hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

27. 2. 2022, 2:12

Dovoluji si upozornit na článek
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... ert-190538
Už jsem si všiml, že příspěvky z trollích farem na idnes (jinde diskuse nečtu) kompletně přestaly. Jestli užiteční idioti sedí jako když nadloube volovi nebo jestli dostali instrukce mlčet nevím, ale aspoň je vidět, kolik jich tam bylo :-)
Aleš Procháska
Grad

27. 2. 2022, 2:13

Pravda, palec nahoru za dobrý postřeh. :wink:

Putler začíná zuřit.
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranic ... anicni_ven
Nezůstava už nic jiného, než doufat že tam hned vedle něho je ještě kdosi se špetkou zdravého rozumu, jinak...
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... i-40388552

Tak doufejme že vedení Ukrajiny nebude tak hloupe a nenakráčí k jednáním dříve, než pozítří a hlavně že do té doby to vojensky vydží alespoň jako doteď.
https://newsbox.cz/zpravy/ukrajina-se-u ... h-3k8id2t4
fmodel
Kontaktovat uživatele:

27. 2. 2022, 2:15

Petr68 píše: 27. 2. 2022, 2:10
fmodel píše: 27. 2. 2022, 12:57 Kdyby jo tak je to na šampáňo.
Jen by bylo dobře kdyby Němci v pomoci byli tak rychlí jako naši , aby tam nešla podpora dva měsíce po válce.
Myslíš, že to budou posílat poštou? :D
Doufám že né českou poštou :lol: to by tam bylo na vánoce.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
lapa
medaile za lepsi forum

27. 2. 2022, 2:28

Pro místní svaby aktuální otázka:
Je Rusko oprávněno použít na Ukrajině v dané situaci jaderné zbraně (doufejme, ze ma Putin na mysli taktickou úroveň)? Uvedl jaderná vojska do vysokého stupne bojové pohotovosti...

Stačí ano/ne, vaše oblíbené klickovaci "ale" si nechte pro sebe.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
pafik

27. 2. 2022, 2:31

lapa píše: 27. 2. 2022, 2:28 Pro místní svaby aktuální otázka:
Je Rusko oprávněno použít na Ukrajině v dané situaci jaderné zbraně (doufejme, ze ma Putin na mysli taktickou úroveň)? Uvedl jaderná vojska do vysokého stupne bojové pohotovosti...

Stačí ano/ne, vaše oblíbené klickovaci "ale" si nechte pro sebe.
Doufám, že jadernou pohotovost vyhlásí obratem i USA, Anglie a Francie.
lapa
medaile za lepsi forum

27. 2. 2022, 2:52

A Putina vyhodili i z judove federace...
To je už teda fakt poslední kapka... to batuska gosudar asi fakt nedá... :twisted:

Když si vzpomenu na ta videa - jak léta s husami, jak nachází na mořském dne amfory, jak.... místní rusové, dejte další příklady batuskovy výjimečnosti :lol:
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
bobik

27. 2. 2022, 3:08

Hale lapa, jdi už s těma ruskejma svábama doprdele. Tady se bavíme většinou dlouholetí členové fora a určitě nikdo není rusákem placenej. A jestli někdo má nějaký dle tebe pomýlený názor, tak ho prostě má a má na něj právo. Nikdo nemá patent na rozum, ani ty.
jergus.balaz
Kontaktovat uživatele:

27. 2. 2022, 3:12

qwer píše: 26. 2. 2022, 8:10 Vidím, že ti rusáci a komušský pohrobci riadne vymyli mozog
Poprosím menej emócií.
V 2017 napísal britský novinár Miller článok o operácii Antrhopoid, na 75 výročie odtajnila isté informácie britská tajná služba. V skratke Heidrich získal dôkazy o tom, že Canaris spolupracuje s britskou MI5. Aby sa to neprevalilo pripravili briti operáciu Antrhopoid v spolupráci s českými a slovenskými dobrovoľníkmi. Operácia bola vyhodnotená ako veľmi úspešná, pretože nacisti to považovali ako odbojovu akciu, a na spojenie s Canarisom prišli až o dva roky neskôr, o čom svedčí jeho poprava vo Flossenburgu.
BalazKovo.sk
lapa
medaile za lepsi forum

27. 2. 2022, 3:46

bobik píše: 27. 2. 2022, 3:08 Hale lapa, jdi už s těma ruskejma svábama doprdele. Tady se bavíme většinou dlouholetí členové fora a určitě nikdo není rusákem placenej. A jestli někdo má nějaký dle tebe pomýlený názor, tak ho prostě má a má na něj právo. Nikdo nemá patent na rozum, ani ty.
Hele, bobik, jdi už do prdele... Nervicky na pochodu?

