"Byl jsem si na něj zapískat v Děčíně a jeho fanoušci se dělili na důchodce a Romy a mezi nimi stáli s vlajkami místní neonacisti. Ten člověk opravdu umí spojovat
Moderátor: sysel
Akorát že tam jeden z hlavních hrdinů pak skočil ze střechy, a u nás prd
To věřím, tak pohledej
lubbez píše: ↑23. 1. 2023, 2:24Takovejch už jsem viděl, někdo se potřebuje zviditelnit a tak napíše čísílka. Zjevně na víc nemá.Nemluvě o tom, že starej pán už má po sezóně a za pár let už po ňom neštěkne ani pes. Docela jsem zvědavej, jak budoucí pan prezident bude mít koule nejmenovat vítěze voleb premiérem. Teď už se asi obrazy prezidentů nedávají do škol, tam by mu to taky slušelo z profilu by byl pěknej i na micích.
Jeho výkonná moc je pouze vypadat pěkně, sem tam dát medaili, občas milost a jmenovat soudce. Protože se samozřejmě nezalíbí všem, bude pro ostatní podobnej blbec jako Zeman. Výsledek voleb vidím 40% PP, 30%AB a zbytek se na to vybodne.
Ale to je logické - všechno se točí kolem Andreje, tedy i to Slunce, a z toho logicky vyplývá, že je Slunce planeta...
Ludvík čtrnáctej si taky říkal král slunce a jak na něj frantíci vzpomínaj
No protože mu nedává otázky ci jí Prchal poslal no.
Jenže - my se mu tady smějeme, ale jeho příznivci vidí, že se ho redaktorka snaží zkoupat na nesmyslných otázkách, ale on se nedá a ještě jí to na rovinu řekne
Tak jsem se podíval na to video a moc se mi líbila ta pasáž o Tunde Bartha (ta jeho prava ruka) o těch cca 3.5 tisících dotaznicich mir/válka a že z toho udělali vlastně kampaň na strachu z války.