mohl byh Vás požádat o radu ? Mám tu díl na výrobu asi nikterak složitý, který by se po odladění prototypu měl vyrábět sériově. Materiál je Titan Gr.5 a jeho hlavní součástí je pružný prvek dost podobný tomuto na foto:

Celková tloušťka materiálu je 2mm, ale v okolí tohoto prvku to bude 1mm kvůli zachování elasticity.
Prototypy jsem dělal po staru pantografem, čtyřbřitou TK 1mm, tak nepředpokládám větších problémů při následném cnc obrábění po odladění upínání.
Ale zajímal by mne Váš názor zda by byla možná i sériová výroba hloubičkou ? Fotolept by byl nejlěpší, ale počáteční tl. titanu je 2mm, tak bych se předchozímu obrábění na cnc stejně nevyhnul.
Nemám s hloubením žádné zkušenosti, ale jde uvažovat o nějaké relativně rychlé/ekonomické sériové produkci touto cestou ? V případě hloubení více kusů naráz ? Celý díl bude mít cca 100x15mm a pružná část je cca 35x10mm. Co se tolerancí týče, běžné centrum bude dostačující, hloubička svou přesností nadstandart, ale zase bez otřepů a všude s pěkným povrchem.
Budu rád za jakákoli doporučení...
Díky
Petr