Suportová bruska a příslušenství na broušení na plocho-koupím
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Koupím suportovou brusku, nejakou menší pro vnější a vnitřní broušení.
dále sháním sínusový stul se závity a věci podobné...nabídněte co máte
Děkuji
dále sháním sínusový stul se závity a věci podobné...nabídněte co máte
Děkuji
Naposledy upravil(a) Modros dne 14. 2. 2022, 10:24, celkem upraveno 9 x.
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
Tak suportovou brusku snad není problém vyrobit, jen nebejt línej.
Granitovou desku maj hezkou třeba tady: https://stroje.bazos.cz/inzerat/1464509 ... -deska.php , stačí jenom hledat.
Nebo to maj drahý?
Granitovou desku maj hezkou třeba tady: https://stroje.bazos.cz/inzerat/1464509 ... -deska.php , stačí jenom hledat.
Nebo to maj drahý?
jenicek píše: ↑30. 1. 2022, 6:49 Tak suportovou brusku snad není problém vyrobit, jen nebejt línej.
Nebo to maj drahý?
ná výrobu suportové brusky nejsem vybavenej bruskou na kulato a desku od překupníka bez ceny v inzerátu kupovat nehodlám.

EDIT: a já sem právě v práci...tak nevim nevim ale kdybych byl línej tak ještě chrápu.
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
A co Ti brání si to dát třeba k jergusoj na brus?
To je pak těžký když tam ani nezavoláš, protože už dopředu víš, že na to nemáš a čekáš, kdo Ti co nabídne ideálně zadarmo. Když něco člověk chce, měl by se snažit.
Já zatápím v kachláčích, pak dojdu pokrmit srny do krmelce, nasypat ptákům do krmítka a počkám až vstane zbytek rodiny a dám si s nima snídani. Holt já se snažím ctít neděli dle jejího pojmenování.
To je pak těžký když tam ani nezavoláš, protože už dopředu víš, že na to nemáš a čekáš, kdo Ti co nabídne ideálně zadarmo. Když něco člověk chce, měl by se snažit.
Já zatápím v kachláčích, pak dojdu pokrmit srny do krmelce, nasypat ptákům do krmítka a počkám až vstane zbytek rodiny a dám si s nima snídani. Holt já se snažím ctít neděli dle jejího pojmenování.
-
Robokope,
já bych si z toho kamene něco vzal.
Zavolám zítra.
Martin
já bych si z toho kamene něco vzal.
Zavolám zítra.
Martin
tvl, člověk se tu patlá s nějakým slušným stolem pod mašinu, ale kdybych zaběhl vedle k hrobníkovi, tak mám stůl jak fikne, jen navrtat díry, zalepit matky, položit lineáry na tu perfektně rovnou plochu a tadá....
Jak moc vlastně jsou rovný tyhle náhrobní kameny? Brousí se defacto jedním velkým kotoučem, takže by asi měly být perfektně rovný, ne?
Jak moc vlastně jsou rovný tyhle náhrobní kameny? Brousí se defacto jedním velkým kotoučem, takže by asi měly být perfektně rovný, ne?

Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit 

Nejsou rovný ani perfektně ani na pravítko. Je to rovný jenom na oko. Brousí / leští se to takovou pantografovou bruskou.Pipik píše: ↑4. 2. 2022, 2:38 tvl, člověk se tu patlá s nějakým slušným stolem pod mašinu, ale kdybych zaběhl vedle k hrobníkovi, tak mám stůl jak fikne, jen navrtat díry, zalepit matky, položit lineáry na tu perfektně rovnou plochu a tadá....
Jak moc vlastně jsou rovný tyhle náhrobní kameny? Brousí se defacto jedním velkým kotoučem, takže by asi měly být perfektně rovný, ne?![]()