hospudka
Moderátor: sysel
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nekdo si radsi vybere padnout za svobodu a zapadni styl zivota nez zit znova v totalite jako my pred 89
Vetsina ukrajincu co odsud jdou zpet a do valky to tak ma. Povolit rusku aby si vzalo co chce rozhodne neni resenim. Na vydirani se nepristupuje. Ja jsem taky neustoupil byvalymu stbakovi kdyz mel zalusk na toto forum...
Stalo me to prez 10 let zivota. Soudy ktere jeste neskoncily. Prez milion korun.
Ale jestli bychom meli ustoupit aby si tyhle zmrdi proste brali to co si zamanou. Kde bychom zili.
Za jak dlouho myslite ze jim ukrajina prestane stacit pote co ji obsadi?
5 let maximalne, odhaduju ja.
Jergusi zamysli se do peti let ti znarodni brusky. Nejvetsi debil co neumi ani zamest poradne spony bude dosazen a bude ti delat sefa. Nebudes smet rict ani popel nebo se ti soudruzi vymsti na tvoji rodine.
Realne se to ted deje. Tohle neni uplne fantazie, ma to realne zaklady.
Vetsina ukrajincu co odsud jdou zpet a do valky to tak ma. Povolit rusku aby si vzalo co chce rozhodne neni resenim. Na vydirani se nepristupuje. Ja jsem taky neustoupil byvalymu stbakovi kdyz mel zalusk na toto forum...
Stalo me to prez 10 let zivota. Soudy ktere jeste neskoncily. Prez milion korun.
Ale jestli bychom meli ustoupit aby si tyhle zmrdi proste brali to co si zamanou. Kde bychom zili.
Za jak dlouho myslite ze jim ukrajina prestane stacit pote co ji obsadi?
5 let maximalne, odhaduju ja.
Jergusi zamysli se do peti let ti znarodni brusky. Nejvetsi debil co neumi ani zamest poradne spony bude dosazen a bude ti delat sefa. Nebudes smet rict ani popel nebo se ti soudruzi vymsti na tvoji rodine.
Realne se to ted deje. Tohle neni uplne fantazie, ma to realne zaklady.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
t256: Hrdino, tak kdy odjíždíš na frontu?
robokop: Tak neschopní idioti nám vládnou už teď, na to ani nemusíš 5 let čekat.
robokop: Tak neschopní idioti nám vládnou už teď, na to ani nemusíš 5 let čekat.
Nebudu ti radeji psat co si ma zena o lidech jako ty mysli, jeji reakce by se ale dala pripodobnit k vystupu teto damy https://www.novinky.cz/zahranicni/clane ... i-40388362
Kdyby byl kazdej zbabelec jako ty, tak dnes na pozdrav hajlujem.
Uhmm, začínám chápat proč zde poslední roky vládl oligarcha a na hradě usedali soudruzi aprátčíci a papaláší nejhrubšího zrna... jež by jak se dnes ukazuje za tu vlastizradu viset měli... 
Jo a mimochodem pokud vím, SK i CZ občan dle zákonů těch zemí nemůže jít do cizí armády, natož bojovat...

Jo a mimochodem pokud vím, SK i CZ občan dle zákonů těch zemí nemůže jít do cizí armády, natož bojovat...
Filipe nevím jestli jsi četl co Jerguš napsal nebo jestli jsi jen hysterickej .Jerguš napsal jak si stojí Německá armáda kterou zlikvidovala paní z lejna a jak zbrojí Rusové . Skrývat problémy je přesně to co dělá škody ,tvářit se že je všechno v pořádku a když někdo upozorní na to že je Německá armáda v současnosti skoro nebojeschopná tak je ruskej šváb .
Podívej jak se chce Němcům poslat něco na Ukrajinu nebo použít nejtvrdší sankce. Jestli se Rusáci nezastaví na Ukrajině tak už vím že si mám hlídat záda, a že nemám spoléhat na to že se za nás někdo postaví když jde o prachy a dobré živobytí.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Dle toho usuzuji, že toto jsou poslední písmená psaná z území státu jež tě naplňuje oprávněně takovou obavou a že máš zbaleno, natankováno a hned jak jsi to dopsal uháníš nejvyšší možnou rychlosti do svobodného a netotalitního Ruska...QNX píše: ↑26. 2. 2022, 8:51 Tak po likvidací nepohodlných webů bude následovat likvidace nepohodlných lidí. Moje obava se naplnila. Tím se zcela maže rozdíl mezi "svobodným" a "totalitním" světem. Zase tady budou političtí vězni.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ukra ... domaci_elk

Argumentovat se dá mezi lidmi, kteří jsou přibližně stejně inteligentní, nebo mají alespoň přibližně stejný "selský rozum".
Ty jsi se svým primitivním uvažováním přesně ten typ člověka, kterej v osmačtyřicátým jásal na Staroměstském Náměstí, nebo o deset let dříve nadšeně hajloval při Hitlerových projevech.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já to vidím podobně. Jestli se nezastaví na Ukrajině a pak jestli se nezastaví ani na Slovensku, tak vím, že si mám krýt záda. A jestli se nezastaví ani u Humpolce, tak to fakt zvážím, jestli bych neměl něco začít dělat.
Aleš Procháska