Jo byla, ale jiný přítlak - jinak tahle část bude v expoxydu, takže ta až tak důležité není
a ještě dělal jsem původně 6 kusů,
nicméně dodělal jsem jich 5 ten s tím mělčím byl první při rádlování.
Jo byla, ale jiný přítlak - jinak tahle část bude v expoxydu, takže ta až tak důležité není
Tak nejak valecek na vysku noze si neumim predstavit, jak pouzivas. Ja to delam jinak, podle tk hrotu ve vretenu
Valecek pouzivam takhle, nechtem je pak pekne citit zda jsem s nozem nizko nebo vysoko. Ale muj vymysl to neni, okoukal jsem ho a libilo se mi jak je jeho pouziti jednoduche.
Vyskova merka me nenapadlacapajev píše: ↑16. 4. 2022, 7:03Valecek pouzivam takhle, nechtem je pak pekne citit zda jsem s nozem nizko nebo vysoko. Ale muj vymysl to neni, okoukal jsem ho a libilo se mi jak je jeho pouziti jednoduche.
S tim zmensenim prorezu je to pravda. Otvor v kotoucku ma 8mm. Vnejsi prumer stopky jsem nakonci udelal 13mm. Pak uz mi prisla mala tloustka steny.
Rekl bych hlavne to otepleni (sondy samotne byvaji NC kvuli EMC).
Poslal bys odkaz prosím?Britt píše: ↑20. 4. 2022, 2:30 Na netu jsem viděl krásnou vychytávku na soustružení koulí, tak jsem si jí spíchnul. Jako první pokus jsem dělal kuličku k tomuto přípravku a vyšla mi nádherná šiška, ale tak se mi líbí, že jsem jí tam nechal. Ostatní koule už jsou naprosto v pohodě a jde to docela rychle.