U nás na vsi jsem těch artefaktů nasbíral na 100 metrech cesty na pole zhruba tak jeden kyblíkCharon píše: ↑3. 4. 2022, 10:50 Já mám taky jednoho soutěžícího![]()
https://aukro.cz/starozitny-pilnik-a-ji ... 7007980845
To mi hlava nebere toto
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
zverodoktor
Ahoj, robíš dobre, granule sú super ak nekúpiš nejaký lacný shit (ale to platí pri všetkomSajmon píše: ↑3. 4. 2022, 11:18Muzes to rozvest prosim?...zverodoktor píše: ↑3. 4. 2022, 10:04 No konečne tá firma vyrobila niečo skutočne zdravé a zároveň chutné. Vo vyváženej kombinácii.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Musím sebekriticky uznat,že vyhrávášCharon píše: ↑3. 4. 2022, 10:50 Já mám taky jednoho soutěžícího![]()
Já tam teda na fotkách nenašel ani žádný pilník. To je dneska slovo "pilník" takový clickbait, že přiláká lidi na aukro?david.1 píše: ↑4. 4. 2022, 11:10Musím sebekriticky uznat,že vyhrávášCharon píše: ↑3. 4. 2022, 10:50 Já mám taky jednoho soutěžícího![]()
https://aukro.cz/starozitny-pilnik-a-ji ... 7007980845Takovýho idiota abys mikroskopem hledal
Přemejšlím,jestli se to normálně narodí,nebo je to produkt nějakého genového inženýrství..Nebo že by vystavovatel byl následek Černobýlu?
Ten pilník je ve sbírkách šrotu fakt TOP. Trumfne to někdo?
Možná na to ale koukáme špatně očima použitelnosti ve strojařině. Třeba je to nález z doby železné a má to nevyčíslitelnou historickou hodnotu, kterou ocení jen opravdový znalec.
Možná na to ale koukáme špatně očima použitelnosti ve strojařině. Třeba je to nález z doby železné a má to nevyčíslitelnou historickou hodnotu, kterou ocení jen opravdový znalec.
znám jednoho co takovouhle "historii" kupuje a "zdobí" si tím historickou chaloupku.. takže vše má své kupce..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Pro zajímavost, takto vznikl eBay: týpek nabídl (na tehdy ještě Auction Webu) rozbité laserové ukazovátko, které se vydražilo za řádově desítky dolarů. Ještě se několikrát ujišťoval, že vydražitel chápe, že je rozbité - ano, chápal a chtěl ho. Takhle začali 
Aleš Procháska
Kdysi sem měl zakázku udělat nějaký mučící nástroje do expozice a požadavek byl mohutná důlková koroze.... ani nevíte co to dá práce a přemýšlení takovou korozi vyrobit....kdyby tehdá bylo aukro mohl sem nakooopitCharon píše: ↑3. 4. 2022, 10:50 Já mám taky jednoho soutěžícího![]()
Proč chodit moc daleko, i tady se najde lecos, co hlava nebere.
viewtopic.php?t=41623
I když vzhledem k inflaci za chvíli ta cena bude OK.
viewtopic.php?t=41623
I když vzhledem k inflaci za chvíli ta cena bude OK.
to je dobrá darda za shnilej, rozvrtanej, urazenej, ubroušenej křápbobik píše: ↑12. 4. 2022, 1:33 Proč chodit moc daleko, i tady se najde lecos, co hlava nebere.
viewtopic.php?t=41623
I když vzhledem k inflaci za chvíli ta cena bude OK.![]()
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
Jsem si říkal, že se tam ke konci nahromadily příspěvky
Původně jsem tam chtěl napsat první komentář "Za ty peníze to tady asi neprodáš", ale nechtěl jsem zesměšňovat cenu
Stejně se to zvrhlo... To se holt projevuje zavření zdejší hospody 
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Zalovat se nema, ale hlasit jsem to musel, ze se to zvrhlo. Puvodne jsem chtel psal zda tam nema nulu navic. To nemel jeste zadnej koment, sle jak pises zesmesnovani ceny… tak jsem pak zkusil “licitovat”