Co jste dneska bastlili?
-
Ahoj,
ja som nové vyfrézoval z fosfobronzového plechu podľa vyrovnaných starých s malým prídavkom na opotrebenej ploche. Čo je zač to modré čo si tam namontoval teraz?
ja som nové vyfrézoval z fosfobronzového plechu podľa vyrovnaných starých s malým prídavkom na opotrebenej ploche. Čo je zač to modré čo si tam namontoval teraz?
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Ahoj
Hlavně to modre se mi zdá že úplně nepřilehá, jinak ja je taky mam z fosforbronzu podle puvodních jako doktor, jen mě stačily nůžky na plech
Hlavně to modre se mi zdá že úplně nepřilehá, jinak ja je taky mam z fosforbronzu podle puvodních jako doktor, jen mě stačily nůžky na plech

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
-
No pôvodne som ich aj ja chcel vystihnúť, aké nenašiel som tie nožnice na plech

Na SU 32 sú tie stieratka skladané z takých malých plieškov, ktoré majú otvory na kolíky. Nechcelo sa mi to merať, tak som tie staré pliešky vyrovnal, oskenoval na obyčajnom skeneri a ich obrys previedol na vektory. Kus fosfobronzového plechu som prilepil na hlinikovú platňu voskom a vyfrézoval. Znie to zložito, ale bolo to hotové za chvíľku.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Páni, detail stieratka odfotím zajtra. No je to stieratko od TOS-ákov z Lipníku nad Bečvou. Dávajú ich na generálkované stroje. ( majú dve veľkosti )
Na fotke sa možno zdá, že nepriliehajú dokonale, avšak tmavé miesta sú zotretý olej. A musím priznať že stierajú nad očakávania dobre.
Ešte musím otestovať je ich odolnosť voči teplote odletujúcich špôn
Na fotke sa možno zdá, že nepriliehajú dokonale, avšak tmavé miesta sú zotretý olej. A musím priznať že stierajú nad očakávania dobre.
Ešte musím otestovať je ich odolnosť voči teplote odletujúcich špôn

Ahoj, dalo by se takovym zpusobem i soustruzit? Nejake tenke prstynky bych si obcas chtel vyrobit. Cim jsi to prosim lepil? Diky mocKus fosfobronzového plechu som prilepil na hlinikovú platňu voskom a vyfrézoval. Znie to zložito, ale bolo to hotové za chvíľku.
Připrav se, hrajem...
https://www.youtube.com/watch?v=HzjNAnEfvxc
https://www.youtube.com/watch?v=HzjNAnEfvxc