Dobrý den, sháním ke koupi nebo třeba i k vypůjčení za úplatu tušírovací pravítko do rybiny s úhlem 50st a délky alespoň 350mm.
Děkuji za případné nabídky.
Blaha-Roman@email.cz
Tušírovací pravítko do rybiny 50st.
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Mám tuším 50 stupňů 750mm, nedávno zaškrabané dokola s dvěma dalšími pravítky, takže řekl bych absolutně rovné. Akorát kvalita zaškrabání tak nějak amatérská, jak se barva začala obkreslovat po celých plochách pravítek, tak jsem se na to dál vykašlal.
A pak bych mohl najít 50 stupňů 500 mm, myslím že na tom je ještě škodovácký voskový papír. Nepoužité. Ale to byly ty 750mm taky, jenže po letech, co někde ležely v regále, se docela zkřivily.
Jsem z Brna, nikam to posílat nechci a půjčil bych jedině proti kauci. Vzhledem k tomu, že se tato pravítka špatně shánějí, tak by nebyla úplně nejnižší.
A pak bych mohl najít 50 stupňů 500 mm, myslím že na tom je ještě škodovácký voskový papír. Nepoužité. Ale to byly ty 750mm taky, jenže po letech, co někde ležely v regále, se docela zkřivily.
Jsem z Brna, nikam to posílat nechci a půjčil bych jedině proti kauci. Vzhledem k tomu, že se tato pravítka špatně shánějí, tak by nebyla úplně nejnižší.
Ve vláknu t=19027 ho sháněl fmodel a martasg1 napsal, že takové má (ale potřebuje zaškrabat).
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.