hospudka
Moderátor: sysel
Myslim, ze je znova nacase otevrit zpusobilost osoby, ktera je ve fci prezidenta republiky.
Podle toho, co predvadela v posledni dobe, je zcela jasne, ze neni zpusobila pro fci nejen prezidenta, ale zejmena vrchniho velitele ozbrojenych sil.
Bud uz ma zcela vypnuty kognitivni fce nebo jede v zoldu zcela jineho statu, nez naseho.
Cekam, ze prorusti zvanilove zase zacnou napadat zpusobilost armady a podobne - ale krome jineho - armada je jen obrazem politickeho rozhodovani o ni ... tedy vysledek vsech predchozich parlamentu a vlad ...
Podle toho, co predvadela v posledni dobe, je zcela jasne, ze neni zpusobila pro fci nejen prezidenta, ale zejmena vrchniho velitele ozbrojenych sil.
Bud uz ma zcela vypnuty kognitivni fce nebo jede v zoldu zcela jineho statu, nez naseho.
Cekam, ze prorusti zvanilove zase zacnou napadat zpusobilost armady a podobne - ale krome jineho - armada je jen obrazem politickeho rozhodovani o ni ... tedy vysledek vsech predchozich parlamentu a vlad ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Tak že podle tebe je Brusel to nejlepší na světě kde vznikají jen ty nejlepší zákony tak že se nesmí kritizovat ,co mi to jen připomíná ?
U sexuáních menšin pochopím jen dvě (gay a lesby) a dalších 76 pohlaví je pro mě nepochopitelný mimoňov ,a že posílám panu faráři fotku ať to s tebou probere .
Prohnilost nevidíš? Odstraňování soch ,pálení knih ,dehonestace spisovatelů ,naposledy Rowlingové , další milion podobných zhovadilostí .
No tak jsem zvědavej jestli se mnou budeš souhlasit že stejně jako si naši politici vypěstovali svým chováním ,,tvého oblíbeného " Babiše tak částečně podobným způsobem si západ stejnou zaslepeností vypěstoval Putina ,což není jen můj názor, ale pokud koukáš na televizi tak to zaslechneš i tam.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak co, zemanobijci, jak se vám líbí Zemanův projev?
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/my ... n-40388177
Ten dědek je desetkrát chytřejší než fůra místních členů. Co Josef?
To nevyplývá jen z tohohle projevu, to je vidět i z jinejch jeho projevů, namátkou třeba ve sněmovně k rozpočtu.
Ten dědek je desetkrát chytřejší než fůra místních členů. Co Josef?

To nevyplývá jen z tohohle projevu, to je vidět i z jinejch jeho projevů, namátkou třeba ve sněmovně k rozpočtu.
A vedly z nej draty nekam do (komunikacniho) centra?pafik píše: ↑24. 2. 2022, 10:50 Tak co, zemanobijci, jak se vám líbí Zemanův projev?
Ten dědek je desetkrát chytřejší než fůra místních členů. Co Josef?![]()

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Čína nebojuje nebo nás snad napadla ?? to že jí už výrobně a technologicky nestačíme si musíme vyřešit třeba s těma co místo vývoje a výroby protěžují humanitní zaměření , a taky s těma co protlačují jako eko nesmysly který z nás dělají nekonkurence schopný .
Nějak jsi mi zapomněl odpovědět na otázky ,jako vždy.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeman je rusky krypl a vlastizradce. Bohuzel situace s putinem dosla tak daleko, ze mu uz vubec nic jineho nezbylo. Ten svab proste nemel jinou moznost rikat neco jineho nez to co rekl. Pokud by se snazil invazi i naznakem omlouvat, byla by to totalni sebevrazda a to on i pri sve demenci pochopil. Je to podobne jako s Vrbeticema, taky ze zacatku na nej nezvykle zostra a az prisly noticky z moskvy, zvanil to co zvanil. Uvidis co bude slizoun placat za mesic. Ten hnup je z toho momentalne v soku, zhroutil se mu cely jeho roky pracne budovany svet. Ale jakmile se oklepe, zacne se stejnou pisnickou jako kdykoliv predtim. Ten podrazak se nikdy nezmeni.
Svět asi není v pořádku nikde. Důležité je ale, jakým směrem to spěje.
Když jsem se bavil s číňanem, tak byl hrdý na to že je číňan, na to co dokázali, na to že se mají lépe a byl optimistický k budoucnosti.
Platí totéž u nás ?
Josef ti nemůže odpovědět na tvoje otázky, protože je nechápe. Jsou pro něj moc složitý. Zkus se ho zeptat, kolik je hodinfmodel píše: ↑24. 2. 2022, 11:13Čína nebojuje nebo nás snad napadla ?? to že jí už výrobně a technologicky nestačíme si musíme vyřešit třeba s těma co místo vývoje a výroby protěžují humanitní zaměření , a taky s těma co protlačují jako eko nesmysly který z nás dělají nekonkurence schopný .
Nějak jsi mi zapomněl odpovědět na otázky ,jako vždy.

