sklenky
Moderátor: sysel
-
-
-
je to pieskovane, cena zavisi od druhu sklenky a velkosti loga či textu ktory by si tam chcel mat, za jednoduchy pohar sa počíta zhruba 90kčOskarB píše:CO2 laser? cena?
-
-
na pohar sa nalepi sablona a vypieskuje sa to, potom sablonu odlepis a zahodišOskarB píše:to se piskuje pres nejakou sablonu? nebo to je nejakej cnc piskovani?
-
cena hnčeka záleži na velkosti toho loga alebo textu M-B a suzuki. Chceš tam mat Iba logo? a aké velké. Cena by možno bola okolo 50-70kč, je to ale len orientačnePavelono píše:Ahoj chci hrnicek Mercedes Benz a Suzuki Gsx 1200 Inazuma![]()
Nabidni mi prosim cenu a hrnicek. Dekuju.
zahodim poharkamilkuban píše:na pohar sa nalepi sablona a vypieskuje sa to, potom sablonu odlepis a zahodiš

Nevzdelany samouk, zo vsetkeho trosku, ziadne konkretne zameranie :)
-
takže tam chceš iba text mercedes benz bez loga značky?Pavelono píše:rad bych jak jsem to napsal kdyby to tam bylo, rad bych modry hrnecek at se mi tam vejde kafe
Takze dva kusy.
-
take sme ešte neskušali ale ja si myslim že by to šlo, sklo ako skloJ0hny píše:zahodim poharkamilkuban píše:na pohar sa nalepi sablona a vypieskuje sa to, potom sablonu odlepis a zahodišInak da sa pieskovat aj tenkostenne sklo ? take jak je na sampus ...
Jde to na jakékoli sklo
, měl jsem kámoše co začal s tím náhrobní desky a skončil u skleniček. Asi lidé už tolik neum....í