Prezidentska volebni kalkulacka 2023

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
soustružník

17. 1. 2023, 5:05

soustružník píše: 16. 1. 2023, 11:30
tumlik píše: 16. 1. 2023, 3:10
pafik píše: 16. 1. 2023, 2:58 Já se taky nedívám nikomu dlouho do očí. ..........
já koukám spíš na kozy jak do očí..... zvlášť když je to pěkná ženská, po chlapech nekoukám vůbec :D
Tak mě například se Babišova dcera líbí víc než Pavlovi synové. :)
Sajmon píše: 17. 1. 2023, 10:16
soustružník píše: 17. 1. 2023, 9:49
jenicek píše: 17. 1. 2023, 7:01 Zkontroluj si I a Y, takhle to má docela zajímavej význam :lol:
:?: Možná jsem při poslechu Andreje ztratil cit pro rodný jazyk.
mas to ve 3tim padu, tim to ma jiny vyznam nez zamysleny 4ty pad
Že já se pletu do politiky. Chápu, že ta věta může znamenat, že mě se líbí dcera Babiše více než jakémusi Pavlovi jacísi synové. Přesto podle mne není chybná a může mít význam jako jednoznačnější: Mě se mladší dcera Andreje Babiše líbí více než kterýkoliv ze synů Petra Pavla.
Selic

17. 1. 2023, 5:18

testone píše: 16. 1. 2023, 3:55
prochaska píše: 16. 1. 2023, 10:01 ......... Snad takhle dokonverguju k věci, kterou bych chtěl doopravdy vědět: proč Babiše volilo tolik lidí, kteří by jej "správně" vůbec volit neměli. Prolézal jsem mapu pražských volebních okrsků a jsou mezi nimi i bohaté čtvrti, podél ulic samý Mercedes, byty za osmimístné sumy a stejně mu to tam spousta lidí hodila. Tam přece nemůžou bydlet lidi kteří netuší co se děje, jsou nasraní na každého kdo má víc než oni a kteří věří, že jim vláda může sehnat lepší práci a prezident zajistit vyšší důchod...
tomuhle já moc nerozumím taky
mám to i v okruhu svých známých
chytrej chlap 80+, technik, manažer, Praha, na vedoucích funkcích i za komunistů (asi člen ??), po r. 89 úspěšný podnikatel
.... A proč jsi volil Babiše?
A proč bych ho nevolil, dyť mi přidal 900,- k důchodu...
...
Co dodat?
Dodat k tomu, lze jen že: "Blahoslavení chudí duchem."
Babiš jim dá almužnu z kapes daňových poplatníků a pak jim vytáhne balík peněz z kapsy za potraviny.
A to ještě dodává rohlíky, tedy správně pekařský výrobek, a chleba takové kvality, že by ho za Karla IV vymáchali ve Vltavě jako nepoctivého pekaře. Jenže většině lidí je to stejně jedno, protože ani nevědí, jak má takový rohlík nebo chleba bez chemie vlastně chutnat.
mliko.jpg
Elektrikář, mechaniku dělám jen z donucení a jako hobby.
vvitty

17. 1. 2023, 6:36

prochaska píše: 16. 1. 2023, 10:01

Dík za odpověd :-) Snad takhle dokonverguju k věci, kterou bych chtěl doopravdy vědět: proč Babiše volilo tolik lidí, kteří by jej "správně" vůbec volit neměli. Prolézal jsem mapu pražských volebních okrsků a jsou mezi nimi i bohaté čtvrti, podél ulic samý Mercedes, byty za osmimístné sumy a stejně mu to tam spousta lidí hodila. Tam přece nemůžou bydlet lidi kteří netuší co se děje, jsou nasraní na každého kdo má víc než oni a kteří věří, že jim vláda může sehnat lepší práci a prezident zajistit vyšší důchod...
Proc by v byte za 20M nemohli bydlet lidi nasrani na vse kolem? Znam dost takovych, puvodne meli najemni smlouvu a pak v porevolucnich casech byt zprivatizovali za zlomek hodnoty. Dneska jsou v duchodu a prestoze maji majetek v hodnote desitek milionu tak nemaji na ucet za elektriku takze jsou nasrani na vladu a radi to hodi Babisovi.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

17. 1. 2023, 7:05

Tak ono na venkově najdeš spoustu dvougeneračních domků kde se v přízemí choulí děda nebo babča a nadávají na tu novou dobu, a přitom nechápou kde je problém ,u těch Babiš taky boduje,
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

17. 1. 2023, 7:13

vvitty píše: 17. 1. 2023, 6:36
prochaska píše: 16. 1. 2023, 10:01

Dík za odpověd :-) Snad takhle dokonverguju k věci, kterou bych chtěl doopravdy vědět: proč Babiše volilo tolik lidí, kteří by jej "správně" vůbec volit neměli. Prolézal jsem mapu pražských volebních okrsků a jsou mezi nimi i bohaté čtvrti, podél ulic samý Mercedes, byty za osmimístné sumy a stejně mu to tam spousta lidí hodila. Tam přece nemůžou bydlet lidi kteří netuší co se děje, jsou nasraní na každého kdo má víc než oni a kteří věří, že jim vláda může sehnat lepší práci a prezident zajistit vyšší důchod...
Proc by v byte za 20M nemohli bydlet lidi nasrani na vse kolem? Znam dost takovych, puvodne meli najemni smlouvu a pak v porevolucnich casech byt zprivatizovali za zlomek hodnoty. Dneska jsou v duchodu a prestoze maji majetek v hodnote desitek milionu tak nemaji na ucet za elektriku takze jsou nasrani na vladu a radi to hodi Babisovi.
Mohli :-) jen mi připadlo divné, že by jich bylo tolik. A když už ano, tak člověk který v produktivním věku vydělával milióny (mluvím o nově postavených čtvrtích, takové ty Vinohrady a podobně jsem neprolézal) by podle mě měl být orientovaný v ekonomických záležitostech a mohl by mít představu, že to není až tak úplně vina vlády (žádné) a že to prezident nenapraví :-)
Aleš Procháska
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

