No to je kvuli erotickym dobrodruzstvim - umis si predstavit ty stiznosti zakazniku, ze selhali kvuli studene sedacce

No to je kvuli erotickym dobrodruzstvim - umis si predstavit ty stiznosti zakazniku, ze selhali kvuli studene sedacce
No jasně že jo, v mládí jsem to s jednou holčinou zmáknul i ve Fiatu 850
To je poněkud podpásová otázka...
Máme to s jedním zákazníkem standardně takto nastavené. Doveze polotovary, já mu to obrobím a špony napytluju do bigbagů. Pro mne je to nakonec jednodušší, nežli to někam vozit a zaúčtovat a hlášení RPDP ...
legálne mu to môžeš dať jedine ak nie sú od emulzie. Inak potrebuje oprávnenie na nakladanie s príslušnou triedou nebezpečného odpadu.
Právě naopak,je třeba mu špony vrátit i s emulzí.Ideální je,když jsou to špony drobné,tam se té emulze vejde dost,výborná je taky litina. Emulzi(ideálně z brusky,to co sedne v separátoru,nebo prostě jakoukoli starou ,smadlavou-tedy používá někdo třeba ještě ERO.SB?) zamícht do špon těsně před předáním,aby nedošlo k separaci,to by pak mohl chtít někde vylít..
To víš,profesionálové jezdí na vozech Škodarobokop píše: ↑13. 2. 2023, 9:32tohle v dusledku zapomenuteho ohrevu sedadla?
co je to s tema designerama aut? to je pomalu na reklamaci celeho auta z duvodu softwarove chyby
lubbez píše: ↑13. 2. 2023, 8:17 Mám toroidní trafo s výstupem 15,5V po připojení usměrňovacího můstku dává cca 14,5. To mám jako záchranou nabíječku. Ovšem u vybitý baterky opravdu na "nulu" je možná bezpečnější baterku vyměnit. Manželka mi nechala v Audině zapnutý ohřev sedadla, byť je tam baterka jako kráva, šla na nulu. Tak trafo, za dvě hoďky se chytla velká nabíječka a druhý den vše v zeleném a jeli jsme na výlet. První dvě tři nastartování žádný problém a pak už nic. Sice se palubka rozsvítila, ale při pokusu startovat vše zhaslo. Baterka za cca 5 tisíc mě posléze s taxíkem a ježděním po Teplicích vyšla na desítku. Protože na baterku byl ještě rok záruky, reklamoval jsem jí. Za pár dnů mi přišel mail, že baterka je neopravitelně poškozená pravděpodobně hlubokým vybitím.