hospudka
Moderátor: sysel
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a kde je nejaka souvislost s timto a amerikou?
myslim ze tohle je obecne problem celeho "vyspeleho" sveta a ne ze to prislo z ameriky
a zrovna tyhle veci v puvodnim ucelu nejsou spatne
myslim ze tohle je obecne problem celeho "vyspeleho" sveta a ne ze to prislo z ameriky
a zrovna tyhle veci v puvodnim ucelu nejsou spatne
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Co to plácáš? Tohle je původem z Ameriky. Ten "vyspělej" svět to jen přebírá, protože si platí přehršel neziskovek, který se toho chytly. V chudém světě nic takového není, protože nemaj na ty neziskovky. A normální lidi tam maj jiný starosti.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak prosim o dukazy jak nam to tu nekdo nedobrovolne vnucuje a ze neexistuje podobna picovina kterou jsme si zde nevymysleli sami
ono je to totiz tak ze se cely zapadni svet spoustou kravin obohacuje sam a vzajemne a pak je spousta lidi kteri to v zajmu sve demagogie zkouseji hazet na toho ci onoho
ale fakticky si to delame sami v ramci takove te hyperkorektnosti
dost patrne je to treba v nemecku kde se stiti cehokoli co by se dalo pripodobnit k jejich nacisticke minulosti
to jim taky importovala amerika?
tohle neni od ameriky
tohle je prosty upadek civilizace
stava se kupodivu vyspelym civilizacim
tam kde civilizace neni tak se to kupodivu nestava
ono je to totiz tak ze se cely zapadni svet spoustou kravin obohacuje sam a vzajemne a pak je spousta lidi kteri to v zajmu sve demagogie zkouseji hazet na toho ci onoho
dost patrne je to treba v nemecku kde se stiti cehokoli co by se dalo pripodobnit k jejich nacisticke minulosti
tohle neni od ameriky
Nacistická minulost je "site specific" problem, to sem netahej.robokop píše: ↑19. 2. 2022, 9:27 tak prosim o dukazy jak nam to tu nekdo nedobrovolne vnucuje a ze neexistuje podobna picovina kterou jsme si zde nevymysleli sami
tohle neni od ameriky
Ale jinak máš pravdu a jen potvrzuješ to, co jsem napsal; společnost upadá, nemá problémy, tak si je vymýšlí. A zanikne stejně jako předtím jiné vyspělé civilizace; přijdou barbaři, kteří nebudou mít ty problémy a ty předsudky a prostě jí převálcujou, vymlátěj, ženy znásilněj, a asimilujou. Usaděj se, na jejích základech začnou budovat svojí společnost, vyspějou, zblbnou a zdegenerujou, přijdou barbaři, ....
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
prave tim ze je to lokalni a vznika to uplne bez ameriky tak je to prave tim dukazem ze ne za vse muze amerika
zas tolik jim nefandi
tak dobri nejsou
delame si to sami
amerika je v tomto mozna napred ale i bez ni si to tu delame a kdyby vubec neexistovala delali bychom si to tu taky
zas tolik jim nefandi
tak dobri nejsou
delame si to sami
amerika je v tomto mozna napred ale i bez ni si to tu delame a kdyby vubec neexistovala delali bychom si to tu taky
Mexi, Mexi, Mexi... jj, svět není rozhodně B/W ale maš to drobet po česku popletené, tj. zastáváš se toho "slabšího a outsidra" bez toho aby jsi zkoumal a posoudil data=fakta...Mex píše: ↑18. 2. 2022, 11:09 Když já si tak nějak myslím, že lidi jsou důležitější než státy.
Co myslíš - patřili by Krymani raději na Ukrajinu nebo do Ruska?
A když jsme u těch válečných dobrodružství - co myslíš, jak asi Afgánci milujou třeba Američany (ale i nás)? Nebo Iráčané?
Nebo Malijci Francouze (ale i nás)? Atd.
Když mi bylo 6 roků, tak jsem si taky myslel, že je svět černobílý. Jedni jsou jen hodní, a druzí jen zlí.
Dneska už je mi skoro 10x tolik, a tak už vím, že všechno je spíš šedé.
Američané si cizí státy kupujou. Papaláše odmění tím, že je nazvou svými přáteli a dají jim metál za rozvoj demokracie. A mají nejmocnější a neporazitelnou zbraň - Hollywood.
Číňané si kupují státy tím, že tam dodají své zboží a přivážou si je zadlužením. Papaláše odmění penězi.
Rusové to ekonomicky moc neumí. Občas někam pošlou neoznačené vojáky. Ale (zatím) vždy jen tam, kde je chtějí. Krym, ruské enklávy v Gruzii, separatistické republiky kolem Donbasu. Tedy vše na půdorysu dříve společného státu. Některé země se snažili připoutat ekonomicky (plyn za srandovní ceny, třeba Ukrajinu), ale Američané je přeplatili.
Já Rusy nemiluju. Ale taky je nebudu nenávidět jen proto, že mi na ČT řeknou, že je musím nenávidět.
Totéž platí pro Číňany.
jj nejdůležitější jsou lidi a věděl to už Hitler když je některé (jen ty rasově čisté) využil a obsadil nejdříve pohraničí a pak rozdělil republiku a na anektovaných územích zřídil B und M, žé ...
No a Putler to dělá stejně, zneužije Ruské menšiny v daném státě, pak ukousne území tak, aby se z menšiny stala na daném území většina a nakonec schramstne celek v dojmu však nás tu chtějí....

Nemám dojem že by Hitlera čechoslovácí v r. 39, či Rusáky v 68 r. také chtěli

Takže tak to nějak bude i s tím chtěním na rusy (nejenom) anektovaných územích...

Ac z toho nemam dobry pocit, jsem rad, ze je cim dal vic videt, co je to tzv. pata kolona ...
Dosud to pro vetsinu zde aktivnich clenu byl jen historicky pojem ...
A pet lidi pro "zvaci dopis" by se tady uz taky naslo ...
Dosud to pro vetsinu zde aktivnich clenu byl jen historicky pojem ...
A pet lidi pro "zvaci dopis" by se tady uz taky naslo ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Ale zase je do jiste miry potesujici, ze jsme jako forum take cilova platforma - zrejme nas vyhodnotili jako dost dulezitou skupinu lidi, ktera by mela byt taky bombardovana .... prispevky o cistem a altruistickem ruskem pocinani ... 
A zrejme uvidime Gliwice v novem, inovativnim provedeni ...

A zrejme uvidime Gliwice v novem, inovativnim provedeni ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
tohle neni od ameriky
[/quote]
Za mě zde to Filip přesně vystihl! Ten náš dnešní svět dvěma slovy “úpadek civilizace “
Dnešní Evropa jak jsme ji znali je již dopředu odsouzena našim chováním a myšlením ,k zániku .
Už jen ze se přestáváme rozmnožovat a klesá porodnost.
Zatímco civilizovaný Evropan přemýšlí jestli z ekonomických důvodů vůbec bude mít potomka.Ženy rodí až ve cca 35 let plus A když už dítě tak velmi často jen to jedno .
Necivilizovanému nájezdníku je to jedno ,ma několik manželek , rodí od cca 15 let a dětí jak smetí a profitují ze systému dávek daných civilizovaných států.
A za par generací tito nájezdníci počtem převýší většinu daného státu ,začnou si stavět mešity a prosazovat islám a ovládnou daný stát . Takto nenasilně postupně ovládnou daný stát a nepotřebuji, k prosazení svých zájmů žádnou válku . Je to chytré , legální , nenásilné .Je to jen otázka času a můžeme si za to sami
Třeba bych nevěřil , ze bych sám za svůj krátký život zažil tuto změnu třeba v Německu
Mužů porovnat jak to vypadalo v Německu před cca 30 lety a jak to vypadá když tam prijedu dnes. A jsem v šoku jak se obyčejní Němci doslova boji !!A odchází do jiné nákupní uličky , když jsem třeba v supermarketu a potkávají tam při nákupu hloučky těchto novodobých nájezdníků
Tomu bych nikdy nevěřil , ze je toto v Německu možné
[/quote]
Za mě zde to Filip přesně vystihl! Ten náš dnešní svět dvěma slovy “úpadek civilizace “
Dnešní Evropa jak jsme ji znali je již dopředu odsouzena našim chováním a myšlením ,k zániku .
Už jen ze se přestáváme rozmnožovat a klesá porodnost.
Zatímco civilizovaný Evropan přemýšlí jestli z ekonomických důvodů vůbec bude mít potomka.Ženy rodí až ve cca 35 let plus A když už dítě tak velmi často jen to jedno .
Necivilizovanému nájezdníku je to jedno ,ma několik manželek , rodí od cca 15 let a dětí jak smetí a profitují ze systému dávek daných civilizovaných států.
A za par generací tito nájezdníci počtem převýší většinu daného státu ,začnou si stavět mešity a prosazovat islám a ovládnou daný stát . Takto nenasilně postupně ovládnou daný stát a nepotřebuji, k prosazení svých zájmů žádnou válku . Je to chytré , legální , nenásilné .Je to jen otázka času a můžeme si za to sami