17. 1. 2023, 7:43

bez ohledu na inteligenci nebo jmeni, lide casto tihnou k milostive lzi nez aby prijali osklivou pravdu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

17. 1. 2023, 7:59

Jj, to je pravda. Kolikrát jsem na to už narazil, ale stejně mě to vždycky zarazí :-)
Aleš Procháska
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

17. 1. 2023, 8:17

napodobne

„Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky.“ — Albert Einstein

Zdroj: https://citaty.net/citaty/275827-albert ... novu-a-zn/
lapa
medaile za lepsi forum

17. 1. 2023, 8:28

prochaska píše: 17. 1. 2023, 7:13 A když už ano, tak člověk který v produktivním věku vydělával milióny (mluvím o nově postavených čtvrtích, takové ty Vinohrady a podobně jsem neprolézal) by podle mě měl být orientovaný v ekonomických záležitostech a mohl by mít představu, že to není až tak úplně vina vlády (žádné) a že to prezident nenapraví :-)
Kdes to vzal :lol: - ze by meli byt ...?
"Hloupost" je ve spolecnosti distribuovana celkem rovnomerne, jenom na tech chudsich je videt jaksi vic, protoze na tech bohatsich to "bohatstvi" ponekud mylne evokuje tu predstavu, ze musi byt i chytri - ne, mnohdy jsou pouze vychytrali ... nezridka prave ta "vychcanost" generuje i to bohatstvi ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Mex

17. 1. 2023, 9:00

Zběžně jsem prolítnul tohle vlákno a nabyl jsem z toho pocit, že vám ten Babiš snad musel znásilnit dceru nebo co.
Jednoho z předřečníků snad dokonce asi někdo nutí, že musí kupovat i jeho rohlíky. To musí být fakt těžký život.
Neměli byste nechat emoce tak silně cloumat vaším majestátem, zkracuje to život.
;-)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2023, 5:12

Tak treba me jeho jeden spolukolega STBak ublizil na celej zivot. Uplne stejne manyry, lhani podvody a organizovany zlocin. Proste banda smejdu. Pak me primo babis zbytecne zadluzil na radu desetileti tak jak se to zadne vlade predtim jeste nepovedlo. A pak si jeste dovoli vylizt pred media a mluvit o tom jak to dela dobre. Kdykoli kdyz neco nekde vyklada najdes v tom minimalne jednu ale vetsinou vice overitelnych lzi. Spousta lidi mu na to skocila, okrada je pred mojema ocima, smeje se nam do tvare, v zakulisi jsme podle nej vsichni luza. Ale ty lidi mu slepe veri a vse co se prosakne zaslepene oznacuji za kampan a ucelovou spinu. Neco jako stockholmsky syndrom. A to mi taky nedela dobre. Asi by se ti taky nekoukalo dobre na to jak nekdo okrada tvyho kamarada aniz by si toho vsimnul. Proste bys nestal a nefandil mu v tom kradeni ale upozornil bys toho kamarada.
Proste jsou veci ktere se stali. Existuje pro to rada dukazu, nelze je prikryt tim ze "je to ucelova kampan" a kdo si to mysli tak je slepy. Napriklad to ze se na post prezidenta vubec nehodi ukazala babisova povolebni tiskovka.
Britt

18. 1. 2023, 5:34

Mex píše: 17. 1. 2023, 9:00 Zběžně jsem prolítnul tohle vlákno a nabyl jsem z toho pocit, že vám ten Babiš snad musel znásilnit dceru nebo co.
Jednoho z předřečníků snad dokonce asi někdo nutí, že musí kupovat i jeho rohlíky. To musí být fakt těžký život.
Neměli byste nechat emoce tak silně cloumat vaším majestátem, zkracuje to život.
;-)
Také nevidím Babiše jako toho nejhoršího. Co se týká gumáka, tak si pokaždé musím vzpomenout na vojáky, kteří se stali panovníky, prezidenty, říšskými kancléři... a nemám z toho dobrý pocit.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2023, 5:34

robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2023, 5:48

Jeste jedna vec: kdybychom se tu zavazali volit mensiho lhare, kdo vyhraje?
Klidne muzem zalozit specialni vlakno kde se budou updatovat seznamy prokazatelnych lzi obou stran.

Budeme je vzajemne sbirat, overovat a na zaver je spocteme. Pojdme do toho. Preci nezvolime ulhaneho prezidenta.
Britt

18. 1. 2023, 5:59

Není to zbytečné? Víš, jak poznáš že politik lže? Pohybují se mu rty. :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“