Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
popravdě nevim, nakonec to šlo přes kamaráda a dostak jsem to k narozeninám... a to to chudák musel řešit nadvakrát, protože poprvé mu to skrz špatnou komunikaci rozřízli na dva kusy abych s tím měl méně práce
(takže první odlitek byl pouze kontrolní, že sedí rozměry ). Teď řeším ještě obložení - nýtované 5-6/34 mm (např. o firmě Renovak kde lze poslat paknu a nechat si obložit vím). Tím myslím, kde koupit vhodné obložení v metráži. Nemá někdo nějaký typ? Já mám zkušenost zde a s tímto https://www.brzdy.cz/renovace/brzdov%C3%A9-p%C3%A1sy

prej ma vedeni ok...stala chvilku venku....nikdo se ji neodvazil zapnout....coz me je sumak....kdyz bude vedeni ok a hydraulika...tak ji udelam go. kdyz ne tak mam dily...navic ma prisuv zetka coz moje nema a vreteno je prej ok...je to za cenu srotu
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
Ahoj ,
potrebujem poradit co sa týka frézovania plastov.
Vlastním CNC CAU CAU F-600 a neviem dosiahnuť pekný finish.
Material PE1000 zelený , používam jednobritú frézu 6mm , max otáčky su nejak 11000 a posuv je max 2000 mm/min. Skúšal som s roznymi parametrami no nie vzdy to bolo top. nejaké rady prosím?
Poprípade kolko mm odberáte na dosiahnutie najlepšieho povrchu a aké rýchlosti používať. Diky
Material PE1000 zelený , používam jednobritú frézu 6mm , max otáčky su nejak 11000 a posuv je max 2000 mm/min. Skúšal som s roznymi parametrami no nie vzdy to bolo top. nejaké rady prosím?
Poprípade kolko mm odberáte na dosiahnutie najlepšieho povrchu a aké rýchlosti používať. Diky
3 břity a povrch jak víno 9 tisíc otáčekluks_1 píše: ↑4. 5. 2022, 3:40 Ahoj ,
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
okej diky skúsimModros píše: ↑4. 5. 2022, 3:463 břity a povrch jak víno 9 tisíc otáčekluks_1 píše: ↑4. 5. 2022, 3:40 Ahoj ,
... rovnátko ohnuté hřídele (klikovky) na sekačce - vyrobeno ze starého brzdného kotouče + pár destiček
motor honda - hřídel ø25mm byla ohnutá o cca 8,5mm ... srovnáno na 0,06mm - (pak už se projevuje vůle v kluzném uložení klikovky, tak jsem to tak nechal)
* nikde nic neprasklo, motor šlape jako novej
motor honda - hřídel ø25mm byla ohnutá o cca 8,5mm ... srovnáno na 0,06mm - (pak už se projevuje vůle v kluzném uložení klikovky, tak jsem to tak nechal)
* nikde nic neprasklo, motor šlape jako novej