Co jste dneska bastlili?
Zbrojovácký 100 mm svěrák. Přesto že vypadal celkem zachovale (nerozvrtaný, broušená spodní plocha nedodrbaná, pouze naštětkovaný), při používání mi dost vadilo, že prostřední plocha je víš než boční plochy základny a ještě k tomu dost křivá. Při upnutí delší tyčky s dotlačením na dno byla tyčka nehutně šikmo k rovině stolu. Mít magnetku, stálo by to mnohem míň sádla než šábrem. Dost křivá byl samotný spodek svěráku, spodní plocha po které jezdí tažená čelist i ta spodní plocha pro čelist. Vše přeškrabáno, prostředek jsem musel zfrézovat o 0,2 mm a pak jsem ho taky trošku nazdobil šábrem. Ve výsledku je utopený 2 stovky pod boční plochy.
Konečně jsem si do svého koutku dobastlil tři fáze:
Soustruh sviští po letech strádání na 230V měniči poprvé na plný kotel a jde z něj docela strach
T.
Soustruh sviští po letech strádání na 230V měniči poprvé na plný kotel a jde z něj docela strach

T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
No jde strach Tome z toho provedení
Namátkou, jistič bez krytu, hodé dráty mimo kryt, nejšuntovatější pes co rád hoří, neodjištěné jednofazove obvody a tak dále

Namátkou, jistič bez krytu, hodé dráty mimo kryt, nejšuntovatější pes co rád hoří, neodjištěné jednofazove obvody a tak dále

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Je to dost mimo dosah, ale OK, uděláme kryt

To je kterej?

To se musí, když jistim všechny fáze (před vstupem do toho 3f jističe je každá fáze jištena svojí tavnou pojistkou)?
Co dále?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino