hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
pafik

22. 2. 2022, 8:49

Josef píše: 22. 2. 2022, 7:51 Zatím asi nedošly z Moskvy notičky. Nejen zdejší pátá kolonay drží huby. Ale ani Okamura, Babiš a hlavně notorik z Hradu je asi nemají. U toho posledního bude zajímavé, jak dlouho bude schovaný. Po Vrběticích týden. Njn, vrchní velitel, který ani sám neví, komuže to vlastně velí....
Ty seš fakt kretén non plus ultra. Zase do toho taháš Babiše. Babiš pro Rusko nehoroval, naopak; všechny vlády ODS tady trpěly ruský agenty s diplomatickým pasem, a až Babiš se odvážil jich pár vyhnat. Bejt tehdy u moci profesor Žvanil, tak by tu byli dodnes. Vysílal by jasné signály .... :lol:
jasny signal.jpg
Josef
Sponzor fora

22. 2. 2022, 9:05

pafik píše: 22. 2. 2022, 8:49
Josef píše: 22. 2. 2022, 7:51 Zatím asi nedošly z Moskvy notičky. Nejen zdejší pátá kolonay drží huby. Ale ani Okamura, Babiš a hlavně notorik z Hradu je asi nemají. U toho posledního bude zajímavé, jak dlouho bude schovaný. Po Vrběticích týden. Njn, vrchní velitel, který ani sám neví, komuže to vlastně velí....
Ty seš fakt kretén non plus ultra. Zase do toho taháš Babiše. Babiš pro Rusko nehoroval, naopak; všechny vlády ODS tady trpěly ruský agenty s diplomatickým pasem, a až Babiš se odvážil jich pár vyhnat. Bejt tehdy u moci profesor Žvanil, tak by tu byli dodnes. Vysílal by jasné signály .... :lol:

jasny signal.jpg
Ó, nejchytřejší se ozval. Babiš musel reagovat až to bylo v nejkrajnější situaci, že to zveřejní někdo jiný, do poslední chvíle se to snažili tutlat. On ale žádné diplomaty nevyhnal. to bylo zamini, pokud to nechápeš. Ale to je pod tvoji rozlišovací schopnost. A ozval se snad ohledně Ukrajiny teď? Je to předseda největší opoziční strany a expremiér? Asi se bojí následků, které by to mohlo mít při presidentské volbě. Kapišto, "nejchytřejší"?
pafik

22. 2. 2022, 9:34

Viz první věta mého předchozího příspěvku. HOWG.
t256

22. 2. 2022, 9:34

Babisovi nic jineho nezbylo a i tak to nulovou koordinaci se spojenci posral, reakce mohla byt pro ruskou pakaz mnohem bolestnejsi. A kdyby novinari nerozmazli tu hamackovu cestu do moskvy, byla by reakce jeste mnohem mensi - po koordinaci se spolusoudruhy. Jen zaslepeny koblizek si muze myslet ze o tom predseda vlady nevedel, nebo ze s tim nesouhlasil. Babis jen jako spravny podrazak hodil nasledne hamacka pres palubu, kdyz se to rozneslo a zachranoval si vlastni kuzi.

No a reakce ruskeho agenta z hradu? Cekal snad nekdo neco jineho? On ceka jako obvykle na instrukce z kremlu. :-)
Josef
Sponzor fora

22. 2. 2022, 10:11

pafik píše: 22. 2. 2022, 9:34 Viz první věta mého předchozího příspěvku. HOWG.
Koblihu? :lol: :lol: :lol:
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

22. 2. 2022, 10:31

Tohle me pobavilo a zaroven donutilo se zamyslet, protoze jsem to na vlastni kuzi zazil. Maji to zakorenene ve stylu zivota. Mnoho slusnych lidi tam odtamtud kvuli tomu odeslo. Dalsi se tam tim trapi.
Přílohy
FB_IMG_1645525785044.jpg
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
t256

22. 2. 2022, 11:24

Z podobneho soudku...
Přílohy
barvy_na_vlajce.jpg
pafik

22. 2. 2022, 1:11

t256 píše: 22. 2. 2022, 9:34 Babisovi nic jineho nezbylo a i tak to nulovou koordinaci se spojenci posral, reakce mohla byt pro ruskou pakaz mnohem bolestnejsi. A kdyby novinari nerozmazli tu hamackovu cestu do moskvy, byla by reakce jeste mnohem mensi - po koordinaci se spolusoudruhy. Jen zaslepeny koblizek si muze myslet ze o tom predseda vlady nevedel, nebo ze s tim nesouhlasil. Babis jen jako spravny podrazak hodil nasledne hamacka pres palubu, kdyz se to rozneslo a zachranoval si vlastni kuzi.

No a reakce ruskeho agenta z hradu? Cekal snad nekdo neco jineho? On ceka jako obvykle na instrukce z kremlu. :-)
Koukám že si můžete s Josefem podat ruce .....
Josef
Sponzor fora

22. 2. 2022, 3:23

pafik píše: 22. 2. 2022, 1:11
t256 píše: 22. 2. 2022, 9:34 Babisovi nic jineho nezbylo a i tak to nulovou koordinaci se spojenci posral, reakce mohla byt pro ruskou pakaz mnohem bolestnejsi. A kdyby novinari nerozmazli tu hamackovu cestu do moskvy, byla by reakce jeste mnohem mensi - po koordinaci se spolusoudruhy. Jen zaslepeny koblizek si muze myslet ze o tom predseda vlady nevedel, nebo ze s tim nesouhlasil. Babis jen jako spravny podrazak hodil nasledne hamacka pres palubu, kdyz se to rozneslo a zachranoval si vlastni kuzi.

