Ta malá zahloubení na tom klínu u trnože jsou tam záměrně? Je to tak i na originálu?
jo, zespodu je 4mm kolík a v té trnoži je drážka aby se ti to neprotáčelo
tyhle malé věci (kus, dva) doma, zabalím to, hodím do pícky, pak do vody, pokud bych měl těch ks víc a bylo to na prodej, dal bych to do kalírny
Doufám, že i do tý nitridace jsi šel hobbisticky nekompromisně - takže žádná solovka, ale jedině slepičincetumlik píše: ↑26. 2. 2023, 1:44tyhle malé věci (kus, dva) doma, zabalím to, hodím do pícky, pak do vody, pokud bych měl těch ks víc a bylo to na prodej, dal bych to do kalírny![]()
když se mně nechce zapínat pícka, tak malou drobnost jen hořákem, dám tři cihly z šamotu do koutu, pak to nahřeju benzomatikem a zas do vody...
že bych nesl jeden 4mm čípek do kalírny si nedovedu představit![]()
na tohle jsem hrábl pilníkem, ten se sklouzl, obrousil jsem to nakulato, sestavil...na to k čemu to je určené by to fungovalo i v původním stavu![]()
vezl jsem dost dílů na nitridaci, tak jsem ty dva tripany jen přihodilSancho Panza píše: ↑26. 2. 2023, 1:51 Doufám, že i do tý nitridace jsi šel hobbisticky nekompromisně - takže žádná solovka, ale jedině slepičince![]()
Jinak pěkný - radost koukat - ještě to chce dodělat ten zbytekco je v tom pdfku, co jsem Ti poslal.
Sancho Panza píše: ↑26. 2. 2023, 1:51 ....... ještě to chce dodělat ten zbytekco je v tom pdfku, co jsem Ti poslal.
https://www.instagram.com/stefan_gtwr/p ... Ave/?hl=cs