jsem na tom stejně....jenže já jí kupoval kvuli potřebě brousit pro sebe.....pár věcí do roka......
ale řekněme si to narovinu.....musíš brousit a brousit a postupně nabalovat....představa že koupím brusku a navalí se na mě halda zakázek....kde nevíš jak...nemáš přípravky to je noční mura a zpusob jak hned o tu práci přijít
myslím že kupovat brusku s obavou že na ní nebudeš mít práci je špatná....to jí radši nekupuj když tě páli tahle otázka
nejdřív musíš někomu ukázat že seš v tom dobrej a práce potom přijde sama...to je ale na delší běh
já dělám takové nesmyslné věci, ráno sednu k PC....nakreslim totální nepotřebnou věc.....pak den řeším jak to vyfrezuju...klasika, cnc.....pak to nabrousím
a zjištuju jak hodně sem byl vzdálen od reality...když sem seděl u počítače......zjistíš že to nejde upnout....když to nabrousíš zjistíš že přídavek byl moc malej, velkej....a večer když to hážu do popelnice tak si říkám...proboha...doufám že tohle nebudu muset pro nikoho dělat
takže ta představa že ted mám brusku a hrnte to na mě...mě už přešla....ale baví mě to...a až se to naučím aby to bylo podle výkresu tak si za to nechám rád zaplatit
koupíš brusku a začne to
jaké kotouče, jakou to dělá drsnost, příruby, granity, hodinky, pravítka, uhelníky, upínací desky,sínusy., uhlové sínusy, johansonky..kontrolní trny, diamanty, svěráky, chlazení...jak rychle orovnávat.....kdy použít tupej diamant, kdy ostrej....jak srovnat magnet...jak brousit ploché slabé věci kdy ti magnet přitáhne a ty to sundáš a je z toho rohlík....jak rychle brousit co a s jakým přísuvem....boha to je věcí a představa že tohle budu zkoušet na nějakém polotovaru zákazníka....
muj článek tě nemá odradit...jen ti nastínit co tě čeká
o financích nemluvím....všichni víme co stojí příslušenství, je to mazec