Začínam s CNC
Porozhlédni se tady na foru, ať se trochu zasvětíš do problému.
ceny a potřebné věci najdeš třeba tady
www.gravirovanie.sk/01UVOD.htm
www.cncshop.cz
ceny a potřebné věci najdeš třeba tady
www.gravirovanie.sk/01UVOD.htm
www.cncshop.cz
kdo nic nezkusí, nic nezíská.
OK tak po lopatě.
otevři si stránku
http://www.gravirovanie.sk/01UVOD.htm
nahoře je odkaz
www.3dcnc.extra.hu
třeba tam
Asi moc nečteš, protože je to psáno hned v úvodních větách stránky
otevři si stránku
http://www.gravirovanie.sk/01UVOD.htm
nahoře je odkaz
www.3dcnc.extra.hu
třeba tam
Asi moc nečteš, protože je to psáno hned v úvodních větách stránky
pardon ale napisal som ten prispevok ked este si ten tvoj nepridal
....
A co by stalo zostrojenie takeho stroja doma? Aby to dokazalo vyrobit taku suciastku?
-Nemusi to byt extra vykonny a mikrometrovy stroj ako som si predstavoval ale nejaky obycajny, co to vyrobi aj za 2 tyzdne ale hlavne ze to vyrobi a bude vsetko pasovat tak ako ma....

A co by stalo zostrojenie takeho stroja doma? Aby to dokazalo vyrobit taku suciastku?
-Nemusi to byt extra vykonny a mikrometrovy stroj ako som si predstavoval ale nejaky obycajny, co to vyrobi aj za 2 tyzdne ale hlavne ze to vyrobi a bude vsetko pasovat tak ako ma....
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Taky obycajny, ne mikrometrovy. Aby to samo tu suciastku ozaj dokazalo
urobit. Co ja stary chlap so da toho trepem, co by to zrobilo za dva tazdne, co ja vjem, radsej zajtra. A uterat by si nepotreboval?
Zostrojene djetata je gratis, a strojcek, co to urobi, ceho sa ti zela, zatjal
zostrojeny nebol.
Klidne to za chvili smazu. Montegu, podrz me.
urobit. Co ja stary chlap so da toho trepem, co by to zrobilo za dva tazdne, co ja vjem, radsej zajtra. A uterat by si nepotreboval?
Zostrojene djetata je gratis, a strojcek, co to urobi, ceho sa ti zela, zatjal
zostrojeny nebol.
Klidne to za chvili smazu. Montegu, podrz me.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
A do haje, co to vubec v tomhle vlakne ma co delat?
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
presunuto, a prosim autora vlakna aby drive cetl pozdeji psal (tedy zde na foru uz najdes vse, jestli chces kolace bez prace a nestaci ci know-how ktery zde zadarmo je tak nevim co s tebou)
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Robokop nemas ICQ? Mam v tom stale zmätok. Precital som si nejake temy a vacsinu som ako tak pochopil len este stale mi je nejasnych niekolko otazok, ktore su tu neni objasnene.... Moje ICQ je 362-707-640.... tak mi napis.... alebo daj mi radsej tvoje.
-
Ahoj,
trochu mimo, ale predsa... Ak pouzivas ICQ a windows, tak tvoj pocitac by som nechcel odvirovavat... Neodporucam na tom pocitaci nieco kupovat cez ebay alebo pouzivat internet banking.
trochu mimo, ale predsa... Ak pouzivas ICQ a windows, tak tvoj pocitac by som nechcel odvirovavat... Neodporucam na tom pocitaci nieco kupovat cez ebay alebo pouzivat internet banking.
Poloboh vetra a mora, hrdina mužov.. radikalny ultra heterosexual
Dik za upozornenie, mam najnovsi NOD32 (legalny), zachyti mi vsetko....
A ebay sa prave chystam pouzivat
Lebo som pred nedavnom zalozil Paypal akurat mi este neprislo potvrdenie ze si automaticky ucet stiahol 1,50 eura.... (nejako dlho im to trva)...
A ebay sa prave chystam pouzivat

