Co jste dneska bastlili?
Ahoj me se to retro libi, no a nebo jsem línej

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
To nebude dobré, kup si zednické hladítko za pár korun a použij ten filc z něj. Dělaj s filcem cca 5mm, ty na štuk jsou moc tlusté
Jasne už som na internete našiel 280x140x8. Základ bol vyrobiť tie držiaky po sviatkoch objednám vystrihneme.
SN 20
-
Ahoj,
keď to ofukuješ a predpokladám že docela silným prúdom vzduchu, ako zabrániš tomu aby si ten pertinaxový bordel bol úplne všade po dielni? Kedysi som z pertinaxu robil docela dosť (mal som ho plný sklad) a pamätám si, že som tým smrdel ešte na druhý deň aj napriek sprche

SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Ahoj, mam toho plny stůl ale ne dilnu, mam to serizeno na rozumny tlak, aby to chladilo vrtak a odfouklo bordel abych videl kam vrtam. Prekvapive katrit smrdi daleko min nez pertinax, stary ze zasob. Ten je fakt humus, presne jak pises. A mam teda v dilne centralni odtahove vetrani, takze to jdezverodoktor píše: ↑26. 12. 2021, 7:27Ahoj,
keď to ofukuješ a predpokladám že docela silným prúdom vzduchu, ako zabrániš tomu aby si ten pertinaxový bordel bol úplne všade po dielni? Kedysi som z pertinaxu robil docela dosť (mal som ho plný sklad) a pamätám si, že som tým smrdel ešte na druhý deň aj napriek sprche![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Je mi to nejake povedome
konecne v provozu.

Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
Ahoj, je to zahlubnik a potreboval jsem nestandartni prumer voditka, zahlubuju ne imbus, ale drzatka. No a nechtelo se mi serizovat frezku na trikrat, tak to spacham na stojanovce
Presnost desetina no problem.
Tumliku, neděs, doufam ze je to jen smouha od oleje
uz tam letim to zkontrolovat 

Tumliku, neděs, doufam ze je to jen smouha od oleje

No ne celou, koupil jsem od kolegy kamaráda, byl to trochu polotovar, ale s tim se pocitalo. No a upravil, předělal, dodělal a je celkem k světu, ne