Měl bych na prodej rychloběžnou hlavu na frézky typu FN.
Hlava je nová nepoužitá
Kužel ISO 30
Prodávám z důvodu že sešlo z projektu.
Foto ilustrační večer doplním
Cena 11 000kc
Lokalita Znojemsko
Možno dovést na trase Znojmo Brno
Ahoj
Díky ! ...ano to mě zajímalo, takže říkáš, že nástroj drží ....ok.Fíla píše: ↑2. 6. 2022, 9:45Ahoj
Doplňuji fotky s rozměry
Kdyby nesedělo mám ještě jednu
Mohu kdyžtak dát fotky i té, ta je ale v horším stavu
Jinak kužel nemá zajišťovací kameny, ze zkušenosti vím že ta 30 udrží hrubovačku 60 platkovou frézou bez protočení úplně na klid
Ale měl jsem v plánu na vřeteno udělat mezi kroužek daný za tepla který by držel kameny a určoval mi pozici trnu.
Už nevím jak se ten pán jmenoval ale byl velmi ochotný a hlava opravdu nová.unclebaker píše: ↑5. 6. 2022, 7:36 Neni ta hlava nahodou od pana z Holic ? Mel 2, bral jsem tu prvni...mmj. je to hlava na frezku Tos FN20, prevod ma 2,5 ( na vstupu 2500ot na vystupu 6300 ).Nepasuje na FN32 ani FN40, na FNGJ uz vubec ne.
Tomas999 píše: ↑3. 6. 2022, 1:40Díky ! ...ano to mě zajímalo, takže říkáš, že nástroj drží ....ok.Fíla píše: ↑2. 6. 2022, 9:45Ahoj
Doplňuji fotky s rozměry
Jinak kužel nemá zajišťovací kameny, ze zkušenosti vím že ta 30 udrží hrubovačku 60 platkovou frézou bez protočení úplně na klid
Ale měl jsem v plánu na vřeteno udělat mezi kroužek daný za tepla který by držel kameny a určoval mi pozici trnu.
A náhodou převodový poměr převodu neznáš ? ca plus/minus...
Mohl bys mě tu (novější) hlavu rezervovat ca co pondělka, úterka ?
Pak se ozvu jak jsem se rozhodl.
Díky
Tomáš
Ahoj,Fíla píše: ↑7. 6. 2022, 7:15 Ahoj
Tak jak to vidíš?
Máš o hlavu zájem?
Díky za odpověď
Tomas999 píše: ↑3. 6. 2022, 1:40Díky ! ...ano to mě zajímalo, takže říkáš, že nástroj drží ....ok.Fíla píše: ↑2. 6. 2022, 9:45
Ahoj
Doplňuji fotky s rozměry
A náhodou převodový poměr převodu neznáš ? ca plus/minus...
Mohl bys mě tu (novější) hlavu rezervovat ca co pondělka, úterka ?
Pak se ozvu jak jsem se rozhodl.
Díky
Tomáš