Jsi sice zde služebně starší soudruh (asi o 2 roky než já) a asi jsi i větší odborník (strojarina - to ti neberu) , ale "tvoje pomylene názory" jsou v této tématice jen lži a ruská agenda.

Tak to vydrž, klidně zvaň dal a čekej odezvu. Nebo to už nesmím... slusela by mi kagebacka kulka v hlavě...?
Nebo máš noty, že máš na mne hodit taktickou atomovku?
Navic jsem zasranej Pražák, to by ti udělalo asi ještě líp :lol:
DwPetr

27. 2. 2022, 4:09

Se divím že na technickým fóru takový vlákno ještě je. Jakoby nestačilo, že je mezi lidma dost hnusu, už od dob covidu. Asi už je ta stmelovací doba (rozuměj válečná) potřeba.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
bobik

27. 2. 2022, 4:17

lapa píše: 27. 2. 2022, 3:46
bobik píše: 27. 2. 2022, 3:08 Hale lapa, jdi už s těma ruskejma svábama doprdele. Tady se bavíme většinou dlouholetí členové fora a určitě nikdo není rusákem placenej. A jestli někdo má nějaký dle tebe pomýlený názor, tak ho prostě má a má na něj právo. Nikdo nemá patent na rozum, ani ty.
Hele, bobik, jdi už do prdele... Nervicky na pochodu?

Jsi sice zde služebně starší soudruh (asi o 2 roky než já) a asi jsi i větší odborník (strojarina - to ti neberu) , ale "tvoje pomylene názory" jsou v této tématice jen lži a ruská agenda.

Tak to vydrž, klidně zvaň dal a čekej odezvu. Nebo to už nesmím... slusela by mi kagebacka kulka v hlavě...?
Nebo máš noty, že máš na mne hodit taktickou atomovku?
Navic jsem zasranej Pražák, to by ti udělalo asi ještě líp :lol:
Ještě bys ty moje pomýlené názory mohl uvést a rozvést. Ale toho se od tebe nedočkám. Vy samozvaní svazáci jediné pravdy umíte lidi jenom dehonestovat.
A tvůj mindrák, že jsi Pražák na mě neházej. Já proti obyčejným Pražákům nic nemám.
Fifík

27. 2. 2022, 4:24

DwPetr píše: 27. 2. 2022, 4:09 Se divím že na technickým fóru takový vlákno ještě je. Jakoby nestačilo, že je mezi lidma dost hnusu, už od dob covidu. Asi už je ta stmelovací doba (rozuměj válečná) potřeba.
Jedna technická k tématu,.. :?
Ruský kokoti rozmlátili Mriju.

https://www.idnes.cz/technet/technika/n ... chnika_erp
Modros

27. 2. 2022, 4:29

Od prvního dne války si říkám kde sehnat zbran....doted sem jí nepotřeboval....ted vím na sto procent že se bez ní neobejdu.....neuvěřitelné
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
lapa
medaile za lepsi forum

27. 2. 2022, 4:33

Bobik: promiň, ty žádný pomyleny názor nemáš - tím se to vysvětluje...
Ano, jsem zamindrakovany Pražák - sice nevím proč, ale máš pravdu předsedo :lol:
Abych tě nadále nedehonestoval, nebudu si tě nadále všímat :lol:

Myslíš, že je Putin jako rodilý kagebak v klidu (musí velmi dobře znát historii všech kremelskych "převratu") a nechodí spát s tím, kdy mu kdokoliv z jeho okolí "vrazi kudlu do zad"? Je mu jeho ochranka bezpodmínečně věrná?
Historie Chruscov/Breznev, Gorbacov/ta opilecka junta s tím zpackanym prevratem, který de facto vynesl k moci Jelvina apod.... a jiné starší...
Aby se Putin bál odjet na dovolenou - Chruscova i Gorbačov odstavili, když byli na Krymu...
Jestli to nakonec ten pravý důvod pro anexi Krymu :lol:

Ta tiskovka s juntou, kdy vysvětlovali, proč to museli udělat ... Několik z nich evidentně opilych... Chandra těžká...
To už musí bobik pamatovat a vyvráti mi můj pomyleny názor... O Krymu trebas :lol:
Grad

27. 2. 2022, 4:35

Turci uzavřeli pro ruská plavidla Bospor a Dardaneli
https://wyborcza.pl/14,75247,28161625.html
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“