v zahraničí. Kde konkrétně to je, to už je celkem nepodstatné.
Je studovat a studovat. Třeba takovej Erasmus je roční párty ať už jedou cizinci sem a nebo čeští studenti ven. A taky se tomu říká studijní pobyt. Tohle myslím v Číně nehrozí... 8)
lapa
medaile za lepsi forum

21. 12. 2021, 3:56

Fifík píše: 21. 12. 2021, 3:19
QNX píše: 21. 12. 2021, 10:45 Grad: A kdo chodí studovat do jiných zemí? Já v tom tedy nevidím rozdíl, to bude prostě skupina lidí, která je ochotná studovat v zahraničí. Kde konkrétně to je, to už je celkem nepodstatné.
Je studovat a studovat. Třeba takovej Erasmus je roční párty ať už jedou cizinci sem a nebo čeští studenti ven. A taky se tomu říká studijní pobyt. Tohle myslím v Číně nehrozí... 8)
Byls na Erasmu nebo to jen obvykla JPP?
Mam erasmaka v rodine a rocni party to nebyla ...
To je jako studium a studium v Cechach - zalezi jen na pristupu a co od toho cekas - bud party nebo sirsi vzdelani / rozhled :lol: ... a nepomerne vetsi sance ziskat zajimavou (cti i veeelmi dobre placenou praci) ... a nepotrebujes ani tlacenku ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Mart_68
Trol

21. 12. 2021, 4:06

lapa píše: 21. 12. 2021, 3:56
Fifík píše: 21. 12. 2021, 3:19
Byls na Erasmu nebo to jen obvykla JPP?
To je jako studium a studium v Cechach - zalezi jen na pristupu a co od toho cekas - bud party nebo sirsi vzdelani / rozhled :lol: ... a nepomerne vetsi sance ziskat zajimavou (cti i veeelmi dobre placenou praci) ... a nepotrebujes ani tlacenku ...
velmi dobře placenou:) Soroš swingers párty?
Fifík

21. 12. 2021, 4:10

lapa píše: 21. 12. 2021, 3:56 Byls na Erasmu nebo to jen obvykla JPP?
Byl jsem na nějakejch předvýběrech a chtěl jet do Mariboru. No po setkání s pár absolventy jsem tam nejel, přišlo mi to jako ztracený čas viz výše zmíněné. Většina z nich tam získala jenom minimum (a nebo taky žádné) ETCS a do jednoho prodlužovali o rok studium tady. Všechno v rámci strojní fakulty, jinde to může být jiné.
Zahraniční erazmáky jsem potkával zásadně jenom v hospodě, na přednáškách/cvikách nikdy. Vyučující někdy ani netušili, že s náma mají nějací chodit.

Jak píšeš je to o přístupu. Angličtinu jsem uměl celkem slušně z gymplu (a dodnes je to moje základní každodenní pracovní dovednost), takže jsem upřednostnil rychlé studium a včasnou etablaci na slušně placené pozici. :)
lapa
medaile za lepsi forum

21. 12. 2021, 4:20

Mart_68 píše: 21. 12. 2021, 4:06 velmi dobře placenou:) Soroš swingers párty?
Udelam vyjimku a zareaguji na trolla - s tim, co predvadis tady, je tvuj strop asi fakt to, co pises :lol: a jeste budes slintat blahem, jak sis vydelal :lol:
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Mart_68
Trol

21. 12. 2021, 5:00

kecy o zbytecnotech jako je nějaký Erasmus přeskakují, teď jde o to jestli ta EU je vůbec k něčemu, jestli Rus vypl plyn, jak zareaguje EU? Zvýší občanům zálohy na energie nebo to umí vykompenzovat? Nechci nic zadarmo, chci vidět v praxi tu výhodu být s Fritzkem v holdportu.
odpovím si sam
tak asi nic:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... -internetu
fmodel
Kontaktovat uživatele:

21. 12. 2021, 5:29

A jsem v hajzlu ,a to jsem si chtěl koupit lístek do první řady .
https://www.novinky.cz/kultura/clanek/f ... d=40381820
Josef
Sponzor fora

21. 12. 2021, 6:43

fmodel píše: 20. 12. 2021, 11:54
Josef píše: 20. 12. 2021, 11:47
fmodel píše: 20. 12. 2021, 10:14 Před chvílí prošlo tel. že banky monitorují naše ekologické chování, vyplňují složité eko dotazníky a podle toho na co si chcete půjčit budete mít šanci si půjčit ,případně s horšími podmínkami .No tak kam se hrabe Čínský sociální kredit ,tam odměňují tady budou trestat.
Když už tady trolíš pro Čínu, tak přiznej, že i tam přes kredity trestají.
Víš hovno.
Ohromný a nevyvratitelný argument. Já zapomněl, že ty víš všechno. Nebo si to o sobě alespoň neomylně myslíš.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

21. 12. 2021, 7:51

Pouze konstatování věci beze snahy se v tom nimrat, asi jako v hospodě když tě někdo pošle někam když nemá chuť se s tebou bavit .
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“