Kovošrot
To nemusí být přemotané,dělali všelijaké verze -i tuhle,2800ot.A je jedno,jestli na 380 nebo 220, stator měli pořád stejný.vrtani píše: ↑6. 2. 2022, 1:47 Ja som bol v zbere ešte v minulom roku po uraze, odniest špony z dielne. Pri odchode som si všimol v bedni s motormi staré Elko brúsku. Hovorim si nejaky dovo musi byt že je tu a doniest domov šrot som nechel. SIel som domov, zobral meraky, pomeral, motor ok, hriadele taktiež. tak už išla somnou. Škoda že nemá kryty a k tomu je privinutá už len na 2800ot.
Já už nekompletní brusky nenosím,udělat kryty je moc práce a čekat,až je časem někdo vyhodí,to je většinou na léta..to si počkám,až přijede něco kompletního.. Třeba minulý úlovek - chybí jí jedno víko kotouče a je ulomená lyra,co je na ní ta úhlovatelná opěrka.Víko už jsem si vyfasoval ,ale tu opěrku budu ještě muset poshánět

Naposledy upravil(a) david.1 dne 7. 2. 2022, 10:27, celkem upraveno 1 x.
Poslední sbohem..Uctěte tuhle vrtku minutou ticha,už to má zrátané.
Projížděl jsem kolem jednoho nejmenovatelného šrotu a protože zrovna nepršelo a měl jsem chvíli času,zašel jsem se podívat. Když jsem odcházel,přijíždělo jejich auto a z korby koukala vrtka. Tak jsem se ještě otočil a šel se podívat,jestli bych ji mohl zachránit. Bohužel,vzali ji drapákem-asi už když ji nakládali,přede mnou to určitě neudělali,ale lomy ještě svítily šedou čistotou..Už je to 34 hodin.
Buď je vzal, nebo je pozdě.
Buď je vzal, nebo je pozdě.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
-
Tohle se bere hned a všechno! Vždycky se přece najde zájemce z fora
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Přesně tak. Už jsem takhle zachránil před hutí pár pěkných kousků, které ještě udělali radost členům fóra .)