Zato ty to máš tý v kebuli jasný. Takový jednoduchý. Proč bys přemýšlel, když si svůj názor můžeš někde přečíst?t256 píše: ↑24. 2. 2022, 11:16 Zeman je rusky krypl a vlastizradce. Bohuzel situace s putinem dosla tak daleko, ze mu uz vubec nic jineho nezbylo. Ten svab proste nemel jinou moznost rikat neco jineho nez to co rekl. Pokud by se snazil invazi i naznakem omlouvat, byla by to totalni sebevrazda a to on i pri sve demenci pochopil. Je to podobne jako s Vrbeticema, taky ze zacatku na nej nezvykle zostra a az prisly noticky z moskvy, zvanil to co zvanil. Uvidis co bude slizoun placat za mesic. Ten hnup je z toho momentalne v soku, zhroutil se mu cely jeho roky pracne budovany svet. Ale jakmile se oklepe, zacne se stejnou pisnickou jako kdykoliv predtim. Ten podrazak se nikdy nezmeni.
Vždyť je to ocas, co umí jen urážet a myslí si, že sežral všechnu moudrost světa. Jakou inteligenci může mít nazdárek, který volí dvakrát (nejméně) Bureše.pafik píše: ↑24. 2. 2022, 12:28Zato ty to máš tý v kebuli jasný. Takový jednoduchý. Proč bys přemýšlel, když si svůj názor můžeš někde přečíst?t256 píše: ↑24. 2. 2022, 11:16 Zeman je rusky krypl a vlastizradce. Bohuzel situace s putinem dosla tak daleko, ze mu uz vubec nic jineho nezbylo. Ten svab proste nemel jinou moznost rikat neco jineho nez to co rekl. Pokud by se snazil invazi i naznakem omlouvat, byla by to totalni sebevrazda a to on i pri sve demenci pochopil. Je to podobne jako s Vrbeticema, taky ze zacatku na nej nezvykle zostra a az prisly noticky z moskvy, zvanil to co zvanil. Uvidis co bude slizoun placat za mesic. Ten hnup je z toho momentalne v soku, zhroutil se mu cely jeho roky pracne budovany svet. Ale jakmile se oklepe, zacne se stejnou pisnickou jako kdykoliv predtim. Ten podrazak se nikdy nezmeni.

Ale zase na rozdíl od tebe poznám třeba rendrovaný klip. To dle tebe asi chce pořádný fištrón, co? Já být tebou, tak s tou tvou chytrostí zalezu a zůstanu tam na velmi dlouho, ty burane.pafik píše: ↑24. 2. 2022, 12:26Josef ti nemůže odpovědět na tvoje otázky, protože je nechápe. Jsou pro něj moc složitý. Zkus se ho zeptat, kolik je hodinfmodel píše: ↑24. 2. 2022, 11:13Čína nebojuje nebo nás snad napadla ?? to že jí už výrobně a technologicky nestačíme si musíme vyřešit třeba s těma co místo vývoje a výroby protěžují humanitní zaměření , a taky s těma co protlačují jako eko nesmysly který z nás dělají nekonkurence schopný .
Nějak jsi mi zapomněl odpovědět na otázky ,jako vždy..