zase MN-80
zdravim,
mam moznost od suseda zakupit MN-80 v dobrom stave, prislusenstvo OK. Chce za to ale 49000. Netusim ci je to odpovedajuca cena. Mozete mi prosim niekto tuknut? Vychadzajme zo toho ze ma kompletne prislusenstvo a je vo velmi dobrom stave.
Videl som tu na fore dokonca obrazok konverzie na cnc. Mohli by ste sa prosim podelit zo svojimi skusenostami z prestavby??
Ma tato masinka nejake neduhy????
Dakujem za prispevky.
mam moznost od suseda zakupit MN-80 v dobrom stave, prislusenstvo OK. Chce za to ale 49000. Netusim ci je to odpovedajuca cena. Mozete mi prosim niekto tuknut? Vychadzajme zo toho ze ma kompletne prislusenstvo a je vo velmi dobrom stave.
Videl som tu na fore dokonca obrazok konverzie na cnc. Mohli by ste sa prosim podelit zo svojimi skusenostami z prestavby??
Ma tato masinka nejake neduhy????
Dakujem za prispevky.
Mašinka dobrá, ale ne za 49000 . Já ji koupil za 9000 i s příslušenstvím. Pak to má cenu. Za tyhle peníze se dá koupit velkej pěknej soustruh. Jiná otázka je místo. Máš či nemáš. Každopádně ty peníze bych za to nedal.(protože je nemám)
MN 80, R 12, Mazak QT8, VR2, V20, LR2, UME 200-2x, KV-250,
No to je pekna cena. To asi bude chciet hodne trpezlivosti a casu na inete, kybel stastia k tomu a este aby to niekto nevyfukol skor. Nedufam ale ze za taku cenu by sa dal este zohnat. 49 papierov sa mi tiez vidi dost, ale nemam tak celkom prehlad, preto sa pytam.trnkav píše:Mašinka dobrá, ale ne za 49000 . Já ji koupil za 9000 i s příslušenstvím. Pak to má cenu. Za tyhle peníze se dá koupit velkej pěknej soustruh. Jiná otázka je místo. Máš či nemáš. Každopádně ty peníze bych za to nedal.(protože je nemám)
Co sa tyka miesta tak NEMAM

to ano to mi je jasne, ale hlavne aby boli dobre vedenia, suport a konik.trnkav píše:Pokud z něj chceš dělat cnc tak spousta příslušenství je zbytečná.
Tomu je úměrná cena.
myslim ze toto nie je alternativa pre mna. sam nemam skusenost s touto masinou ale citam dost rozporuplne prispevky o tychto sustruhoch.
pokial sa mi nepodari zohnat mn80 za rozumnu cenu tak uz mam nieco naskycovane na dvoch nepodopretych tyciach, mam moznost nieco nechat vyrobit a vybrusit, mozno to bude nakoniec najschodnejsia cesta. Liatina nie je az taka draha. Kazdopadne hotova masina je hold hotova masina.
prepac ale to neviem, ja zijem v CZ. Skus srotovisko, aspon bude vyzretaLaco19 píše:Vies poradit kde sa daju na SK kupit mensie kusy?cmeliak píše:...Liatina nie je az taka draha...

Ved to aj takto robim, kamarat ma vykup kovov tak si tam chodim vyberat ale malokedy najdem nieco pouzitelne a ked uz, tak len male kusy.cmeliak píše:prepac ale to neviem, ja zijem v CZ. Skus srotovisko, aspon bude vyzretaLaco19 píše:Vies poradit kde sa daju na SK kupit mensie kusy?cmeliak píše:...Liatina nie je az taka draha.... Obehaj dedinu a mozno niekto bude mat nieco doma v stodole. Mne sa to uz par krat vyplatilo.
.
tu je nieco na predaj...
http://stroje.bazos.cz/inzerat/5189116/ ... tni-GO.php
si myslim ze dobra cena.. lacnejsie sa asi ani neda zohnat...
tu je nieco na predaj...
http://stroje.bazos.cz/inzerat/5189116/ ... tni-GO.php
si myslim ze dobra cena.. lacnejsie sa asi ani neda zohnat...
Dakujem za tip
pochval sa kde si ho kupil a za kolko??? Bolo k nemu aj nejake prislusenstvo??