Poptávam nějakou litinovou desku, potřebuju to na ponk. Rozměry cca 500x600 - ještě upřesnim. Ideálně s T-drážkama, ale neni to podmínka.
Samozřejmě nechci nic novýho za miliony, něco staršího, nemusí bejt ani ideálně rovná. Ale aby to zase nebyla nějaká rozvrtaná hajkra, jestli víte jak to myslim.
Předem díky za jakoukoliv nabídku, popřípadě nasměrování na nějakej šroťák...
Litinovou desku
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Zkus se mrknout po plném deklu (víku) z kanálu. Jednou jsem to viděl a nikdy bych nevěřil z čeho to je. Majitel to projel na frézce, strhnul ty pritikluzné kostičyky a fakt to nemělo chybu.
To se mílíš, včera jsem by nakoupit ve frcu (šrotu) jelky a zrovna se tam jaden válel a mohl mít tak 500x500 a síla asi tak 30. Nemluvím o těch polámaných a vypadaly jakoby někomu spadla celá paleta deklů.Miller píše:Hm a po něm jsem tam projel já a utrhl jsem kolo i s brzdovými destičkami. Také čistá práce.
Tak jsem byl v pátek na šroťáku a podařilo se. Našel jsem podle zdejších rad litinovej poklop 640x640. No a jak jsem hledal, tak jsem přitom párkrát zamáčknul slzu, ostatně jako většina zdejších kutilů. Co ty lidi nevyhodí...
Jinak ale vyvstal další problém, založim nový vlákno.
Jinak ale vyvstal další problém, založim nový vlákno.