Levný cam
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem do pěti tisíc ,jen na 2 a půl D obrábění.jedná se mi o to ,že Lazycam neumí ofsety,tak jinak by mi snad i stačil.Ve většině případů řežu překližku ,nebo laminátový desky,takže 2D.Když chci dělat něco v 3D ,nebo na parní stroj ,nechám si to vygenerovat od jinýho.
Tak to můžu doporučit Heeks CAD/CAM. Před časem jsem tady psal, že je to na práci nepoužitelný, ale to byla nižší verze. Není to česky ale zase je to zadara. A běhá to pod linuxem, tak i pod windows. Vyzkoušej a těch 5000Kč můžeš věnovat na počeštění programu. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten Lazycam prodávají ti hoši ze Slovenska ,co prodávají Mach3?Pak to nebude problém si napsat.Dostal jsem nabídku na Gravostár ,takže zatím díky ,mrknu na ně.I když přiznám se ,raději bych ten Lazycam ,protože s tou ořezanou verzí už umím aspoň trošku pracovat.
Vyzkoušej Cambam je zdarma a super, v placené verzi ještě lepší 

Licenci na lazycam jsem koupil přímo na stránkách machu - http://www.machsupport.com/
Jakmile jim přijde platba tak ti pošlou licenci na mejl...
Jakmile jim přijde platba tak ti pošlou licenci na mejl...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak někdo již psal ,není zadarmo a navíc mi nejde v 64 bit spustit.Zkusím ten lazycam ,zatím nevím jak zaplatit.převodem to je asi dražší a déle to trvá.AcemanLB píše:Vyzkoušej Cambam je zdarma a super, v placené verzi ještě lepší
-
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec je vše jinak.Zkusil jsem napsat na Slovensko a ten pán co prodává Mach3 mi poradil a prodal 2D cam CUT 2D.Nejprve jsem si vyzkoušel demo a po pochopení i mé hlavy se mi velmi zalíbil.Na CD co zašlou je i čeština i když si myslím ,že není potřeba jak je ten cam jednoduchý .Je určený opravdu jen na 2D ,na 3D je jiný program,také je možné vyzkoušet demo.Za cam CUT 2D jsem zaplatil 120 euro a za Cut 3D požadují 240,-euro.Tento camje opět velice jednoduchý ,během několika kliknutí máte dráhy do Machu.Takže hurá na to.