Prezidentska volebni kalkulacka 2023

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
testone
Sponzor fora

14. 1. 2023, 12:49

prochaska píše: 14. 1. 2023, 12:39
Mex píše: 14. 1. 2023, 8:52 Hmmm, ale zrovna "zažít" třeba Car-bombu - to bych si docela odpustil.
BTW, podle výpočtu car bomba, vybuchnuvší ve vzdálenosti 1 m od ucha vytvoří hluk 362 dB. Rád bych si to změřil, připadá mi, že jsem se musel někde splést.
1 m od osy nebo od pláště bomby? :lol:
vyjadřuj se přesně, prosím :D
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
pafik

14. 1. 2023, 12:53

artemis píše: 14. 1. 2023, 11:10 @Mex
Rusové nedokážou vyrobit, Ukrajinci profinancovat, poněvadž se po cestě co dostanou hodně ztratí :(

volně z překladače:

Na internetu se objevily skandální podrobnosti o generálmajorovi Serhiji Mulovi, vedoucím jižního regionálního oddělení Státní pohraniční služby Ukrajiny, jehož tisková mluvčí Ivanna Plantovskaya se zahanbila pro celou zemi.

SBI při prohlídkách vedoucího jižního oblastního oddělení Státní bezpečnosti generálmajora Serhiye Mula nalezla: neohlášenou budovu v hodnotě 6 milionů dolarů, 40 milionů hřiven v hotovosti a cizí měně. Při prohlídce jeho vlastní byt (Odesa), 587 tisíc dolarů a 380 tisíc eur. Kromě toho doklady o majetku v Itálii a Španělsku a účty za 16 milionů dolarů v zahraničních institucích.“

zdroj: https://www.unian.ua/society/sergiy-mul ... 02726.html

myslím, že si nemají co vyčítat.¨
......
A co má být? Nepřítel mého nepřítele je můj přítel (aspoň zatím....)
lapa
medaile za lepsi forum

14. 1. 2023, 1:12

artemis píše: 14. 1. 2023, 11:10 Na internetu se objevily skandální podrobnosti o generálmajorovi Serhiji Mulovi, vedoucím jižního regionálního oddělení Státní pohraniční služby Ukrajiny, jehož tisková mluvčí Ivanna Plantovskaya se zahanbila pro celou zemi.

SBI při prohlídkách vedoucího jižního oblastního oddělení Státní bezpečnosti generálmajora Serhiye Mula nalezla: neohlášenou budovu v hodnotě 6 milionů dolarů, 40 milionů hřiven v hotovosti a cizí měně. Při prohlídce jeho vlastní byt (Odesa), 587 tisíc dolarů a 380 tisíc eur. Kromě toho doklady o majetku v Itálii a Španělsku a účty za 16 milionů dolarů v zahraničních institucích.“

zdroj: https://www.unian.ua/society/sergiy-mul ... 02726.html

myslím, že si nemají co vyčítat.
Jasně, to je duvod napadnout cizí zemi, tam vraždit, mučit, znasilnovat, ničit muzea, školy, porodnice....
Prostě tímto způsobem řešit korupci, na kterou se timto ukazuje, je skutečně chvalyhodne... :lol:
Zloději se najdou všude - koukni se k nám...

Hele, pozadej z Kremlu o lepší instrukce/udaje - tohle sežrat dá hodně velkou práci.... :lol:
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
artemis

14. 1. 2023, 1:28

@Lapa, já se třeba taky zajímám co se děje u sousedů, a pokud je soused magor, tahá kanystry s benzínem do baráku, leje ho do vany, střílí z okna ze vzduchovky na cyklisty, nereaguje na výzvy policie, tak tam prostě vletím a zneškodním ho sám.
Jak se díváš na upálení účastníků antimajdanu v domě odborů v Oděse v r. 2014 a vůbec terorizování civilních obyvatel hlavně etnických Rusů v Lugansku a na Donbase, finacovaní nacistů, glorifikace Bandery, pravého sektoru, pluku AZOV? O tom se samozřejmě jako správný rusobijec zmiňovat nebudeš.
lapa
medaile za lepsi forum

