potřeboval bych píchnout se závadou na záložním zdroji co mám ke krbu, čerpadlům a pl. kotli..mám přesně tohle https://www.tme.eu/cz/details/sinus-pro ... spro-800e/
je to na max 500W, no mám tím krmenou ještě jednu sólo zásuvku v baráku, kterou používám když vypadne proud k dobití tlf. nebo notebooku. Bohužel dnes do něj "někdo" stčil fén

ochrana to sice vypnula, každopádně po nahození vše naběhlo tak jak má a v normálním režimu kdy jsou výstupy údajně jako baypass ze sítě je na výstupu normálně +-240V každopádně po cca deseti minutách normal working v tom slyšitelně lupne a výstupní napětí padne na 209-211V (to jsem měřil a sedí to) když to vypnu a znovu nahodím, tak to zas dává těch cca 240V a po 5-10 minutách opět padne na těch cca 210V pokud vypnu napájení zdroje v milisekundě přepne na baterky a dává normálně z baterek cca 230V na těch 211V to normálně funguje, v manuálu i píšou, že při napájení ze sítě to může dávat v rozmezí 216-240V, každopádně z toho nemám dobrý pocit a nevím, jestli to může takhle dlouhodobě fungovat, nebo to bude dělat nějaké jiné problémy....dík za jakoukoli radu