komplet elektronika za dobrý peníze
Dneska mi dorazila tříkanálová deska s TB6560AHQ z Číny. Za 66 USD včetně dopravy. Galvanické oddělení pomocí optočlenů, aktivní chlazení, konektor na připojení koncáků a ovládací relé pro vřeteno. Včetně šroubovacích protikusů nástrčných konektorů, paralelního kabelu a návodu. Osazované oboustranně SMD/jednostranně drátové, kvalita velmi slušná. Za ty peníze bohužel v Čechách nepořídíte ani součástky.
Naposledy upravil(a) gnat dne 20. 1. 2010, 4:18, celkem upraveno 1 x.
SABLE-2015
Co takhle dát sem odkaz na prodejce a produkt?gnat píše:Dneska mi dorazila tříkanálová deska s TB6560AHQ z Číny. Za 66 USD včetně dopravy. Galvanické oddělení pomocí optočlenů, aktivní chlazení, konektor na připojení koncáků a ovládací relé pro vřeteno. Včetně šroubovacích protikusů nástrčných konektorů, paralelního kabelu a návodu. Osazované oboustranně SMD/jednostranně, kvalita velmi slušná. Za ty peníze bohužel v Čechách nepořídíte ani součástky.
Nevím, jak dlouho to bude funkční, na Aukru ty aukce měsíc po skončení mažou: http://global.ebay.com/3_Axis_Stepper_M ... 83668/itemsejosef píše:Co takhle dát sem odkaz na prodejce a produkt?
Oproti té hlavní fotce na aukci to má na chladiči ventilátor. Je vidět na té fotce, která obsahuje kompletní balení.
SABLE-2015
To si kúpil pomerne draho . Mne kamarát objednal štvorkanálovú a s dopravou vyšla na 63.- Eurognat píše:Dneska mi dorazila tříkanálová deska s TB6560AHQ z Číny. Za 66 USD včetně dopravy. Galvanické oddělení pomocí optočlenů, aktivní chlazení, konektor na připojení koncáků a ovládací relé pro vřeteno. Včetně šroubovacích protikusů nástrčných konektorů, paralelního kabelu a návodu. Osazované oboustranně SMD/jednostranně drátové, kvalita velmi slušná. Za ty peníze bohužel v Čechách nepořídíte ani součástky.
Nepřijde mi to. 63 éček je podle dnešního kursu 1631,- Kč. Těch 66 USD bylo 1186,- Kč a při přepočtu na éčka to je 45,80.
Ne všechny ceny jsou v té Vaší slovenské měně, svět pořád ještě obchoduje v USD
Ne všechny ceny jsou v té Vaší slovenské měně, svět pořád ještě obchoduje v USD

SABLE-2015
-
Viděl jsem ji ve dvou provedeních. Zapojoval jsem ji pro kamaráda a jde to v pohodě. Je to taková spotřební elektronika za slušnou sumu. Podle mě nelze provozovat na hranici možností. Při 1,5A proudu a 24 V napájení běhá v pohodě. Zvětšili jsme ale chlazení i výkon větráku. Tady jsem si něco stáhl a myslím, že bys to měl podle toho bez problémů rozchodit. Nedá se toho tak moct poplést. I když IO obvody dovolují mnohem vyžší napájecí napájení, raději bych bez úpravy nepřekračoval 24V=.
- Přílohy
-
- TA5.doc
- (1.23 MiB) Staženo 402 x