A vário na lítání (ještě bude třeba poladit soft), ale základ funguje.
Máš pravdu, dnes jsme stěhovali věci ze zahrady + stodoly a většina prostoru zapráskaná. A to mě čeká ještě stávající 25m2 dílna (to až v létě, nechce se mi topit
co se mi na té dváce líbí ,že má tu pěknou malou elektro skříň. Nechápu proč na 32,40 dávali tu velkou
FN40 jsem před lety kamarádovi překabelovával... Vešel jsem se i s frekvenčákem do 60x60 cm celkem v pohodě a visí mu na zdi aby byl dostupný hlavní vypínač. Jestli najdu fotku, dám sem
ja to sal taky na zeď, akorát mě sere ,že tam nic neni a je to velký jak kráva. kdyby se ti někdy chtělo mi to taky předělatCharon píše: ↑30. 10. 2022, 3:02FN40 jsem před lety kamarádovi překabelovával... Vešel jsem se i s frekvenčákem do 60x60 cm celkem v pohodě a visí mu na zdi aby byl dostupný hlavní vypínač. Jestli najdu fotku, dám sem
Ahoj Mirku
Ahoj našel jsem fotku, trošku blbou, jinou jsem nenašelservis4sp píše: ↑30. 10. 2022, 3:22ja to sal taky na zeď, akorát mě sere ,že tam nic neni a je to velký jak kráva. kdyby se ti někdy chtělo mi to taky předělat, tak by to bylo super