Koukám že si můžete s Josefem podat ruce .....
Jo, to my si rádi podáme. Já vím, že tě to s.re, ale nic s tím nenaděláš. Slušných lidí je více, než si myslíš. Každý nevzývá ruské a proruské modly jako třeba ty. :lol: :lol: :lol:
pafik

22. 2. 2022, 4:07

Josef píše: 22. 2. 2022, 3:23 .......
Jo, to my si rádi podáme. Já vím, že tě to s.re, ale nic s tím nenaděláš. Slušných lidí je více, než si myslíš. Každý nevzývá ruské a proruské modly jako třeba ty. :lol: :lol: :lol:
Já přece nepíšu, že nejsi slušnej. Já píšu, že jsi kretén. To není totéž.
Mimochodem, ty tvrdíš, že vzývám ruské modly a Mex tvrdí, že jsem rusofob. Už chápeš jeden z důvodů, proč jsem tě nazval kreténem?
Josef
Sponzor fora

22. 2. 2022, 4:45

pafik píše: 22. 2. 2022, 4:07
Josef píše: 22. 2. 2022, 3:23 .......
Já přece nepíšu, že nejsi slušnej. Já píšu, že jsi kretén. To není totéž.
Mimochodem, ty tvrdíš, že vzývám ruské modly a Mex tvrdí, že jsem rusofob. Už chápeš jeden z důvodů, proč jsem tě nazval kreténem?
Pafíku, dlouho jsem ti to nechtěl napsat, ale nastal čas, kdy musíš okusit vlastní medicínu.
Kdybych měl takového (slušně řečeno pánské přirození) jako jsi ty, tak se s tím živím.
Ale vlastně bych zemřel hlady, protože, něco tak obrovského by nešlo nikam strčit.
Tak by zbývalo jen exhibovat na sítích, jak to děláš ty. :lol: :lol: :lol: :lol:
lapa
medaile za lepsi forum

22. 2. 2022, 4:52

robokop píše: 22. 2. 2022, 10:31 Tohle me pobavilo a zaroven donutilo se zamyslet, protoze jsem to na vlastni kuzi zazil. Maji to zakorenene ve stylu zivota. Mnoho slusnych lidi tam odtamtud kvuli tomu odeslo. Dalsi se tam tim trapi.
No potrebovali koridor k budoucimu vlastnimu majetku ... :lol: cemu se divit ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
t256

22. 2. 2022, 5:51

Prostacci hltajici "nezavisle" zpravy z aeronetu, mrknete na tohle, nez se temito "argumenty" zacnete ohanet v diskusich.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fakt ... uje-189510
Ale jak tak koukam, putinova pata kolona je zalezla nekde ve svych rudych norach s ocasem stazenym :-) Vyleze a bude postekavat ty hlouposti z "nezavislych" webu az se zas situace stabilizuje a oni nasaknou nove vytvorenou ruskou propagandou.
Grad

22. 2. 2022, 7:06

Je to zlé.
Začínám mít fakt obavy o skutečné hodnoty zdejši civilizované společnosti.

V dnešní době "nový" psychopat formátu Hitlera udělá prohlášení a téměř ihned po ukončení jeho přednesu se jeho invazní vojsko pohne a zabere část svrchovaného státu.

Toto se neděje z čista jasna "civilizovaný svět" o těchto přípravách dobře ví už 8 let a posledních několik měsíců o tom denně informuje včetně některých výzvědných informací.

Hlásá jak jsou jednotní a tvrdí v postoji, pokud bude překročena pomyslná červená linie, "vyhrožuje" jak jsou jednotně připravení k opatřením a sankcím, které toho psychopata budou "bolet", izolují ho, znemožní a co ja vím co ještě...
Řekněme že linie byla překročena dnes v 0:00 hod no a po 20 hodinách později to nový Hitler fakt pocítil a bolí ho to fest, jo jenže bránice od toho dvaceti hodinového smíchu z neschopnosti jeho protivníka jakékoliv reakce...

Čekal bych dle proklamací, že nejpozději v 0:00:59 sec přijdou tá bolavá "připravená a slibovaná" protiopatření, jež Rusko "vypnou, odpojí, izolují" či nevím co ...
Výsledek?
Ráno se probudíte a nic, celý den nic, kromě záplavy protestných keců, svolávaní jednání, vydávání prohlášení, vyvěšování vlajek a pak po desítkách hodin 1. vlaštovka GB uvalila sankce na 3 lidi a 5 bank...
Kdyby to nebylo k pláčí, protože jde o naši bezpečnost a svobodu, válel bych se smíchy až by mne to bolelo.

Přesně to odpovídá dneska zachycenému titulku někde z netu "Kapitalisté prodají Rusku i provaz, na kterém budou Putinem nakonec oběšeni".
QNX
Kontaktovat uživatele:

22. 2. 2022, 7:37

Grad: Tak třeba se naše vláda ještě rozhoupe a nějak rázně zareaguje. Třeba by se dala nasvítit Petřínská rozhledna na modro-žluto. Nějaká ta výzva, ať se semkneme by také mohla padnout :)
Opravdu od těch vládnoucích jelit něco čekáš? Můžeme se tak maximálně střelit do nohy a přestat kupovat plyn. Armádu už jsme dávno rozpustili, rusofobů máme sice hromady, ale ty jsou ve válce platný asi tak jako pytel sraček, protože se nezmůžou na víc, než hejtování na netu.
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“