20230715_125914.jpg20230716_134213.jpg
[/quote]
super
Co se stolku tyce, mam radeji masiv, ale ta retro lampicka je bozi, nicmen to by mi doma asi neproslo... BTW to musis mit u postele pc? Ja jsem vetsinou rad kdyz toto vsechnu zapomenu v garazi...
Mě poskytuje počítač spoustu zábavy, buď si něco studuju nebo prgám nebo kreslím nebo sjíždím (YT, film, seriál), dokud mne to neuklimbá.. a teď mám konečně bezpečné místo, kam můžu počítač odložit bez toho, abych musel vstát
Neviem presne z akeho materialu bol ten povodny hrot, ale neviem ci to je vhodne na zvaranie. Pocul som o propade, ked sa takto navarany hrot odlomil. Sam som to ale nevidel. Nevie k tomu (materialu z ktoreho sa robili/robia hroty a jeho zvaritelnosti) niekto nieco viac?qwer píše: ↑18. 7. 2023, 3:29 Potreboval som väčší hrot, tak som starší ohlodaný rozobral, špic odflexoval, kúsok zatočil CBN-kom, a navaril placku s vyštuchanou drážkou. Potom som vyrobil unášač -vpredu s nosom volnejší, vzadu s presahom dve stovky na vystredenie. Podoprel, zaaretoval pinolu a stočil kužeľ. Išlo to celkom dobre, a vo výsledku to radiálne pláva jeden a pol stovky. Hneď som ho aj odskúšal, a celkom spokojnosť. Lepší by bol zušľachtený, no na občasné použitie bohato stačí.033.JPG035.JPG038.JPG046.JPG