Třeba bych nevěřil , ze bych sám za svůj krátký život zažil tuto změnu třeba v Německu
Mužů porovnat jak to vypadalo v Německu před cca 30 lety a jak to vypadá když tam prijedu dnes. A jsem v šoku jak se obyčejní Němci doslova boji !!A odchází do jiné nákupní uličky , když jsem třeba v supermarketu a potkávají tam při nákupu hloučky těchto novodobých nájezdníků
Tomu bych nikdy nevěřil , ze je toto v Německu možné
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Tohle je zajímavá věc:
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... t-40387679
Trochu to mění pohled na požadavky Ruska. Vlastně chtějí jen to, co jim kdysi bylo slíbeno.
Na druhou stranu, když se chci dovolávat nějaké dohody, neobsadím násilím cizí území.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... t-40387679
Trochu to mění pohled na požadavky Ruska. Vlastně chtějí jen to, co jim kdysi bylo slíbeno.
Na druhou stranu, když se chci dovolávat nějaké dohody, neobsadím násilím cizí území.
Ale to je super multi kulti nebo snad ne?
Švédsko je na tom ještě hůř protože ty trubky nechápou co se děle a co je špatně ,tam i novináři mají autocenzuru na vyšší úrovní než ti naši za bolševika .
Nestačím se divit když ségra co tam žije přes 30 let vypráví. Když se tam vdala tak nezamykala barák a sousedka jí chodila krmit kočku když byla pryč ,teď už má za sebou pět návštěv nezvaných hostů a nesčetně krát opravované dveře ,policie jenom krčí rameny ,musí si zvykat

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
A historické okénko
Něco z historie na co můžou být muslimové hrdi.
Přibližně kolem roku 1270 použitím hrubého střeva skopců vynalezli kondom.
A až o pár století později se podařilo Angličanům tento objev zdokonalit.
A to tím, že to střevo z ovce napřed vyjmuli.
Něco z historie na co můžou být muslimové hrdi.
Přibližně kolem roku 1270 použitím hrubého střeva skopců vynalezli kondom.
A až o pár století později se podařilo Angličanům tento objev zdokonalit.
A to tím, že to střevo z ovce napřed vyjmuli.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Spletl jsem si zvíře mají radši
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/ ... malni.html
https://www.krajskelisty.cz/stredocesky ... -video.htm
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/ ... malni.html
https://www.krajskelisty.cz/stredocesky ... -video.htm
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Mezinárodní vztahy jsou pro mě o několik řádů složitější než abych se v nich jednoduše vyznal, tak jsem si zkusil představit analogii. Soused, se kterým se nikdo nebaví, protože je takový ..., no prostě se s ním nikdo moc nebaví, začne chovat agresivní psy, kteří skáčou na plot, štěkají 24/7, občas utečou, tu a tam roztrhají něčí slepici, nahánějí strach kolemjdoucím. Najednou se u něj dveře netrhnou a každý se s ním baví a snaží se to nějak urovnat. Může se stát, ale neříkal bych té situaci, že je to podařená hra

Aleš Procháska
Zapomínáš na jejich extrémně účinnou zbraň, proti které téměř není obrany.robokop píše: ↑19. 2. 2022, 9:45 prave tim ze je to lokalni a vznika to uplne bez ameriky tak je to prave tim dukazem ze ne za vse muze amerika
zas tolik jim nefandi
tak dobri nejsou
delame si to sami
Už jsem to tu zmiňoval - Hollywood.