14. 1. 2023, 1:43

artemis píše: 14. 1. 2023, 1:28 @Lapa, já se třeba taky zajímám co se děje u sousedů, a pokud je soused magor, tahá kanystry s benzínem do baráku, leje ho do vany, střílí z okna ze vzduchovky na cyklisty, nereaguje na výzvy policie, tak tam prostě vletím a zneškodním ho sám.
Jak se díváš na upálení účastníků antimajdanu v domě odborů v Oděse v r. 2014 a vůbec terorizování civilních obyvatel hlavně etnických Rusů v Lugansku a na Donbase, finacovaní nacistů, glorifikace Bandery, pravého sektoru, pluku AZOV? O tom se samozřejmě jako správný rusobijec zmiňovat nebudeš.
Nejsem rusobijec, jen nesnáším vrahy a jejich podporovatele.
To, co píšeš, buď bylo vyvraceno nebo je v rámci celé Ukrajiny tak marginální, že jako globální ospravedlnění ruské války - pardon speciální vojenské operace - to můžou pouzivat jen... dopln si sam.

Apropo, když je to válka už oficiálně a to od samého počátku konfliktu (viz Putin i Lavrov v posledních projevech) - pustí Kreml z vězení ty lidi, co nechal zavřít za "válku"?
Co myslíš? Najdi něco z ruských zdrojů k tomu, pažalsta tavarišč. Spasiba tebje.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Fifík

14. 1. 2023, 1:49

artemis píše: 14. 1. 2023, 1:28 @Lapa, já se třeba taky zajímám co se děje u sousedů, a pokud je soused magor, tahá kanystry s benzínem do baráku, leje ho do vany, střílí z okna ze vzduchovky na cyklisty, nereaguje na výzvy policie, tak tam prostě vletím a zneškodním ho sám.
To už tady všechno bylo vatniku, včetně obsáhlého rozboru. Strč si ty ruský narativy za ušanku.

Můžeme doufat, že až za 14 dní skončí prezidentská kampaň, tak opustíš tohle fórum a přestaneš to tu plevelit propagandou státu, který vede nevyprovokovanou agresivní válku na území sousední země? Nebo jsi nedejbože trvalý přidělenec pro tohle fórum?
artemis

14. 1. 2023, 1:53

@Lapa, nepodsouvej mi že ospravedlňuji válku nebo násilí, nebo že jsem prorusský, jen jsem zareagoval na tvůj jednostranný narativ - Rus je fuj a naopak Ukrajinec hodný chlapec, co pomáhal starým babičkám s nákupem. Chybu udělal Západ, že nejen že ignoroval napětí, které Ukrajinci svým nacionalismem vyvolali, ale dokonce toto finančně podporovali. Bylo by dobré už si přiznat, že toto dobrodružství proti Rusku prostřednictvím Ukrajiny nevyšlo, a že je na čase začít podporovat příměří. Lepší špatný mír než válka.
lapa
medaile za lepsi forum

14. 1. 2023, 2:09

artemis píše: 14. 1. 2023, 1:53 @Lapa, nepodsouvej mi že ospravedlňuji válku nebo násilí, nebo že jsem prorusský, jen jsem zareagoval na tvůj jednostranný narativ - Rus je fuj a naopak Ukrajinec hodný chlapec, co pomáhal starým babičkám s nákupem. Chybu udělal Západ, že nejen že ignoroval napětí, které Ukrajinci svým nacionalismem vyvolali, ale dokonce toto finančně podporovali. Bylo by dobré už si přiznat, že toto dobrodružství proti Rusku prostřednictvím Ukrajiny nevyšlo, a že je na čase začít podporovat příměří. Lepší špatný mír než válka.
Jsi nepokrytě prorusky a všemi argumenty tu agresi ospravedlnujes. Jak se říká, "nevidíš si do huby"...
A já jsem nikdy netvrdil (takže mi to nepodsouvej) ze je Ukrajinec hodný chlapec.
Příměří nebo mír - co vlastně batuska car chce - asi vás pořádně neinstruoval :lol:.
A už na tebe reagovat nebudu, proč pořád opakovat tu chybu :lol:.
lapa
medaile za lepsi forum

14. 1. 2023, 2:13

Artemis jeste:
Co s těmi zavřenými Kremlem za "valku"?
Máš už instrukce k odpovedi nebo aspoň názor (pokud si to dovolís, tak nejlépe vlastni) ?
artemis

