Kleštiny pro Kress
- Martinhora
Našel jsem tuhle stránku http://www.sorotec.de/shop/ . Mají tam kleštiny pro KRESS i pro jiné rozměry než je běžné (až do 10 mm). Mohlo by se to někomu hodit (já budu kupovat kleštiny 5 a 10mm).
- Zdenek Valter
Radku nemáš tip na něco poblíž Drážďan ?rawen píše:Kleštiny mají na více adresách...
Svého času jsem chtěl 2.3mm, ale cena jedné kleštiny + poštovné byla krajně nevýhodná.
Radek
Byly to e-shopy, ale nevím odkud konkrétně...Zdenek Valter píše:Radku nemáš tip na něco poblíž Drážďan ?rawen píše:Kleštiny mají na více adresách...
Svého času jsem chtěl 2.3mm, ale cena jedné kleštiny + poštovné byla krajně nevýhodná.
Radek

Možná jsem měl adresy z c-n-c fóra, ale je to už víc jak rok.
Radek
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
-
Ja si nechávám posílat věci z Německa a Polska to přeposílací firmy Trilox v Zitavě když si tam pak zajedu na nákup a dneska už i natankovat je to Cesko Polsko Německé pomezí dá se tan dohodnout že ti to odebere někdo jiný kdo tam zrovna jede já tam mám i bankovní účet když platím převodem po EU tak to stojí 70 centů,holt jsme drahá země,to co se tady vybere na daních a poplatcích stačí naše vládnoucí garnitura velmi rychle utratit a rozkrástrawen píše:Kleštiny mají na více adresách...
Radek