Moc díky za rady, je to tahle, foto je z netu, já mám zatím hromádku dílků.
Zrychlovací hlava mk4 2,6x
Ahoj kolegové, dostal jsem rozebranou zrychlovací hlavu, nemáte někdo? Potřeboval bych vědět jak to má fungovat, složit ji asi logicky dokážu, jestli nic nechybí
Druhý problém jsou kleštiny a matka, kde sehnat aspoň nejběžnější rozměry? A jaké to jsou? ERka nebo nějaký atyp?
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
změř tu kleštinku na vnějším kuželu, vypadá to jak kleština pro revolverový držákCharon píše: ↑29. 12. 2020, 6:09 Ahoj kolegové, dostal jsem rozebranou zrychlovací hlavu, nemáte někdo? Potřeboval bych vědět jak to má fungovat, složit ji asi logicky dokážu, jestli nic nechybíDruhý problém jsou kleštiny a matka, kde sehnat aspoň nejběžnější rozměry? A jaké to jsou? ERka nebo nějaký atyp?
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
no trochu to uvedu na pravou miru..
tyto klestiny jsem ondrovi nenabizel ale klasicke(do rychlobezne hlavy) u ktreych schaněl 16 (myslim) viz foto : (ale uz jsou pryc kdyz se ondra neozival).
.jinak mozna toto pomuze ...
ale v podstate se daji pouzit jakekoli klestiny se svěrnym systemem,(kdyz se upravi matka,a da vymezovaci krouzek na spodek,pokud je dodrzena bočni kuzelovitost i treba i z A12(UAG).
Ahoj omlouvam se za zpozdeni, nedostal jsem se vcera do dilny.tumlik píše: ↑29. 12. 2020, 7:45změř tu kleštinku na vnějším kuželu, vypadá to jak kleština pro revolverový držákCharon píše: ↑29. 12. 2020, 6:09 Ahoj kolegové, dostal jsem rozebranou zrychlovací hlavu, nemáte někdo? Potřeboval bych vědět jak to má fungovat, složit ji asi logicky dokážu, jestli nic nechybíDruhý problém jsou kleštiny a matka, kde sehnat aspoň nejběžnější rozměry? A jaké to jsou? ERka nebo nějaký atyp?
Rozmer na vrchu je 21 mm a něco, strasne blbe se to meri. Hloubka kuzelu je cca 35 mm.
Jinak jsem ji dal dohromady a prekvapive funguje perfektne. Dekuji
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
je to hlava k sovietskej (nie ruskej, vyrabali sa na Ukrajine v Odese alebo v Armenskom Jerevane) 675p.
Jednu taku aj s kliestinou 10 mam a je mi k prdu... tie kliestiny som nedokazal zohnat ani pred vojnou, dnes je to uz onobtainium
Zmerat ti ju mozem
Jednu taku aj s kliestinou 10 mam a je mi k prdu... tie kliestiny som nedokazal zohnat ani pred vojnou, dnes je to uz onobtainium
Zmerat ti ju mozem