14. 1. 2023, 2:15

Příměří na Ukrajině = mír pro nás (zbytek evropy/světa). Žádná jiná varianta v tuto chvíli není reálná. Reagovat nemusíš, stejně by to bylo zas něco o Kremlu apod., neumíš konstruktivně argumentovat.
Fifík

14. 1. 2023, 2:24

artemis píše: 14. 1. 2023, 2:15 Příměří na Ukrajině = mír pro nás (zbytek evropy/světa). Žádná jiná varianta v tuto chvíli není reálná. Reagovat nemusíš, stejně by to bylo zas něco o Kremlu apod., neumíš konstruktivně argumentovat.
Bohužel pro tebe druhá (nadto již probíhající) varianta je kontinuální dodávka zbraní, munice, výcviku, financí a informací UA straně a pokračování v osvobozovaní okupovaného ukrajinského území.

Zatím dle chování zemí, které jsou na straně UA tyto preferujou právě tu druhou možnost. Důvod jednoduchý. Těžko budeš jednat s někým kdo chce jednat pouze o bezpodmínečné kapitulaci.
Selic

14. 1. 2023, 2:49

@Lapa, nepodsouvej mi že ospravedlňuji válku nebo násilí, nebo že jsem prorusský, jen jsem zareagoval na tvůj jednostranný narativ - Rus je fuj a naopak Ukrajinec hodný chlapec, co pomáhal starým babičkám s nákupem. Chybu udělal Západ, že nejen že ignoroval napětí, které Ukrajinci svým nacionalismem vyvolali, ale dokonce toto finančně podporovali. Bylo by dobré už si přiznat, že toto dobrodružství proti Rusku prostřednictvím Ukrajiny nevyšlo, a že je na čase začít podporovat příměří. Lepší špatný mír než válka.
Napětí tam vyvolával nějaký Igor Střelkov. Do té doby byl klid a jen se vesele kradlo.
Západ udělal jednoznačnou chybu, že nedal rusovi po čuni hned po těch prasárnách v Čečensku a Gruzii.
Elektrikář, mechaniku dělám jen z donucení a jako hobby.
artemis

14. 1. 2023, 3:00

@Fifík: ano, setrvačně bude probíhat jakási vojenská podpora ua , ale pouze jako zvýšená aktivita zbrojačské lobby a oligarchů. Už teď jim to jde nějak ztuha domluvit se co poslat, a co už neposlat. Brzy bude hotovo a s kvetoucími šeříky přijde do Evropy zase mír, na Ukrajině přéměří a sto let nenávisti mezi dvěma kdysi bratrskými slovanskými národy.
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2023, 3:15

testone píše: 14. 1. 2023, 12:49
prochaska píše: 14. 1. 2023, 12:39 BTW, podle výpočtu car bomba, vybuchnuvší ve vzdálenosti 1 m od ucha vytvoří hluk 362 dB. Rád bych si to změřil, připadá mi, že jsem se musel někde splést.
1 m od osy nebo od pláště bomby? :lol:
vyjadřuj se přesně, prosím :D
A no jo, to bude ten problém :D
Aleš Procháska
Fifík

14. 1. 2023, 3:31

artemis píše: 14. 1. 2023, 3:00 @Fifík: ano, setrvačně bude probíhat jakási vojenská podpora ua , ale pouze jako zvýšená aktivita zbrojačské lobby a oligarchů. Už teď jim to jde nějak ztuha domluvit se co poslat, a co už neposlat. Brzy bude hotovo a s kvetoucími šeříky přijde do Evropy zase mír, na Ukrajině přéměří a sto let nenávisti mezi dvěma kdysi bratrskými slovanskými národy.
Nevím odkud čerpáš info o té upadající podpoře, ale já mám jiné info (trochu v tom dělám).

Ten mír přiveze rudá armáda na pásech tanků, jo? Ta rudá armáda složená z burjatů, evenků, dagestánců, čečenců a dalších echo slovanů.

A pak shrábneš pár nekonvertibilních rublů a odtáhneš z tohohle fóra? To bych těm šeříkům šel snad i pomoct. :D
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“