Dobrý den,
prosím, měl by někdo zájem vyrobit mi spojku která je na obrázku? Závit vnitřní a vnější je v rozměru 1 1/4 UNC. Jedná se o zubovou spojku, zajištěnou převlečnou maticí která přenáší kroutící moment jádrové vrtačky. Zuby zapadnou do sebe a zajistí se maticí. Díly jsou duté kvůli průtoku vody. V jednom díle je osazení které zapadne do druhého a spojku před dotažením vystředí. Pokud by měl někdo zájem, zajímalo by mne za kolik by toto šlo vyrobit a nakreslil bych jak by zhruba měla spojka vypadat.
http://www.bld.cz/zbozi/4068/Rychloupin ... -4-UNC.htm
Díky moc
Zubová spojka pro přenos kroutícího momentu
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
1ks urcite vyjde mnohem draz nez ten seriove vyrabeny kus z odkazu.
Co je ucelem teto vyroby? Nejaky atyp nebo nizsi cena?
Nesel by atyp udelat upravou te seriove?
Nenabizi lepsi cenu nejaky cinan?
Co je ucelem teto vyroby? Nejaky atyp nebo nizsi cena?
Nesel by atyp udelat upravou te seriove?
Nenabizi lepsi cenu nejaky cinan?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
O atyp se nejedná, jde mi jen o nižší cenu. Číňan toto vůbec nenabízí.
Cena poptávaného upínání je 5.800,- Kč bez DPH
cena je adekvátní
cena je adekvátní
CNC: frézování 4-osy, Heidenhain iTNC530, soustruhy Heidenhain 4110, Fanuc Oi TC, 3x drátové řezačky, až Z+400, (+9let praxe)
CAD/CAM: SolidWorks 2015, HSMWorks 2016, MasterCam X5, X6, Kovoprog
Nakresli kompletní výkres včetně tolerancí, dodej model ideálně ve *.stepu, okótovaný výkres s tolerancemi v pdf, popis materiálů, a pak poptej výrobu.
Udělej kompletní konstrukční práce, technologickou přípravu ivestuj "své sádlo" ...
Rozhodně je lepší si 1ks koupit a zdražit svému zákazníkovi vrtání +20% cena roku 2022, s tím, že vrtáš profi technikou než se snažit ojebávat výrobu, a pídit se po čínské ceně a KUR*VIT obráběčům ceny. Nezískáš tím nic krom ušetřených 360Kč ... / kuse
Přesvěč své zákazníky, že vrtáš diamantem z austrálie a proto musíš koupit drahé nástroje ...
Lidi probuďte se nebo půjde vše do sraček.
Udělej kompletní konstrukční práce, technologickou přípravu ivestuj "své sádlo" ...
Rozhodně je lepší si 1ks koupit a zdražit svému zákazníkovi vrtání +20% cena roku 2022, s tím, že vrtáš profi technikou než se snažit ojebávat výrobu, a pídit se po čínské ceně a KUR*VIT obráběčům ceny. Nezískáš tím nic krom ušetřených 360Kč ... / kuse
Přesvěč své zákazníky, že vrtáš diamantem z austrálie a proto musíš koupit drahé nástroje ...
Lidi probuďte se nebo půjde vše do sraček.
CNC: frézování 4-osy, Heidenhain iTNC530, soustruhy Heidenhain 4110, Fanuc Oi TC, 3x drátové řezačky, až Z+400, (+9let praxe)
-
Já cenu vím kolik to stojí, jen mě zajímala cena když bych to nechal vyrobit někoho jiného. Stačí mi napsat že se to nevyplatí, hotovo dvacet. Kdyby mi někdo napsal že to vyrobí levněji, prostě to koupím od něj.
Ušetříš tím, že pro obráběče vytvoříš model.
5400,- Kč kus (při dodaném modelu součásti, specifikovat materiály, ta převlečka)
+ kalit ? ano nebo ne, v tom případě 15142 QT
5400,- Kč kus (při dodaném modelu součásti, specifikovat materiály, ta převlečka)
+ kalit ? ano nebo ne, v tom případě 15142 QT
souhlas
-
Dobře, objednám, díky všem. Mějte hezký den.