Je to malé, ale máš tam hned 3 upnutí. Vrch, pak udělat spodek a na závěr M3 bok. Pak popřípadě odjehli mechanik takže celkově hodina čas. A pokud to udělá někdo dřív tak nevěřím.
Zapomněl jsem na děleni materiálu udělání zakázky, dodak atd.
To je oficiální částka firmy 800kc .
Hoblík ti to udělá za 300 Kč jen aby to dostal.
Jednoduchá kovová příruba
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
https://www.gladiatools.cz
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
Hobík je výraz pro člověka který se zmíněnou aktivitou neživí. Potom ovšem se musí počkat až přijde z práce, až bude mít čas chuť a náladu.
A pak už je to jednoduché. A nakonec "hobík" kterej to udělá v práci z kradených materiálu a na firemních strojích. Ten by to za ty 3 kila udělal, neb ho to v nákladech nic nestojí.
Je fakt, že za pětikilo dělám i výrazně složitější věci, ale jenom proto, že mě to baví a stačí mi zaplacení přímých nákladů bez nějakého zisku.

Je fakt, že za pětikilo dělám i výrazně složitější věci, ale jenom proto, že mě to baví a stačí mi zaplacení přímých nákladů bez nějakého zisku.
Jardo mluvíš i za mě

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Jednoduchá kovová příruba má teprv dvě stránky ,paráda ,do září to vidím tak na patnáct stran o hovně 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Pekny vecer,
Ja som sa do toho pustil v ramci zabijania volneho casu, kedze zadavatel nemal problem s terminom ani presnostou. Povodne sme sa dohodli, ze do polky jula to ma. Vsetko fajn az na to ze po prvom kuse dnes mi zhorel motor na frezke (aspon pravedepodobne kedze zacal vyhadzovat istic z nicoho nic)
Takze touto cestou by som chcel niekoho poprosit ci by nevedel spravit druhy kus (alebo na CNC oba naraz). Nie su tam treba ziadne tolerancie ani nic, staci na sublerovu presnost, po dohode su tam mensie zmeny, tie samozrejme nakreslim.
Ja som sa do toho pustil v ramci zabijania volneho casu, kedze zadavatel nemal problem s terminom ani presnostou. Povodne sme sa dohodli, ze do polky jula to ma. Vsetko fajn az na to ze po prvom kuse dnes mi zhorel motor na frezke (aspon pravedepodobne kedze zacal vyhadzovat istic z nicoho nic)
Takze touto cestou by som chcel niekoho poprosit ci by nevedel spravit druhy kus (alebo na CNC oba naraz). Nie su tam treba ziadne tolerancie ani nic, staci na sublerovu presnost, po dohode su tam mensie zmeny, tie samozrejme nakreslim.