téma dnešní doby ve všech oborech. Co si myslíte o současných cenách hutního materiálu a jak reálně situaci řešíte? Předzásobujete se materiálem nebo naopak čekáte až jeho cena klesne?
Vývoj cen hutního materiálu
-
Sancho Panza
U platinových drátů průměr 0.12mm jsem předzásoben, u ingotů 1800H (ocel) o hmotnosti cca 79 tun, naopak čekám na pokles ceny vsázkových surovin.
Některé otázky
No na vas
Ale je to jen muj skromny nazor
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Pripadne to vlakno nenazyvat zavadejicim zpusobem "Vyvoj cen hutniho materialu", ale trebas "Jak se zasobujete s ohledem na aktualni ceny?".
Jinak to na mne pusobi takovou prchalovstinou (pro neznale: babisuv gebls)
- tvari se jinak, nez co to je.
Jinak to na mne pusobi takovou prchalovstinou (pro neznale: babisuv gebls)
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Tak to mě teda fakt mrzí, že to působí tímhle dojmem. Opravdu nemělo.
Už to nemám odvahu sledovat. Aktuálně jsem potřeboval pár metrů trubky 220x6 a musel jsem si udělat takovou bojovku. Po zjišťování ceny ve Feroně jsem musel začít hledat v inzerci a nakonec jsem stejně skončil v kovošrotu. Takže 290kg trubek po 10kč/kg je doma. Dokonce na tom ještě byla spona s Feroňáckým lístečkem. Myslím, že nás čeká takové dobrodružné katabolické období.
Podniky začínají krachovat, tak nějakou dobu bude materiál z jejich skladů, ale chce to štěstí.
Podniky začínají krachovat, tak nějakou dobu bude materiál z jejich skladů, ale chce to štěstí.
Já ve Feroně nenakupoval už asi 10 let a podle ohlasu po tom netoužím. 
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;