Sorry jako, ale když odpovídám na dotaz na subjekt X, tak je celkem logické, že i v odpovědi bude řeč o subjektu X.
Kdyby ses mě třeba zeptal třeba počasí v Brně, tak bych zase psal o počasí v Brně.
Moderátor: sysel
V pohodě, já mám jen srandu z toho, jak nevynecháš jedinou příležitost upozornit nás na to, co jsi za bad boye
Asi bych s Tebou v mnohém z toho souhlasil.prochaska píše: ↑18. 1. 2023, 2:20 Taky rozjel kontrolní hlášení. Nebetyčný byrokratický opruz, kdy jako s EET musím na úřad posílat informace do kterých jim nic není nebo které již dávno mají. Já za KH dostal pokutu 10,000 - za to, že kolegyně napsala do rubriky "telefon" e-mailovou adresu nebo něco podobně nehorázného. Prý to byla zcela podstatná chyba, kvůli které počítač na úřadě zkolaboval a začal hořet.
Jestli byla EET katastrofa nebo ne, to nevím. Úřadům to přineslo obchodní informace, které by žádná firma nejspíš nikdy dobrovolně nezveřejnila. K těm informacím (i od konkurence) měl z titulu ministra financí Babiš přístup a mohlo mu to pomoci v akvizici několika potravinářských firem. Nevím ovšem, jestli to udělal a jestli nějaký úředník data z EET prodával někomu jinému. Každopádně to bylo z hlediska výběru daní nulitní (kdo fixloval před EET, fixloval i po něm) a jen to indukovalo náklady. Jediný přínos byl, že pár zmetků (no, pár...) přivíralo oči blahem nad tím, jak pěkně ty kadeřnice a hospodské podusil.
Co se týká libertariánů nesnášejících bezhotovostní platby, já je chápu, i když mně osobně ty platby nevadí. Jsou tu ale i vedlejší účinky, bezhotovostní platby se neprovádějí s penězi, ale s pohledávkami u bank a to by někdy vadit mohlo.
Nevyhoda psaneho prispevku. Byl myslen ironicky, na prispevek ktery tu vytahuje africke generaly kteri se s nejakymi volbami neobtezuji, pripadne tu vykladaji ze byvaly sef GS je jako prezident nevhodny protoze by tu mohl udelat vojensky prevrat protoze "ma v armade kamarady". Sice nerozumim tomu proc az ted a ne kdyz byl tim sefem GS ale to je jedno.
Tak pardon, jestli se to někoho dotýká. Já nejsem programově bad boy (v tomhle smyslu).
Vzhledem k tomu, že mám jakousi zkušenost, tak jak už jsem psal dřív, je velmi podivné, že se dostal až tam, kam se dostal.robokop píše: ↑18. 1. 2023, 2:26 myslis ze by si toho v NATO nevsimli kdyz to tady vi kazdej druhej?