Prezidentska volebni kalkulacka 2023
Moderátor: sysel
filla: pridavani biopaliv sice vymyslel "brusel" ale nasledne se Babis dobre postaral o to aby si byznys udrzel.
Puvodni smernice nevydrzela tlaky reality a doznala vyznamnych zmen, napriklad uz neurcuje JAK ma byt podil "obnovitelnych" zdroju zajisten, pripadne doporucuje (nejsem si jist zda dokonce v pripade ze je zdrojem biomasa nevyzaduje) aby primes do paliva nebyla hlavnim produktem takoveho pestovani ale zpracovaval se pouze odpad.
Tady se majitel svereneckych fondu pred lety postaral o to aby zustalo nadale v legislative ze musi byt pridavana biopaliva prvni generace. A pozdeji byla nahodou zakleknuta konkurence vyrabejici zde biopaliva druhe generace.
Puvodni smernice nevydrzela tlaky reality a doznala vyznamnych zmen, napriklad uz neurcuje JAK ma byt podil "obnovitelnych" zdroju zajisten, pripadne doporucuje (nejsem si jist zda dokonce v pripade ze je zdrojem biomasa nevyzaduje) aby primes do paliva nebyla hlavnim produktem takoveho pestovani ale zpracovaval se pouze odpad.
Tady se majitel svereneckych fondu pred lety postaral o to aby zustalo nadale v legislative ze musi byt pridavana biopaliva prvni generace. A pozdeji byla nahodou zakleknuta konkurence vyrabejici zde biopaliva druhe generace.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No asi by se na miste ukazalo jak to kdo ma s tou svobodou o ktery vsichni krakaji. Verim ze by se semotamo nekdo z vrchnosti i pridal ale vetsinu to bude pohorsovat.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Běžte už do prčic s tou STB. Všichni na ní nadávaj, ale vědí o ní kulový.
STB nebyla dílna, STB byla fabrika s mnoha různými dílnami. To, na co se nadává, to byla tuším desátá správa; pro boj s vnitřním nepřítelem. To byli ti, kteří šli po disidentech, máničkách, plasticích a po všech těch "nepřátelích socializmu". Rozvědku nějaký máničky nezajímali (dilema; i nebo y

STB, KSČ... jděte s tím do háje. Komoušem musel být každý, kdo zastával nějakou vedoucí funkci, protože jinak by ho nejmenovali. Stejně tak je tomu dnes a zkuste mi to vyvrátit. Kdo není členem vládnoucí strany nebo jejím sympatizantem, nemá šanci na zvolení.
STB je dnes BIS a nikdo se nepozastavuje nad její činností, tak si přestaňte lhát do kapsy.
STB je dnes BIS a nikdo se nepozastavuje nad její činností, tak si přestaňte lhát do kapsy.
pafik, Britt: Děláte si prdel? Obhajovat tyhle zmrdy? Popravy, mučení, vězni na uranu (gulagy), stalking, fízlování, kádrování, zamezování přístupu ke vzdělání, msty přes rodinu a známé, nucené vysídlování, provokace, falešné operace, konfidenti, udavači, agenti ... jestli tohle dělají nějaké současné služby dejte důkazy. Jinak tu prosím nešiřte lži.
Gestapo byla taky "jenom policie".
Gestapo byla taky "jenom policie".

By mě zajímalo, co se bude za škraloupy minulosti řešit za 20,30 let až všichni původní podepsaní komoušové a estébáci vymřou
Mě je fuk co dělal kdo před 30 a více rokama, pro mě je důležitý co dělal posledních 10 let a co dělá teď. Říkejte si co chcete, ale Burešoj nevěřim ani nos mezi vočima, stejně to mám i s Okamurou, Putinem apod. Znám pár podobnejch bezpáteřních lidí ze svýho okolí a s těma není radno si cokoliv začínat, jednají vždy jen pro svůj prospěch. Ale znám taky spoustu těch, kteří s těma bezpáteřníma fungují a jsou rádi, jak je s nima vyjebáváno. Občas se rozkmotří, ale pak se zase vrátí. Prostě je mezi náma spousta masochistů
S tim Stockholmským syndromem to byl taky dobrej příměr.

Mě je fuk co dělal kdo před 30 a více rokama, pro mě je důležitý co dělal posledních 10 let a co dělá teď. Říkejte si co chcete, ale Burešoj nevěřim ani nos mezi vočima, stejně to mám i s Okamurou, Putinem apod. Znám pár podobnejch bezpáteřních lidí ze svýho okolí a s těma není radno si cokoliv začínat, jednají vždy jen pro svůj prospěch. Ale znám taky spoustu těch, kteří s těma bezpáteřníma fungují a jsou rádi, jak je s nima vyjebáváno. Občas se rozkmotří, ale pak se zase vrátí. Prostě je mezi náma spousta masochistů

S tim Stockholmským syndromem to byl taky dobrej příměr.

Naposledy upravil(a) jenicek dne 18. 1. 2023, 9:33, celkem upraveno 1 x.
Brite, vědomě lžeš
dneska je zaplaťpámbu 99% fabrik soukromejch a tam fakt žádná stranická knížka nerozhoduje
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Rusilo se to nedavno, kvuli snizeni ceny pohonych hmot
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/r ... omika_vebe
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
A nebo obrácený pohled: tchán se mohl stát náměstkem ve velkém státním podniku, ale podmínkou bylo, že vstoupí do strany. Odmítl, tak nebyl náměstkem, neměl 11. platovou třídu, neměl služební auto, neměl vlastní sekretářku, jenom měl spoustu práce protože ji dělal dobře. Ale žil bez lhaní si do kapsyBritt píše: ↑18. 1. 2023, 9:02 STB, KSČ... jděte s tím do háje. Komoušem musel být každý, kdo zastával nějakou vedoucí funkci, protože jinak by ho nejmenovali. Stejně tak je tomu dnes a zkuste mi to vyvrátit. Kdo není členem vládnoucí strany nebo jejím sympatizantem, nemá šanci na zvolení.

Aleš Procháska
Já taky nevěřím Babišovi ani Dobrý den, ale nevěřím ho ani nikomu ze současné vlády. A Pavel je kandidát pětikolky, I když pořád prohlašuje, že ne. Protože to mu u mnoha voličů zavírá dveře.jenicek píše: ↑18. 1. 2023, 9:31 By mě zajímalo, co se bude za škraloupy minulosti řešit za 20,30 let až všichni původní podepsaní komoušové a estébáci vymřou![]()
Mě je fuk co dělal kdo před 30 a více rokama, pro mě je důležitý co dělal posledních 10 let a co dělá teď. Říkejte si co chcete, ale Burešoj nevěřim ani nos mezi vočima, stejně to mám i s Okamurou, Putinem apod. Znám pár podobnejch bezpáteřních lidí ze svýho okolí a s těma není radno si cokoliv začínat, jednají vždy jen pro svůj prospěch. Ale znám taky spoustu těch, kteří s těma bezpáteřníma fungují a jsou rádi, jak je s nima vyjebáváno. Občas se rozkmotří, ale pak se zase vrátí. Prostě je mezi náma spousta masochistů![]()
S tim Stockholmským syndromem to byl taky dobrej příměr.![]()