-
Aha, tak to si super ochraneny. Lepsie nez pentagon. Rob, ako myslis. Ja sa len snazim poradit, aby si neprisiel aj o tych 200-250 EUR.Matomi píše:Dik za upozornenie, mam najnovsi NOD32 (legalny), zachyti mi vsetko....
A ebay sa prave chystam pouzivatLebo som pred nedavnom zalozil Paypal akurat mi este neprislo potvrdenie ze si automaticky ucet stiahol 1,50 eura.... (nejako dlho im to trva)...
Poloboh vetra a mora, hrdina mužov.. radikalny ultra heterosexual
Zle si napisal, uz viem co myslis... chces mi tym povedat/vysvetlit ze ked napojim CNC frezku na takyto PC tak mi ju virus poskodi?
Ja mam doma 2 PC + jeden nootebuk, a ten jeden PC chcem pouzivat na CNC... ten nebude mat internet ani nic podobne dam tam komplet novy Windows.
Utiahne v pohode GTA4
takze by to malo stacit na frezku. Len mne ide o to ze aky typ frezky kupit, popripade aky si zostrojit doma aby mohol vyrabat tie male suciastky s mensiou odchylkou (do 1mm, ved aj pilnik existuje).
Len nenasiel som tu ziadnu taku temu kde sa popisuje konkretne ze co by mal taky ako ja kupit, aky stroj. Preto mi napiste na hore uvedene ICQ cislo a poradte mi prosim Vas, nebavi ma platit kazdu chvilu tisice za pokazene suciastky. Radsej investujem tie prachy do CNC a vyrobim si kvalitne.
Ja mam doma 2 PC + jeden nootebuk, a ten jeden PC chcem pouzivat na CNC... ten nebude mat internet ani nic podobne dam tam komplet novy Windows.
Utiahne v pohode GTA4

Len nenasiel som tu ziadnu taku temu kde sa popisuje konkretne ze co by mal taky ako ja kupit, aky stroj. Preto mi napiste na hore uvedene ICQ cislo a poradte mi prosim Vas, nebavi ma platit kazdu chvilu tisice za pokazene suciastky. Radsej investujem tie prachy do CNC a vyrobim si kvalitne.
Zřejmě stím má el_fuego333 své zkušenosti, ale myslím že trochu přehání.
ICQ a Wokna používá (troufnu si říct více jak 60% uživatelů tzv. kecálků.)
Všichni mají virus přišli o peníze? Možná je to program který je náchylnější na napadnutí proto, že ho používá mraky lidí. Ale takových programů je přeci více.
Jak radíš ty? Jaký použít "kecálek"??
ICQ a Wokna používá (troufnu si říct více jak 60% uživatelů tzv. kecálků.)
Všichni mají virus přišli o peníze? Možná je to program který je náchylnější na napadnutí proto, že ho používá mraky lidí. Ale takových programů je přeci více.
Jak radíš ty? Jaký použít "kecálek"??
A teraz tu rozoberame ICQ alebo CNC frezku?
Ja pouzivam ICQ uz 6 rokov a este nikdy som nechytil virus na ICQ/cez ICQ... a to mam original Windows. NOD32 mi vzdy vsetko dokonale zachytil a len parkrat sa mi stalo ze mu nieco uslo ale to som mal zastaralu verziu ktora nefungovala tym padom, cize akoby som ho nemal.
cncp100 porad mi s tou frezkou ak mas ICQ, alebo cez sukromne spravy....
Cim viac citam toto forum, tym viac stracam pojem ze ktoru frezku mam kupit
....
Ja pouzivam ICQ uz 6 rokov a este nikdy som nechytil virus na ICQ/cez ICQ... a to mam original Windows. NOD32 mi vzdy vsetko dokonale zachytil a len parkrat sa mi stalo ze mu nieco uslo ale to som mal zastaralu verziu ktora nefungovala tym padom, cize akoby som ho nemal.
Cim viac citam toto forum, tym viac stracam pojem ze ktoru frezku mam kupit

Ak som spravne pochopil, chces kupit frezku za maximalne 250 EUR a prerobit ju na CNC. Ta kupa frezky by sa ti aj mohla podarit (pokial ti staci naozaj maly stroj) ale rataj s tym, ze k stroju budes musiet kupit aj nejake nastroje, prislusenstvo, atd. a to ta bude stat minimalne dvojnasobok (kludne aj 4 nasobok) ceny frezky.Matomi píše:A teraz tu rozoberame ICQ alebo CNC frezku?
Cim viac citam toto forum, tym viac stracam pojem ze ktoru frezku mam kupit....
Co sa tyka konverzie na CNC, myslim ze ti bude dalsich 250 eur malo aj ak by to robil bez gulickovych skrutiek a na kolene pajkoval drivery. Ak to chces urobit dobre, das do toho dost vela penazi a plno prace - rozmysli si aky stroj budes konvertovat, kup radsej vacsiu a lepsiu frezku.