perfektor

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
coviha

21. 10. 2022, 5:43

prodam perfektor za 6000
Přílohy
DSC00119.JPG
Charon
Sponzor fora

21. 10. 2022, 5:58

Nechci ti ho hanit, ale v ceně ti přebývá tak jedna nula...

Já dostal s elektromagnetem od kamaráda minulý měsíc
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
kiko01
Kontaktovat uživatele:

21. 10. 2022, 6:25

A mne ten moj stale lezi v sklade a zapada prachom , asi pojde do zberu coskoro :D
Milan199

21. 10. 2022, 7:02

Orýsování ztratilo s nástupem CNC na významu. Já ten perfektor používám jako polohovadlo na sváření a velká spokojenost.
coviha

22. 10. 2022, 9:45

ja měl ještě jeden novějši ten měl zdroj v sobe a ten jsem proda za 8000 no za 600 to at to tady leži to bych si s toho raděj udělal to polohovadlo na to svařeni
Charon
Sponzor fora

22. 10. 2022, 10:57

Jen kopíruju covihovu sz :? Pravopis pomocné školy :lol:
Pokud to psal na patlací krabičce, budiž, taky se mi to stává...

citace:
tak si běž koupit magnet vte velikosi kolik za něj daš

PS: kdybys pročetl forum pořádně a neodpovídal na historické posty, věděl by jsi že já magnetku kupodivu s několika elektromagnetama mám :mrgreen:
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Odpovědět

Zpět na „Prodej“