Hmotnost hasicího přístroje
Ahoj kolegové
nemohl by mi někdo zvážit prázdnou flašku od sněháku 6kg? Je to ten typ co se předělávají na flašky k cočku, nemáte někdo prázdnou a nezvážili by jste mi ji? Radši holou, kdyby to byl ještě hasičák. Je to ten z fotky, moc díky
nemohl by mi někdo zvážit prázdnou flašku od sněháku 6kg? Je to ten typ co se předělávají na flašky k cočku, nemáte někdo prázdnou a nezvážili by jste mi ji? Radši holou, kdyby to byl ještě hasičák. Je to ten z fotky, moc díky
- Přílohy
-
- stažený soubor.jpg (6.65 KiB) Zobrazeno 1655 x
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Tak to je zajímavé, tara by měla být hmotnost prázdného obalu, neto hmotnost náplně
Takže obal jak Milana tak Mexe váží cca 14 až 15 kilo, asi podle toho, jak se povedla flaška při výrobě. Ale zaráží mě těch 10,6 kilo náplně, vždycky se jim říkalo 6kilové, a měly by mít obsah cca 8 litrů. Mě teda ta prázdná váha takhle dostačuje, kluci díky
Takže obal jak Milana tak Mexe váží cca 14 až 15 kilo, asi podle toho, jak se povedla flaška při výrobě. Ale zaráží mě těch 10,6 kilo náplně, vždycky se jim říkalo 6kilové, a měly by mít obsah cca 8 litrů. Mě teda ta prázdná váha takhle dostačuje, kluci díky

U každý flašky je to jinak, nehledě na bordel, co tam může zůstat při plnění.
Tohle se nedá prostě Mirku paušalizovat a je to u každý flašky jiný, byť vypadají stejně. Měl jsem na tohle téma rozhovor s chlapíkem co flašky plní.
Tohle se nedá prostě Mirku paušalizovat a je to u každý flašky jiný, byť vypadají stejně. Měl jsem na tohle téma rozhovor s chlapíkem co flašky plní.

Obal je ok, mě zaráží to 10,6 kilo náplně vyražené na těle
Znovu jsem se šel přesvědčit - je tam těch 10,6. Na stejné lahvi, ale s kysličníkem na sváření je tara 14,5 a netto 6 kg kysličník ... Na velmi podobné lahvi s argonem jsem přečetl prd - je to celé zablité zelenou barvou.
No to už nebyl chlast, ale delirium