hospudka
Moderátor: sysel
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Mex: Možná to je nějaký vedlejší účinek vakcinace.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Si precti co jsem psal vyse nez zacnes hloupe spekulovat...
Psal jsem o korektnich datech ktera pak nekdo zjednodusi na nesmyslny novinovy titulek. Pritom puvodni sdeleni treba v nejake vedecke studii je zcela jasne a vymezene. Zjednodusenim se z toho stane blabol. Titulky to je kapitola sama pro sebe. Ale jestli delas zavery pouze na zaklade titulku tak to je pak vsechno marny. To se pak pravdy nikdy nedoberes.
Psal jsem o korektnich datech ktera pak nekdo zjednodusi na nesmyslny novinovy titulek. Pritom puvodni sdeleni treba v nejake vedecke studii je zcela jasne a vymezene. Zjednodusenim se z toho stane blabol. Titulky to je kapitola sama pro sebe. Ale jestli delas zavery pouze na zaklade titulku tak to je pak vsechno marny. To se pak pravdy nikdy nedoberes.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
To je stejný jako dohledávat kolik lidí zemřelo po očkování.
Jinak po tom třetím očkování má nějak moc lidí problémy a neříkej že jsou to antivax když šli na třetí dávku a dobrovolně.
Myslím že ses zacyklil na ivermektinu ,a co třeba isoprinosine což není odčervovadlo ale lék na posílení imunity ,což předepisovala u nás doktorka v chřipkové epidemii důchodcům a pacientům po závažných stavech.
Když jsme u toho proč se očkovat vakcínou která funguje na první varianty covidu a omikronu je pro smích ?Proč nedošlo k úpravě vakcíny aby fungovala proti omikronu když výrobce tvrdil že je to jednoduchý a v případě potřeby provede úpravu?
Kolik těch dnes už starých vakcín bylo zakoupeno EU? Kde jsou peníze francouzského jako výrobce vakcín které dostal a vakcínu nevyvinul ? Prostě prachy.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
fmodel: Očkuje se starou vakcínou, protože je levnější podplatit politiky, než vrážet peníze do nových vakcín a znovu procházet schvalovacím procesem. Zatím staré vakcíny vydělávají miliardy, tak proč se obtěžovat?
K tomuto netřeba nic dodávat...
'80% of serious COVID cases are fully vaccinated' says Ichilov hospital director. Vaccine has "no significance regarding severe illness," says Prof. Yaakov Jerris. https://www.israelnationalnews.com/news/321674
'80% of serious COVID cases are fully vaccinated' says Ichilov hospital director. Vaccine has "no significance regarding severe illness," says Prof. Yaakov Jerris. https://www.israelnationalnews.com/news/321674
Sakra, kde jsou prorusti trollove? Není tady nějak ticho?
A pořád jsem nedozvěděl interní informace o té hysterické ruské reakci na ohrožení batusky cara majetku
A pořád jsem nedozvěděl interní informace o té hysterické ruské reakci na ohrožení batusky cara majetku

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Kolegova máma pořád kolem sebe poslouchala kecy o tom, že je Covid jen taková chřipka a že stačí mít přirozenou imunitu, takže ji ve výsledku odvezli do nemocnice pozdě. Byla měsíc na ventilátoru a před třemi týdny měla pohřeb.
Úplně zbytečná smrt.
Úplně zbytečná smrt.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Já to poslouchal také a když to přišlo, nebýt ztráty čichu a chutě, nevěděl bych že jsem nemocný. Kde dělám chybu?
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Treba ze tam ze jsi bezcitny sobecky hovado?
Kdyby sis toho cernyho petra vytahl ty, v poslednich minitach nez by te uspali pred pripojenim na ventilator (z kteryho bys mel podpolovicni sanci se dostat) by jsi mluvil jinak.
Kdyby sis toho cernyho petra vytahl ty, v poslednich minitach nez by te uspali pred pripojenim na ventilator (z kteryho bys mel podpolovicni sanci se dostat) by jsi mluvil jinak.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)