Co jste dneska bastlili?
-
- Kontaktovat uživatele:
Hotovo. Uz jsem otestoval, ale na chlubeni to jeste neni. Porad tam jsou viditelne stopy. Frezka umi posuv nejmin 25mm/min. Otacky jsem zkousel od 200 do 800 a nejlepsi vysledek se mi zdal kolem 500. Zkousel jsem hloubku od 0.1 po 0.05. Nejspis jeste zkusim jeste jiny platek a az bude cas, tak i radeco. Mazal jsem emulzii Jinak se mi libi, ze konecne muzu relativne rychle srovnat vetsi plochu.
Nebo to risknu a dam sem i prvni pokus. Je to nejaka ocel, co jsem vyhrabal. Vubec netusim druh.
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
-
- Kontaktovat uživatele:
Na krasu to neni, to je fakt. Mrknu na vreteno. Je pravda, ze jsem to nejak extra jeste neustavoval.
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
Ahoj Tome pěkné
Já ten držák dělal na TV před 14 dny taky

Chtěl jsem dělat kloubový , jak ty ale stačí mi pouze otočný
Hliníkový profil je ze starých kovových dveří ze sběráku odtamtuď je i ostatně ta tv , ale teď mi odtamtud dorazila větší tv tak budu muset asi držák předělat
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Jak je osetreno, aby se to "nevymklo z rukou" - ta ruka? Jen se ptam ... byl bych zbabelec si na to sednout ...
Asi by stacilo nekolikrat prekrocit par g a bylo by vymalovano - zvlast kdyz vidim tu nefixovanou hlavu
Jeden dil Vrazd v Midsomeru byl o zahadnem umrti, kdy nakonec zjistili, ze dotycneho uklepal k smrti setrasac jablek (doslova klepac stromem - myslim, ze hydraulika) - myslim ze rozdrcena krcni pater (ale zadnym viditelnym vnejsim pusobenim), podivna vnitrni zraneni ...
.
Asi by stacilo nekolikrat prekrocit par g a bylo by vymalovano - zvlast kdyz vidim tu nefixovanou hlavu

Jeden dil Vrazd v Midsomeru byl o zahadnem umrti, kdy nakonec zjistili, ze dotycneho uklepal k smrti setrasac jablek (doslova klepac stromem - myslim, ze hydraulika) - myslim ze rozdrcena krcni pater (ale zadnym viditelnym vnejsim pusobenim), podivna vnitrni zraneni ...

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...